Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Следващият iPhone ще има True Tone дисплей и 3D сензори за разпознаване на лица и AR


dessyteneva

Recommended Posts

iphone-8-concept.jpg.c3ed542d62ad988925c8093cd37a944e.jpg

Според нов доклад на анализатори от Barclays, Apple планира да използва своята True Tone технология в следващите три модела iPhone. Андрю Гарднър, Хирал Пател, Жозеф Улф, Блайн Къртис и Марк Московиц твърдят също че iPhone 8 ще има 3D сензори за разпознаване на лица и функции за използване на добавена реалност. Според бележките им, трите модела ще разполагат със сензор за „пълно спектрално наблюдение“ на околната светлина, доставен от австрийския производител на полупроводникови елементи AMS.

Всъщност очакванията бяха True Tone технологията да присъства още в iPhone 7/7 Plus, но те така и не се оправдаха миналата година. Компанията представи за пръв път тази технология със своя 9.7 инчов iPad Pro миналата година, като тя впечатлява с реалното предаване на цветовете на екрана. Това е така, защото използва четириканални светлинни сензори за околната среда и е в състояние да определи осветеността и да регулира температурата на цветовете, за да бъдат те възможно най-естествени.

Една от най-важноте характеристики, спрягани във връзка с бъдещия iPhone 8 е неговия OLED дисплей, но True Tone технологията ще позволи подобряване на изображението и в трите нови модела. Комбинацията й с OLED панел ще направи iPhone 8 смартфонът с най-добър дисплей на пазара, който обаче, според бележките на анализаторите, ще е съвсем леко извит, а не като този на Galaxy S8.

Технологията на дисплея се очертава наистина революционна и ще постави началото на един цикъл на ъпгрейд на iPhone, който не сме виждали до сега и който ще опровергае твърденията, че компанията се е изчерпала от към идеи. Другите функции, спрягани във връзка с iPhone 8 са възможност за безжично зареждане, бърз и мощен процесор А11, подобрена водо и прахо устойчивост и много по-дълъг жимот на батерията. Според спекулациите той ще има и 3D камери, които ще бъдат използвани за разпознаване на лица и използване в приложения с добавена реалност. Що се отнася до вградената памет, то Apple най-сетне ще започне да предоставя на потребителите повече за парите им и най-малкия модел ще бъде с 64GB.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...