Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 8 ще предложи най-добрата графика, която някога сме виждали в смартфон


dessyteneva

Recommended Posts

iphone-8-concept1.jpg.ac0d0b24306420ea964f53d8687f162b.jpg

Повечето слухове за бъдещия iPhone 8, или както и да се казва десетият юбилеен модел на Apple, са съсредоточени повече върху неговия дизайн – стъклен корпус, OLED дисплей от край до край и евентуалната липса на традиционния хоум бутон, но какво можем да кажем за това, което се крие отвътре?

Компанията отдавна разчита на базираната във Великобритания Imagination Technologies за нови технологии, насочени към подобряване на графичното представяне в смартфоните си и е съвсем логично да предположим, че това ще е така и по отношение на следващия й модел.

Imagination Technologies е създала актуализирана Power VR Furian архитектура, която може би ще присъства в iPhone 8. Новият чип е с много по-висока изчислителна плътност от своите предшественици, което означава, че един и същ размер чип ще е значително по-мощен, а крайният резултат ще осигури много повече производителност за игри и тежки графични операции. Най-големите подобрения обаче, биха могли да бъдат в разширената реалност, като по-мощният графичен чип ще обработва и показва изображения в реално време и ще придаде смисъл на сулховете относно навлизането на тази технология в смартфоните на Apple. Той би могъл да се използва също така и за системата на двойната камера, с която евентуално ще разполага iPhone 8 и която с двете си лещи и този чип, би могла да осигури подходящото увеличение в добавената реалност. Тим Кук даде да се разбере в поредица интервюта, ча компанията разглежда AR като жизнено важна бъдеща технология и въпреки, че все още няма нищо на лице, тя явно работи върху голям проект в тази област.

Apple ще приложи всички възможни трикове, за да се пребори с конкуренцията в лицето на Galaxy S8, слуховете за който подсказват, че ще притежава подобен на iPhone 8 дизайн и чисто нов Snapdragon 835 процесар и ще се появи на пазара в края на следващия месец, докато новият модел iPhone ще бъде представен едва през септември, което ще даде още време на компанията да компенсира външните прилики с подобаващи функции.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...