Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Всички слухове за iPhone 8 на едно място


dessyteneva

Recommended Posts

iphone 8_concept.jpg

Сега, когато 2016 година вече си отива, може би е време да съберем на едно място всички слухове за най-очаквания телефон за следващата година и това разбира се е iPhone 8.

Както всяка година, най-различни източници се надпреварват да правят предположения за бъдещия флагман на Apple и може би част от тях, наистина ще се сбъднат. Ето какво знаем до момента:

  • Извит OLED дисплей.

Да, очаква се Apple да премине към OLED панелите, поне в един от трите модела, за които се говори, че компанията ще представи следващата година. Останалите два телефона ще бъдат лек ъпгрейд на iPhone 7/ 7 Plus и ще имат добре познатите ни LCD панели.

  • Няма да има хоум бутон.

След първата крачка, която Apple направи с хоум бутона на iPhone 7, съвсем логично е да очакваме в iPhone 8, той да е вграден под дисплея, за да освободи още място. Така на практика няма да има хоум бутон, а само определено място, което ще докосваме, за да извършим дадено действие, а размерът на дисплея ще се увеличи, без да е необходимо да се променят цялостните размери на телефона.

  • Нов процесор.

Както всяка година, Apple ще представи нов, по-бърз и енергоефективен процесор, като този път се очаква той да е произведен по 10 nm технология от TSMC и да носи названието А11.

  • Безжично зареждане.

Стъкленият корпус, който се очаква да използва Apple за своя десети юбилеен модел iPhone, най-сетне ще позволи възможността за безжично зареждане, а според патент, подаден наскоро, то може би няма да се изразява в добре познатото ни поставяне върху подложката, а телефонът ще има възможност да се зарежда на разстояние няколко метра от нея.

  • Touch ID сензор и камера, вградени под дисплея.

След като се очаква iPhone 8 да бъде с изцяло стъклен корпус и извит дисплей, а хоум бутонът да е вграден под екрана, съвсем резонно можем да предположим, че там ще се намират още Touch ID сензорът и предната камера, а външно телефонът ще изглежда като едно красиво парче стъкло, без граница между дисплей и корпус.

  • Сензор за сканиране на лицето или ириса на окото.

Заяради подобрените функции за сигурност, можем да очакваме, че Apple ще замени или рпоне допълни паролите със сканиране на лицето или ириса на окото, което ще добави още една защита, използвайки биометричните данни на собственика.

  • Мулти сензорна камера.

Камерата на iPhone винаги е била сред най-добрите, но това не означава, че няма как да стане още по-добра и това ще се случи, чрез използването на мулти сензорен модул, което ще подобри светлочувствителността и ще направи изображенията по-ярки и цветни.

  • Нов форм-фактор.

Накрая, но разбира се не на последно място ще обърнем внимание на дизайна. Феновете вече са отегчени от наложиния през последните няколко години форм-фактор и несъмнено е време за промяна. Изцяло стъкленият корпус и извитият по краищата OLED панел, ще позволят едно плавно сливане и размиване на границата между дисплея и корпуса, което ще превърне телефона в монолитно парче стъкло, изящно оформени в типичния стил на Apple.

Размечтахте ли се вече? Разбира се няма как да знаем какво точно готви Apple за следващия септември, а всичко изброено по-горе се базира изцяло на слухове и спекулации, но няма съмнение, че компанията ще се подготви добре за десетия рожден ден на iPhone и отново ще ни изненада.

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...