Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

LockInfo

ThUnDeR

Recommended Posts

Публикувано

Най-вероятно.

Търпение.

Публикувано

Засега излита от телефона;)При всяко пипане на настройките и всички уиджети излизат на lockscreena-a:(Освен това лентата на нотификациите се застъпва с часовника!Недоизпипана работа!

Публикувано

Дай шотове да видим все пак.

Публикувано

Късно е;)Махнах го!Пълна боза,засега;)А бях фен;)

Обаче,гледам на твоите шотове е ок!Стои по друг начин!Явно е за петица!

Публикувано

Аз си го ползвам и на 4-та без проблеми, но е платен де.

Публикувано

@gogi6

Явно има проблем с кракната версия.

Ще хвана да махна платената и да я сложа тази за да съм сигурен довечера.

Публикувано

Моята е платена!Иначе нямаше да се оплаквам;)

Публикувано

Опита ли да добавиш репото, което споменах по горе да ъпнеш и да видим няма ли да се оправи?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

Не съм!Ще изчакам седмица-две;)

Публикувано

Аз съм с тази от insanelyi и нямам проблеми.Trial.

ugynysa7.jpg

Публикувано

Туй в горния десен ъгъл на търсачка ми прилича ;)Пиши ми на лични да ти дам сметката си ;)

iFunBox v1.1(1.1.0800)

Не ми е проблем да ти дам тези парички и не искам и да споря, но елате и намерете тук такава функция щом сте много отворени! Може да се нуждая от помощ понякога, но чак толкова за балък не бройте ^_^

Публикувано

Бъгав ти е фънбокса ;)

Публикувано

излезе ъпдейт от insanelyi. Версията работи идеално. Забелязах че е в конфликт с springtomize.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Освен,че при мен е бъгава(купена)не ми харесва интерфейса!Няма настройки(или аз не намерих) за правене на прозрачни банери!Не може да се намаля(увеличава шрифта)!Weather widget от Notification center стоеше по-добре;)Общо взето откъм настройки е доста орязана в сравнение със LockInfo 4 която ползвам към 3 години вече!

Публикувано

Сега ъпнах някви либ, миб и аз видях накрая жълтия триъгълник :)

Публикувано

То ако знаеш откъде ще ти дойде;)

Публикувано

Оправи се. Беше за час, два вчера, но сега си е ок.

Публикувано

Между другото,форума си върви в RSS секцията;)Пише се Bgiphone и излиза в търсачката;)Само незнам през колко време се ъпдейтва;)Лошото е,че отваря първия пост по темата!Това обезмисля цялата операция:(

Публикувано

Имам един-единствен бъг - когато си настроя аларма и тя звънне, след това не мога да бутам нищо по LockInfo-то. Алармата си остава като активен Alert на дисплея и не се маха дори след отключване на устр-вото или каквото и да е било. Споделете как може да се махне това?!?

Публикувано

Едва ли;)При мен нищо подобно!

Публикувано

Хора, давайте да пишем за проблеми ако приложенията са закупени! За кракнатите нито имаме право да сме недоволни, нито можем да си помогнем.

Публикувано

Някъде да пише да съм недоволен?!? Напротив!!! Много съм си доволен(е за жалост само от поддръжката там-в Cydia, не от тук)!!!

Само попитах ако евентуално някой е имал подобен проблем и е успял да го преудолее, но уви... явно съм останал неразбран. Ако си го оправя НЯМА да ви споделя, защото моят не е купен!!!!!!!!!

Публикувано

В такъв случай, какво дириш тук?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...