trader Публикувано Март 25, 2010 Публикувано Март 25, 2010 (редактирано) Тук можете да намерите прилична таблица на съвместимост с хакинтош на различни нетбуци. И един скрийншот на част от таблицата ... Редактирано Март 25, 2010 от mupo Цитирай
profusion Публикувано Март 25, 2010 Публикувано Март 25, 2010 много интересно! Мерси... Аз успях да мако-сам 2 лаптопа и един десктоп и съм много доволен от тая ОС! Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 26, 2010 Публикувано Март 26, 2010 Не знам дали има човек, който да е работи на МАК и да е останал недоволен Цитирай
Alxx® Публикувано Март 26, 2010 Публикувано Март 26, 2010 Да кажа на останалите - таблицата е доста непълна и разубеждаваща. Ако сте истински фенове - търсете! Винаги има решение. http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=176583 http://prasys.co.cc/tag/empire-efi/ Цитирай
trader Публикувано Март 26, 2010 Автор Публикувано Март 26, 2010 Само да внимават накрая решението да не се окаже Еконт+Авелики :mrgreen: Все пак който купува нова машина за хакинтош по-добре да избере някоя изпробвана. 1 Цитирай
odinra Публикувано Октомври 18, 2010 Публикувано Октомври 18, 2010 опитах се да сложа мак на моето сони вайо nr270 но жсичките опити бяха неуспешни все стигам до там кадето почва да зарежда инсталацията и увисва на сив екран. ако някой има решение ще съм му благодарен Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 18, 2010 Публикувано Октомври 18, 2010 Вайо-то е много тегава работа, да знаеш. Пробвай с дистрибуцията iAtkos v7- има я по торентите, но има нужда от допълнително "изкусуряване" след това. Аз самият, не съм се справил добре, така че не очаквай помощ от мен. Цитирай
mishocs Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Най-точното място за проверка на съвместимост е това wiki.osx86project.org Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Да, но и непълно за жалост. Цитирай
mishocs Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Да така е за доста дъна няма, но истината е такава -просто пробваш И при руснаците има добра тема по тоя въпрос Цитирай
bboyg Публикувано Ноември 8, 2010 Публикувано Ноември 8, 2010 (редактирано) Дъната са най-малкия проблем при лаптопите. Ако на някой му трябва ориентир като ще си взема какъвто и да е компютър да има в предвид следните неща: Процесор: -Intel - почти 100% съвместимост на всички модели от Pentium 4 и нагоре -AMD - получава се при някои по-съвременни модели, но след пачване на ядрото на ОС-ма Чипсет: -Intel - не съм срещнал не работещ такъв чипсет -nForce - има пачнати разни драйвери, но системата е малко нестабилна Видеокарта: -nVidia - почти всичко след 7600 върви (както и някои по-стари) -ATi - тук работата е малко пипкава, тъй като Apple масово ползват карти на nVidia. Има обаче пачнати драйвери за някои десктоп модели, но пак се изисква проверка в гореспоменатите сайтове. ВНИМАНИЕ: нито една Mobility Radeon карта НЕ работи под OSX!!! Apple НЕ използват ATi карти в лаптопите си така че драйвери за тях НЯМА (изключение правят няколко модела от X серията)!!! LAN/WLAN: -почти всичко се подкарва с изключение на Intel картите. Ако искате да имате нет, странете от Intel карти. Mouse/Keyboard: -за десктоп системите задължително USB мишок и копчалък - ще ви спести много ядове, повярвайте ми. -за лаптопите има PS2 драйвери, но е почти задължително да си имате под ръка по една USB мишка и клавиатура, за да се стигне до инсталирането на съответните PS2 контролери. В общи линии това е. За друг тип хардуер питайте, ще ви насочвам, но това тук е основното при избор на конфигурация за Хаки Редактирано Ноември 8, 2010 от bboyg Цитирай
blajko Публикувано Януари 30, 2011 Публикувано Януари 30, 2011 Искам да попитам за HP Pavilion Dv6928us, дали ще може да се инсталира Мас os. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 30, 2011 Публикувано Януари 30, 2011 Мяташ око на таблицата по-горе или четеш упорито в insanelymac(библията на хакинтошърите). Всичко може по принцип, но има и едно голямо "НО". Цитирай
tommy Публикувано Януари 30, 2011 Публикувано Януари 30, 2011 Не знам дали тук е мястото да питам, но ще го направя: има ли смисъл, според вас, да се инсталира хакинтош на PC с AMD процесор? Питам защото като го направих, самия Мак си се държеше ОК - драйвери намерих, всичко, но всяко приложение, което се опитвам да изтегля /Google chrome, Adobe PS и пр./ пише:required Intel-based Mac. Когато го инсталирам веднага ми дава kernel panic. Та...? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 31, 2011 Публикувано Януари 31, 2011 Порови за алтернативи из хакинтошърските форуми. Всички нови неща са за интелски макове. Има един потребител @arnold(във всички форуми е регнат така, вкл. и в нашия), който ползва amd hackintosh открай време - питай го за инфо. Цитирай
ne_bahon Публикувано Февруари 7, 2011 Публикувано Февруари 7, 2011 Здравейте исам да питам дали ще могам да подкарам mac os ` a на Acer Aspire One A150 ?Intel Atom 1,60 GHz RAM:500MB Video:Intel GMA 950 224MB Цитирай
Баба Гана Публикувано Февруари 7, 2011 Публикувано Февруари 7, 2011 (редактирано) Здравей, Защо не пробваш да напишеш в "Гугъл" следното: "Acer Aspire One A150+leopard" и сам да разбереш???!!! Редактирано Февруари 7, 2011 от Баба Гана Цитирай
profusion Публикувано Февруари 7, 2011 Публикувано Февруари 7, 2011 То trader в първият пост е дал таблица ама кой да гледа и чете там си пише какво ще/няма да работи ако се инсталира на А150 - нама да имаш кварц, спане и четеца за карти. Цитирай
АндрейМаджов Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 Здравейте. Има ли някой от Варна, който да може да ми помогне и покаже как да си макосам преносимия комп и да джейлнем iPhone 3g? Предварително благодаря. 0899848663 Андрей или на скайп varnahack Цитирай
mitkoiphone Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 (редактирано) Занимавам се и с двете неща, но много зависи от лаптопа. Ако искаш пиши на: mitkoiphone@gmail.com Редактирано Юни 3, 2011 от gorgior Цитирай
ozone Публикувано Ноември 15, 2011 Публикувано Ноември 15, 2011 (редактирано) Здравейте,видеокартата ми е вградена,интелска и ме интересува дали се поддържа от мак? Acer 5738Z Редактирано Ноември 15, 2011 от ozone Цитирай
TUISTERa Публикувано Ноември 15, 2011 Публикувано Ноември 15, 2011 Този модел почти сигурно е с АМД процесор и ати видео ... Най-вероятно няма да ти тръгне... Цитирай
ozone Публикувано Ноември 15, 2011 Публикувано Ноември 15, 2011 Не е сигурно. Модела е с Интел процесор Т4400 и вградено видео Интел.Чипсета също е Интел. Та,въпроса ми е дали има някакъв шанс да тръгне мак? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.