Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Потребители демонстрирара надраскванията по корпуса на iPhone 7 Jet Black със снимки


dessyteneva

Recommended Posts

jet black.jpg

Когато през септември миналата година Apple представи своето следващо поколение iPhone, един от двата нови цвята – Jet Black, прикова погледите на публиката със своята красота и магнетичност. Малко по-късно, основният конкурент на компанията на пазара Samsung, дори копира тази разцветка, пускайки своя флагман Galaxy S7 в цвят, наречен Black Pearl и много подобен на Jet Black, поне на пръв поглед, но това не беше единственото предизвикателство пред Apple.

Скоро след появата на пазара на iPhone 7 Jet Black, бяха регистрирани и първите оплаквания от лесното надраскване на неговата лъскаво черна повърхност. Компанията не призна пряко, колко деликатно е новото покритие, но финно се измъкна от отговорност, като обяви на официалния си сайт, че то се постига чрез прецизна анодизация в девет стъпки и лъскавата му повърхност може да пострада от финни микро-драскотини при употреба и тя препоръчва използването на кейсове.

Сега, четири месеца след премиерата на iPhone 7 Jet Black, тема във форумите на Reddit показва какви всъщност са резултатите от носенето му незащитен и те няма да ви харесат:

1.jpg

2.jpg3.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

9.jpg

На снимките ще видите финните драскотини върху лъскавата повърхност, отпечатъците, които помрачават блясъка и дори натрупаната мръсотия. Трябва да отбележим, че прави впечатление, концентрирането на драскотините около пластмасовите ленти, подпомагащи работата на антената и това, че те са видими под определен ъгъл, но това не ги прави по-незабележими.

Може би много от вас помнят черния вариант на iPhone 5, който също така лесно се надраскваше по ръбовете, в следствие на което компанията се отказа от този нюанс и на негово място пусна Space Gray нюанс, който беше далеч по-издръжлив на външни влияния. Честно казано, когато през септември iPhone 7 дебютира със своите два нови черни цвята, всички се питахме до колко Apple е успяла да преодолее затрудненията именно с тези надрасквания и се надявахма, че няма да ги видим върху новите модели, но явно това не е така. Разбира се всичко това зависи до голяма степен и от навиците на самия потребител, но до колко трябва да робуваме на своя телефон, пазейки го от случайни драскотини и трябва ли да го крием под различни калъфчета, след като сме го избрали именно заради красивия черен цвят?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...