Публикувано Ноември 16, 201114 гд Intel-ска видеокарта, освен ако не е GMA 950, или X3100 не си прави труда. Няма хардуерно ускорение за останалите модели, а без него хакито става малко "скОпено".
Публикувано Декември 20, 201114 гд Има ли някакъв шанс да подкарам MacOS на HP Envy.Процесорът ми е i5-460m,видеото е ati radeon 5650,за него до колкото разбрах няма шанс да се подкара,но това не проблем.Лан картата е Broadcom. според това видео май мога да подкарам почти всичко..Въпросът ми е мога ли да си запазя Уиндоуса и заедно с него да имам МакОС.И възможно ли е да си избирам кое да пусна при стартирането на компютъра или ставам нахален вече
Публикувано Декември 21, 201114 гд Може Четеш в библията на хакинтоша: http://insanelymac.com и си търсиш готов релийз, който да става на твоята машина. Ако ти се играе на едро - свали си Empire EFI bootloader и retail MacOSX, виж кои kext - ове ще ти трябват и почвай да си играеш - ще подкараш и двете ОС, но...оттук нататък - половин година
Публикувано Декември 21, 201114 гд А по-лесно ли е ако MacOS-a го инсталирам на външен хард,но няма ли да е много бавен така?Много благодаря за помощта! Редактирано Декември 21, 201114 гд от SlaviIordanov
Публикувано Декември 21, 201114 гд Можеш и на бърза флашка с поне 8 гъбки обем или на SDHC card. За да стане обаче, дъното трябва да поддържа AHCI (null)
Публикувано Март 30, 201214 гд Здравейте! Рових из таблиците за съвместимост, но не открих модела на лаптопа си. В библията, както Аlxx я нарича, открих информация, но много от нещата са ми непонятни. Става въпрос за следната машина: ASUS G53SX-S1183. Моля, ако някой има информация как точно се прави, или пък ако може да инсталира OS X на този модел, да сподели. Благодаря предварително!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.