Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Какво очакваме от MacBook Pro 2017?


dessyteneva

Recommended Posts

MacBook-Pro-2017.jpg.a1ee36314d2ea30a77dccace2999c638.jpg

MacBook Pro 2016 като че ли раздели потребителите на два лагера – с по-скоро остарели характеристики и премиум цена, новото поколение лаптопи на Apple си навлече много критики, но получи и признание от упоритите фенове на марката.

Ако слуховете могат да бъдат някакъв показател, кокво можем да очакваме от MacBook Pro 2017?

Една от областите, в които сегашната серия изостава определено е процесора. Шестата генерация Skylake е много по-слаба, в сравнение с конкурентите на пазара. За тази година обаче изглежда, че Apple е решена да гарантира, че лаптопите й ще разполагат с най-добрите и най-новите процесори, които Intel може да пердложи. Доклад на TechRadar сочи, че това най-вероятно ще бъде седмото поколение Kaby Lake, което ще даде на MacBook Pro 2017 необходимия тласък, особено що се отнася до професионалните потребители. В края на краищата линията винаги е била насочена към тях и предишните поколения до голяма степен успяваха в това отношение. С Kaby Lake Apple не само ще спечели състезанието, но и ще направи MacBook Pro 2017 устройство достойно за името си.Това ще предостави възможност и за опция 32 GB RAM в следващите устройства, което беше един от най-разочароващите аспекти в предишното поколение.

Надеждите на потребителите са свързани и с живота на батерията, след като въпреки обещанията на компанията, MacBook Pro 2016 имаха редица проблеми в тази област и наистина има какво още да се желае. Благодарение на Kaby Lake процесорите, които консумират значително по-малко енергия, отколкото Skylake и оптимизацията на софтуера от страна на компанията, MacBook Pro може би ще премине границата от 10 часа автономност.

Очаква се следващото поколение лаптопи да разполага и с Retina дисплей, който се превърна в стандарт в индустрията, по отношение на разделителната способност, след като дебютира в iPhone 4. С течение на годините обаче, Apple беше задмината от своите конкуренти в тази област и днес ретина екраните на MacBook Pro не са нищо особено, в сравнение с конкурентните. Като се има предвид, че изключителната рязкост е отличителна черта на Pro серията, можем да предположим, че компанията ще избере Retina 2.0 дисплей, който ще дебютира в MacBook Pro 2017. Подробностите за него са оскъдни, но според спекулациите устройството може би ще разполага с 3200х1800 QHD+ панел, което представлява значителен ъпгрейд спрямо сегашната резолюция 2560х1600.

MacBook Pro е една от най-силните марки на Apple и това се доказва от продажбите. След премиерата си миналата година и въпреки всички проблеми и критики, серията 2016 си остава една от най-конкурентните на пазара. С MacBookPro 2017 обаче, компанията наистина има шанс да покаже лаптоп достоен не само за името си, но и за репутацията й като компания, която държи на качеството.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...