Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Как да слушаме музика с Apple Watch, без iPhone?


dessyteneva

Recommended Posts

apple-watch-airpods.jpg

Всеки Apple Watch позволява слушане на музика, без за това да е необходим iPhone, което е особено полезно при тренировки на открито например. Това е много просто ако следвате стъпките, но има няколко трика за предварителното синхронизиране на музиката.

За начало тя трябва да е в Apple Music на телефона, за да може да се синхронизира с часовника. Това включва всички добавени и закупени от iTunes песни, но тези от Spotify и Tidal не могат да се синхронизират.

Apple Watch няма опция за стриймване през интернет като тази на iPhone, затова музиката трябва да бъде изтеглена, подобно на iPod. Има лимит от 250 песни или 2GB, който може да се променя от приложението за контрол на часовника Music – Storage Limit.

Същото това приложение ще определи кои песни да се синхронизират, като можете да го направите само в един плейлист, който да изберете в последствие.

1.jpg

Нов плейлист можете да направите от приложението Music на телефона, като отидете на Library – Playlist – New Playlist и зададете име, което за удобство може да е Watch и описание по избор, като му зададете публичен или частен статут.

След това с докосване избирате песните и албумите, които да седобавят към листа.

След като всичко вече е добавено, се насочвате отново към приложението за контрол на часовника, намирате Music и сонхронизирате, като избирате създадения плейлист. Можете да актуализирате списъка по всяко време, но имайте предвид, че музиката няма да се синхронизира веднага. Това ще стане автоматично, когато сте свързани с WiFi и часовника се зарежда. Ако не искате да създавате собствен плейлист и сте абонат на Apple Music, можете да изберете някой от предложените, като Nike например има подходящи за бегачи, които се актуализират периодично.

2.jpg

След като музиката ви вече е синхронизирана с часовника, естествено трябва да я слушате, но въпреки че той има говорител за телефонни разговори, не позволява прослушването й през него и ще ви се наложи да използвате безжични сулшалки. Естествено AirPods работят перфектно в такива ситуации, както и Powerbeats 3 и бъдещите BeatsX, които имат същия чип W1, който позволява мигновеното им свързване, но и всякакви други Bluetooth модели ще свършат работа. AirPods и останалите модели с W1 ще се сдвоят с часовника автоматично, след като са свързани с телефона, но останалите модели трябва да се изберат ръчно.

3.png

След като слушалките вече са в режим на сдвояване, кликвате дигиталната коронка на часовника и избирате Settings – Bluetooth -Devices, за да ги намерите и изберете.

4.jpg

След това вече можете да намерите иконата на Air Play в контролния център на часовника и да изберете слушалките. Apple Watch ще изисква безжичното аудио да е свързано, преди да пусне музиката от приложението Music. След като стартирате приложението, плъзнете надолу, за да намерите източника, което ще ви позволи да изберете да слушате на часовника. Така вече можете да използвате Apple watch за музика, докато тренирате.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...