Anthony Публикувано Февруари 6, 2017 Публикувано Февруари 6, 2017 Fenix-3 също може да се намери в Амазон за 299 долара, при това не е "обновена версия", ами си е истинския. И е хиляда пъти повече часовник от епълския ташак. Онзи ден 4 часа съм дупчил с бормашина една ограда, удрях го 100 пъти сигурно, драх го по камъка и няма никаква следа. Да не говорим, че може и да се гмуркаш с него, а не 20 мин във ваната. Но си прав, друга е темата. 1 Цитирай
niksan1979 Публикувано Февруари 6, 2017 Публикувано Февруари 6, 2017 Аз поръчах mi band 2 с резервна каишка,днес ми казват че нямали резервни каишки и дали да ми пратили протектор. Бре те протектори и за гривните ли правели баси китайците. Чакам да видя какво ще дойде.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
jordan00 Публикувано Февруари 7, 2017 Публикувано Февруари 7, 2017 Аз поръчах mi band 2 с резервна каишка,днес ми казват че нямали резервни каишки и дали да ми пратили протектор. Бре те протектори и за гривните ли правели баси китайците. Чакам да видя какво ще дойде.Sent from my iPhone using Tapatalk Аз има 2 бели кайшки!?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
niksan1979 Публикувано Февруари 7, 2017 Публикувано Февруари 7, 2017 Ами често не обърнах внимание щото аз търсех черна. Би трябвало да има Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Февруари 7, 2017 Публикувано Февруари 7, 2017 Не знам друго, ама двамата юнаци над мен как се разбират с тези неграмотно написани постове, нямам идея... 8 Цитирай
Monro Публикувано Февруари 14, 2017 Публикувано Февруари 14, 2017 (редактирано) а тази опция "behavior tagging" в mi band 2 за какво е и как се ползва? Редактирано Февруари 14, 2017 от Monro Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 21, 2017 Публикувано Февруари 21, 2017 Бг език за Mi Fit И с 3D подръжка 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 21, 2017 Публикувано Февруари 21, 2017 Има ъпдейт и на софтуера на гривнатаЩе видим след малко какъв е 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 23, 2017 Публикувано Февруари 23, 2017 а тази опция "behavior tagging" в mi band 2 за какво е и как се ползва? Засича определена дейност,която извършваш.Води статистика...колко пъти и по колко време си миеш зъбите примерно)))) 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 23, 2017 Автор Публикувано Февруари 23, 2017 В крайна сметка ъпдейта промени ли нещо? Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 23, 2017 Автор Публикувано Февруари 23, 2017 Би ли бил по-конкретен? Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 23, 2017 Публикувано Февруари 23, 2017 (редактирано) Нали имаше някаква друга гривна?Заинтересуван ли си,или се правиш на интересен?Да не съм рекламно лице на Xiaomi?Не си от вчера тук,модератор си....отваряш AppStore и четеш какви са новите неща в апликацията и какво може гривната!Я кажи теб какво по-конкретно те интересува,да съм по-конкретен:) Редактирано Февруари 23, 2017 от gogi6 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 23, 2017 Автор Публикувано Февруари 23, 2017 Още от първия пост като пуснах темата, обясних от какво се интересувам, а то конкретно е гривни който могат да вадят и нотификации на български език. Интересува ме информация за различни гривни и предимствата им спрямо други такива. Да имам друга гривна, но искам още неща от нея. Аз продължавам да си чета и да гледам за други. Намерил съм и други подобни и съм питал производителя за възможността да вади нотификации на български език, но още не са ми отговорили. Търся си гривна която да ми свърши повече работа от тази която имам и най-вероятно в момента в който я намеря ще си я купя. Вероятно не си рекламно лице на xiaomi, но я ползваш и имаш информация от първа ръка, която е много по-ценна от написаното в AppStore или сайта на производителя. Идеята на темата е за всички гривни, а не само за конкретен модел, затова и темата се казва Фитнес Гривни и iPhone, без да се споменава модел. Никой от нас не е рекламно лице на iPhone, ама доста мнения се изказват ... И само едно уточнение - Не съм модератор, а съм част от екипа. Модератора е съвсем различно нещо и Не, не се правя на интересен! Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 23, 2017 Публикувано Февруари 23, 2017 (редактирано) Искаш инфо,но си знаеш твоето!Зачетох се за това което си купил...еми то приложението им не е пипано от 2015!!Какво повече да говорим?!Да е някой новобранец,да иска обяснения!Ти си стар кадър,знаеш как да получиш информация!Аз я ползвам предимно за нотификацци в шумна среда и когато жена ми ме ядоса да и покажа колко ми е зачестил ритъма на сърцето,та да вземе мерки!Цена-качество,най-доброто за момента!Абсолютно без лоши чувства;) Редактирано Февруари 23, 2017 от gogi6 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 23, 2017 Автор Публикувано Февруари 23, 2017 Ето затова всички ново регистрирани имат такова отношение. Идеята на форума е друга, но здраве да е. Ще си чета и няма да ти задавам повече подобни въпроси. Без никакви чувства ... Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 23, 2017 Публикувано Февруари 23, 2017 (редактирано) Верно ли?Ти колко снимки,клипове,линкове към app за подръжка качи ?Да разберем нещо повече и ние за това което си купил?Каквото е нужно,съм постнал!Няколко човека ти казват,че може би има по-добро решение,че това с батерията е проблем,но ти си знаеш твоето!Тези общи приказки за форума ги остави!ЦСКА forever Редактирано Февруари 23, 2017 от gogi6 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 23, 2017 Автор Публикувано Февруари 23, 2017 Ами няколко пъти писах описания за гривната и как се държи. За твоята гривна конкретно 20 дена и дават, при условия който са да отчита 10 пъти на ден пулса, а не целодневно. При различно ползване и постоянно отчитане, резултатите с батерията ще са ти други. Така че, ползването е различно и затова дава различни показатели. Батерията за едни е пролем, а за други не е. iPhone ти кара един или два дни ама го ползваш нали Не си взимаш някой друг телефон да ти кара цял 20 дена. Айде вече стига с тия батерии. А кой ЦСКА е forever, че тоя на дето му викаш ЦСКА умря, фалира и го закриха. А този който сега се подвизава с подобно име, го хибридираха от два други отбора и му сложиха ЦСКА в името. И това ако за теб е ЦСКА, много жалко за теб. А сега можеш да продължиш със заяждането и да напишеш как Спас Русев си е тръгнал от Левски и как клуба фалира и съвсем скоро ще го закрият ... Заядливия ти тон е ясен на всички, така че продължавай с глупостите не е проблем. После ще затрием глупавите мнения който не са свързани с темата ... Има модератори и ще ги изтрият, не се притеснявай. Ти продължавай да пишеш глупости и да се заяждаш ... Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 23, 2017 Публикувано Февруари 23, 2017 (редактирано) Ти "всички"ли си?И кое не е по темата?Туй за ЦСКА е послепис!Нещо като това над аватара ти!Да не забравиш да се оплачеш Знам как да изнервя вечно вторите)) Редактирано Февруари 23, 2017 от gogi6 Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 23, 2017 Публикувано Февруари 23, 2017 А някой има ли впечатления от Garmin Forerunner 735XT и Samsung Gear 3 Frontier. За гармина четох добри неща, относно работата с ios , но за Gear-a не толкова добри отзиви ? Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 За MiBand 2 туик в Cydia:)http://moreinfo.thebigboss.org/moreinfo/depiction.php?file=minotifier2DpЗа жалост,не може да чете книги на български!Само на азърбейджански и монголски 1 Цитирай
turganay Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 Жоре, след ъпдейта никъде не можах да намеря езиците, за да го направя на български. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 При мен автоматично стана на Бг Цитирай
Veselin Panov Публикувано Февруари 28, 2017 Публикувано Февруари 28, 2017 И при менSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.