Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Безжичното зарядно за iPhone 8 ще се продава като отделен аксесоар


dessyteneva

Recommended Posts

iPhone-8.jpg.07dacc6dd140638d5d6efade94a6149e.jpg

Нов доклад на японския сайт Macotakara, който се позовава на „ надеждни източници в Тайван“ твърди, че Apple планира да пусне три нови модела iPhone тази година, като освен 4.7 и 5.5 инчовите наследници на iPhone 7 / 7 Plus, ще видим и един с 5 инчов OLED дисплей, стъклен корпус и възможност за безжично зареждане.

Да, според твърденията на Macotakara, само този изцяло обновен iPhone, ще разполага с опцията за безжично зареждане, което противоречи на информацията на Nikkei и Минг-Чи Куо, според която и трите смартфона ще бъдат със стъклен корпус и ще поддържат тази технология.

Японският блог твърди, че 4.7 и 5.5 инчовите модели ще запазят до болка познатият ни дизайн и алуминиев корпус, който компанията използва още от 2014 година, а технологията за безжично зареждане при обновения iPhone 8, няма да е тази, за която до сега се говореше – разработвана съвместно с Energous и даваща възможност за зареждане от разстояние, а познатата ни от Apple Watch, която е дело на Luxshare и подложката ще се продава като отделен аксесоар, вместо да е част от комплекта на телефона. По същия начин ще отпадне и преходника Lightning – 3.5 мм, който сега идва заедно с iPhone 7, което може би не трябва да ни изненадва, след като оборудваните с новия чип W1 на компанията безжични слушалки вече са на пазара. Вместо това Apple може би ще добави USB-C – Lightning преходник.

Macotakara беше един от първите източници, които предсказаха, че компанията ще премахне стандартния 3.5 мм жак за слушалки в своите нови модели iPhone, както и появата на новия Jet Black цвят в гамата й, но от друга страна твърденията на блога за програма за замяна на батерията при iPhone 6 и въвеждането на съвсем нов цвят Jet White, така и не се сбъднаха, така че може би трябва да приемем този нов доклад с известно недоверие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е,не сме си и помислили,че ще е в комплекта.... :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако тия слухове се окажат верни, за пръв път от 2010 насам няма да ъпдейтвам. Май ще ни трябва време да свикнеме с новите ценови равнища - по към 3 бона.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз добре, че смених телефона сега, че 3 бона ще ми дойдат нанагорно със сигурност. От друга страна обаче, новия дисплей ще си заслужава, това е може би единственото нещо, което ми липсва от Самсунгите.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Никога не съм имала трептене, нямам идея за какво говориш, или ако го е имало, не съм забелязала просто. Липсват ми ярките живи цветове, въпрос на вкус все пак.

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...