Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Ето какво се очаква да предложи iOS 11


dessyteneva

Recommended Posts

dark-ios-10-mail.thumb.jpg.669bfe072739247f0edda51e0ce8c972.jpg

Apple ще представи iOS 11 по някое време през юни на WWDC, а слуховете за новата версия не са по-малко от тези за следващия модел iPhone.

Ето на кратко какво ново се очаква да получим с нея, според различните технологични издания:

Възможност за групови разговори във Face Time

Въз основа на данни от неназовани източници, технологичният блог The Verifier предполага, че Apple ще предостави възможност за групов видео чат във Face Time с до пет души.

Ново приложение за споделяне на видео

Bloomberg не отдавна написа, че Apple ще обедини усилията на екипите, който стоят зад Final Cut Pro и iMovie, за да създаде приложение за видео споделяне, подобно на Instagram и Snapchat, което ще дава възможност за добавяне на рисунки и филтри.

Нови опции за контактите

Нов патент на Apple сочи, че компанията ще добави повече социални функции в приложението за контакти. Потребителите ще могат да разберат кога даден приятел е на линия на базата на състоянието на телефона му, подобно на Hangouts и Facebook. Компанията ще добави и функция, чрез която ще могат да се виждат всички текстови съобщения, имейли и други съобщения от социални медии с подобен контекст и от един подател, на едно място.

Dark Mode

Миналата година Apple случайно показа тъмен режим за Settings в iOS Simulator и от тогава спекулациите не спират. В допълнение разработчикът Андрю Уиик отбелязва, че е забелязал този така желан режим и в Messages.

Естествено звучене на Siri

Businessinsider съобщава, че Apple има екип в Кеймбридж, който се стреми да направи Siri да звучи още по-естествено. Възможно е гласовият асистент да поддържа и команди за най-популярните соцални мрежи.

Има редица предположения и за подобряване на транскрипцията в гласовата поща, която дойде с iOS 10 и възможност на потребителите да използват Handoff за Apple Music, iTunes и Podcasts. Тази функция позволява превключване между различните Apple устройства и продължаване на работата, започната на първото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тая операционна система от версия на версия става все по-голям шит. Ако следват тенденцията, 11-та версия ще е нещо, което дори мен ще отврати от айфоните и ще мина на андроид. А иначе какъв е смисъла от всичките тия добавки, които ще предложат ако телефона гасне когато си иска или ако всеки може да ти го блокира с смс?
Напоследък си мисля, че в духа на стария епълски бъзик със синия екран на уиндоуските компютри, сега айфона трабва да се визуализира като такъв с черен екран ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има какво да се добави,но те пускат по малко.....шибана стратегия на монопилисти.За това си има Сидиа.Дали ще направят всичко достъпно за потребителя както при конкуренцията не се знае.Сам да избираш какво да добавяш и какво не!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност ограниченията които са в операционната им система,но то си е пак монопол.Нямаш тази свобода както при конкуренцията им!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е не ви ли омръзна да спекулирате толкова години с т.нар. "свобода" при андроида?!?!

Кое му е свободата - да рууууууутна апарата си и да го скапвам от ръчкане вечерта, за да мога да го възстановявам на сутринта ли?
Не разбрахме ли всички (тези, които ползваме iPhone и се кефим на "затвора" му), че един от най-сериозните проблеми на Андроид е точно този, че всеки производител и програмист и разработчик и ползвател и кой ли не, пишат софтуера за неговия си модел, бъркат по файлови системи, променят бла бла бла и после как искаме едно приложение да работи еднакво добре на всички марки и модели андроид?
Е, колко хиляди модела андроидски плазмодия има, питам аз, сътворени в час по Труд и творчество?!?!
На тази "свобода" ли се кефите не можах да разбера толкова години?

Бъгав, скапан, изключващ се и т.н. IOS - сто пъти по-добре, плавно и безпроблемво работи от 20 андроида, взети заедно...

Сори за Офтопика, ама не се сдържах.
И поста ми не е към никой конкретно...

пп. Относно бъдещите подобрения и нововъведения в IOS - има още много, ама адски много нови неща, които могат да се добавят, но друг въпрос е, че всеки преценява от неговата си камбанария.
За цената, която плащаме за апаратите, трябва да може да готви дистанционно и да пере чорапите на икономичен режим дори, когато е спряла водата (условно казано, разбира се).

Редактирано от algor
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ме разбирайте погрешно,да не се впускаме в излишни спекулации за руут и джейл.И двете водят до преинсталации на фърмуерите.Но при андроида можеш без руут(съответно джейл) да инсталираш каркнати приложения.Искам да кажа като цяло че разнообразяването при робота е по достъпно отколкото при ябълката.Ако не бях фен на абълката нямаше да я ползвам от самото начало на излизането и!Просто се надявам някой ден имам свободата да си ''украсявам'' телефона без да чакам джейла и сидиата!Това е като цяло което исках да кажа относно подобренията които се очакват в iOS 11 !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ех тея гадни монополисти, как могат да ни вземат свободата да си инсталираме кракнати приложения без руут? :angry:

Редактирано от killer4o
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 седмици по-късно...

Това ли е келепирът от джейла - да крадем от труда на другите?? Не се учудвам, че държавата ни е на този хал, след като мисленето ни е винаги в посока "как да прекараме системата, така, че да я преметнем и да не платим". Последното "полезно" нещо на джейла са кракнатите приложения, колкото и иронично да звучи - никога не съм ползвал и кракнати туикове, въпреки, че самата дума " джейл" насочва повечето потребители в посока на мислене - "гратис!"

Истината е, че както ползваш домашен интернет и си плащаш за тази услуга, както си плащаш и хляба в магазина - така би трябвало да се заплаща и трудът на разработчиците (независимо дали на туикове, софтуер или друго). Тяхното време не струва по-малко от нашето и трудът им също не е безплатен. Същото важи за книгите от Читанка, MP3-ките и филмите от Замунда и т.н.

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

!!!Извън темата!!!

"Как да прекараме системата" - това си го мислят милиони хора по света, все пак света не се върти само около България. А държавата ни е на този хал, защото така ни харесва, ако не ни харесваше щяхме да променим нещо, нали?

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо да ги няма тези неща. Не можеш да изпратиш файл през облачни пространства? Не моежш да ги прикачиш в мейл? Не можеш да си прехвърлиш файл през интернет на работещия ти компютър вкъщи или в работата? Не можеш да си качиш мелодия чрез синхронизация с iTunes? Много преекспонирано е, че всички тези действия са ограничени ... Има ли желание, винаги има начин!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Просто на мен нещата ми се виждат доста по-прости.
Ще изплашиш някой новобранец така.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Със сигурност новите неща и подобренията ще бъдат по-малко от старите, които ще скапят, защото на някой нещо по му харесва. Пример: нотификациите на лок скрийна - грозотия и тъпотия в 10-ката!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове


И мелодийка не е толкова просто да се сложи...сега съм на работа и искам да си сменя мелодийка- ще я смениш на куково лято... синхронизирай си Айфона на друг компютър де:)


Е има няколко аппа с който лесно може всяка песен да си я направиш и сложиш като мелодийка даже и в офиса да си.
Но ако това ти е прекалено сложно има и по- лесен начин. С няколко клика и си готов.
Settings->Sounds->Ringtone->Store и влизаш в стора където е пълно с мелодийки.
Не знам кое му е сложното че го спомена в 2/3 безмислени поста.
57c7cdf423c50dde47756c4698bc971c.jpg
c8bc95ca05edcb67fccad77a9fc642de.jpg
c1c78b20b8de0257bb916456cc408fec.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И за мен нещата са доста по-прости и предпочитам стабилността и сигурността на работата на iOS, пред останалите алтернативи. А от както не правя джейл си живея в пъти по-спокойно, ъпдейтвам си винаги като излезне новия ъпдейт и изобщо не се тормозя. Покрай мен хората вече не се занимават да си рутват и андройдите, та какво остава за джейл на iPhone.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Все този джейл ти е в главата;)Много ли си патил,че го сънуваш?А и това със сигурността на IOS е повече легенда,отколкото истина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Истината за едни е лъжа за други. Всеки е прочел различни неща и си има своето мнение, а и всеки има право да избира начина си на живот.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То ясно,ама къде iOS 11,къде джейл?!Къде операционна система,къде начин на живот?!Тема за джейл има,та ако имаме познания,викам там да ги показваме.Ако имаме обаче...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дано върнат Slide to unlock, макар че не вярвам. Истината е, че Епъл са типичен пример за компания, която налага на милиони вкуса на няколко човека. Никой от тях не чете мнения и съответно не се съобразява с тях.
Аз съм фен на марката и няма никъкво съмнение в това, но съвсем скоро (2-3 години максимум) ще се получи това, което стана с операционната система OS X - не само аз предпочитам Windows след 7-мата им версия пред нея. Преди няколко месеца купих HUAWEI P9Lite на малкия. Не бях имал досег досега с андроиди, но сега не виждам с какво е по-лош от айфона, забивания и лагове не съм виждал. Та си мисля, че до 2-3 години андроидите ще са с една конска дължина напред въпреки, че епъл може би ще са с една глава по-високо (благодарение на навирения нос, не заради друго).
Аз лично им давам кредит на доверие още най-много 2 операционни системи, ако карат като досега с 8, 9 и 10, майната им!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Еми, нямаме.

Що бре?!Аванта има там,келепир:)))Уж си падаш по тази част!Не ме разочаровай!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...