Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Вижте как Apple крие дизайна на своите нови модели iPhone по време на тестовете в реални условия


dessyteneva

Recommended Posts

iphone-case.thumb.jpg.ba65d06034716153bb2d5fed43f53a57.jpg

Apple се слави с тайната, която пази по отношение на своите нови модели устройства. Може би най-известният, макар и случаен теч в историята й е този през 2010 година, когато инженер забрави прототипа на iPhone 4 в бар, дни преди премиерата му. 

Въпреки добре пазената тайна, новите телефони се нуждаят от редица тестове в реални условия. Разбира се, това което Apple най-малко иска е те да станат публично достояние и точно поради тази причина е проектирала кейсове, които покриват изцяло корпуса и по-голямата част от дисплея, а с тяхна помощ устройствата биват изнасяни навън за да се провери как работят извън лабораториите.

Наскоро Сони Диксън разказа пред MacRumors някои подробности именно за тези кейсове, подкрепяйки думите си със снимка, на която можете да видите един от тях. Той покрива изцяло телефона, а целта на жълтатите ленти е да го предпази от изваждане, като при подобна операция по тях биха останали видими следи. На гърба на всеки такъв кейс, има своеобразен паспорт, в който служителите вписват инициалите си и резултатите от проведените тестове, а след края му го изпращат от Китай в централата на компанията.

Въпреки всички тези мерки за сигурност, известният анализатор Минг-чи Куо почти всяка седмица изнася нови данни за бъдещия iPhone 8, от който се очакват пълен редизайн и редица нови функции и те подхранват любопитството на потребителите, носейки хиляди импресии на новинарсикте сайтове и технологични блогове, което ни навежда на мисълта, че подобни течове са контролирани от самата компания. Разбира се няма как да занем дали това наистина е така, но след като особено през последните години, много от неговите предположения се сбъднаха, винаги остава капчица съмнение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...