Премини към съдържанието
  • 0

Изкачащ прозорец за избор на WiFi


imanev
 Сподели

Въпрос

Здравейте,

 

От скоро постоянно ми изкача прозорец за избор на мрежа, като стартирам приложения. От къде мога да я махна тази функция?

 

Не искам да ми предлага да избирам, искам сам да решавам дали що ползвам мрежа или не. 440d36204b1941e77328b664e95e70fd.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

19 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

54b715f9ab81d0ecd2e5c317669561cd.jpg

От тук Ask to join network трябва да е off


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
Ask to Join... не се отнася за това!


Премахнах отметката и се оправи. Реших си проблема с този съвет
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Моята никога не е била включена, но чат пат ме ми изкарва списъка с мрежите., когато има свободна, обществена мрежа.

То пише за какво се отнася функцията. При теб ако е била включена е нормално да те пита и за познати мрежи.

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Да, а моята беше включена. След като я изключих и се оправи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Точно така. Като е изключена, не изскача прозореца за вифи мрежи. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Напротив, изкача. Няма просто да си чеша пръстите тук ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

При мен тази опция е изключена откакто съществува и никога не ми е изкачал прозорец за wifi .


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
При мен тази опция е изключена откакто съществува и никога не ми е изкачал прозорец за wifi .


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Вярвам ти, но нали не смяташ, че си говоря ей така или се опитвам да подхвана някакъв спор;)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Ако няма клетъчен нет към момента, то тогава изскача и на изключен бутон.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Само да отбележа, макар, че Алекс обясни. Това е от днес. Естествено няма как да докажа, че опцията ми е изключена.
45813eb1154b554046aaff14b714c1cc.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Жоре, включен от бутона клетъчен нет, никак не означава, че имаш в момента. Всяка връзка има таймаут и редица работещи параметри,  нужни за да е наистина онлайн. Приемете така: 

Включеният от бутона нет означава, че имате връзка при поискване на такава от ОС или приложение, но това никак не означава, че 100% от времето сте онлайн. Да не обсъждаме колко често кляка dns на телемор например. Ей оттам и изскачащото прозорче ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Саше, имах предвид, че бутончето Ask to Join ми е изключено. За нета ясно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0
" userid="226"] Жоре, включен от бутона клетъчен нет, никак не означава, че имаш в момента. Всяка връзка има таймаут и редица работещи параметри,  нужни за да е наистина онлайн. Приемете така: 
Включеният от бутона нет означава, че имате връзка при поискване на такава от ОС или приложение, но това никак не означава, че 100% от времето сте онлайн. Да не обсъждаме колко често кляка dns на телемор например. Ей оттам и изскачащото прозорче

Да де,ама ако беше така защо точно на теленор никога не ми е излизал този прозорец?Не,че ми е важно
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Жорка, моето също е изключено.

Гоги, по морето не знам как сте, ама телемухомор тука е баси мъката и прозорчето изскача редовно. Смятай "най-бързата...", ама спряла.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Аз откакто го изключих и спря да ми изкача. Не се е случвало и да съм на място, където да нямам обхват и там да има WiFi, за да мога да твърдя, че тогава ще изкочи. Доверявам се на мненията ви, че е така. Всъщност, когато ходя в чужбина и ми е изключен мобилния нет, също не ми е изкачал този прозорец, при изклочена опция.

Факт е за мен, че докато опцията беше включена, прозореца ми изкачаше веднага след като се разкача от мрежата у дома или офиса и телефона засече мрежи в момент на изполването му. Откакто я изключих спря. Интересното е, че телефона ми предложи в изкачащ прозорец, да я включа тази опция. Тогава правих нещо и не се зачетох какво точно иска и се съгласих, после не знаех от къде да върна нещата по стария начин. За мен това е решението.

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Сподели

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
  • Добави ново...