Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple планира Kaby Lake процесори за MacBook и MacBook Pro тази година


dessyteneva

Recommended Posts

MacBook Pro.jpg

Анализаторът Минг-Чи Куо, който винаги е бил смятан за надежден източник на информация, що се отнася до плановете на Apple твърди, че всички модели MacBook ще бъдат обновени през тази година с най-новите Kaby Lake чипсети и ще има нова опция за 32 GB RAM за 15 инчовия модел.

Intel наскоро представи на CES своето седмо поколение Kaby Lake процесори и Куо прогнозира, че първият модел, който ще бъде обновен с този чип е 12 инчовия MacBook, а масовото производство на тази машина ще започне през второто тримесечие на тази година, като ще бъде добавен и вариант с 16 GB памет. През третото тримесечие ще започне и производството на 13 и 15 инчовите MacBook Pro с Kaby Lake процесори.

Накрая, но не и на последно място, анализаторът твърди, че Apple ще добави към гамата си нов 15 инчов модел MacBook Pro с 32GB оперативна памет. Тази машина, според Куо, ще получи десктоп памет в опит да задоволи изискванията на потребителите във високия клас. По-рано тази година Фил Шилър обясни, че решението на компанията да ограничи MacBook Pro до 16 GB памет и с цел да се запази живота на батерията.

От гледна точка на веригите за доставки, Куо прогнозира, че количеството на компоненти за Mac ще се увеличи значително тази година и цитира производствените закъснения, които бяха основната причина за бавното изпълнение на поръчките, тъй като търсенето на новия MacBook Pro с Touch Bar "очевидно е по-високо от очакваното". 13 инчовият MacBook Pro без Touch Bar обаче се продава значително по-зле от планираното и анализаторът очаква компанията да намали цената на тази машина.

За съжаление докладът на Куо не дава никаква информация по отношение на останалата част от продуктовата линия Mac, но по-ранни публикации твърдят, че Apple планира ново поколение iMac тази година с поддръжка на USB-C, което най-веротно ще се появи по същото време, като 12 инчовия MacBook.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...