Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Приложение позволява да спрете достъпа до вече споделени с iMessage снимки


dessyteneva
 Сподели

Recommended Posts

woman-texting-iphone-imessage.thumb.jpg.0f3fba6df16544fd33557548e54ec683.jpg

Има моменти, когато наистина ви се иска да върнете времето назад и да изтриете всичко, споделено с човек, на когото сте имали доверие, а той ви е предал, нали? Това вече е възможно, стига да използвате безплатното приложение на разработчика hong kijong, наречено ON/OFF Photo, което вече е налично в App Store.

То ви позволява да споделяте снимки, чрез стндартното проложение iMessage и да спрете достъпа до тях в момента, в който прецените, че е необходимо, при това само с едно докосване.

ON/OFF Photo вече е налично в App Store и напълно безплатно, а в този кратък клип, можете да видите как действа:

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако се запамети веднага в галерията или в Dropbox пак ли ще я изтрие снимката ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да пробваме, не знам, на си мислех и аз докато писах статията, че локално запаметени няма как да достигне...


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Запаметена вече веднъж снимка не може да бъде изтрита!


Sent from my iPhone 7 using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Сподели

×
×
  • Добави ново...