Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple тества прототип на iPhone 8 с двойна селфи камера


dessyteneva

Recommended Posts

iphone8-arconcept-l.thumb.jpg.2823c8fbbcb6198b63288963762916a9.jpg

Както знаете, слуховете за бъдещия десети, юбилеен модел iPhone не спират, въпреки че до премиерата му остават около пет месеца. Повечето от тях се базират на тезата, че компанията все още не е определила финалния модел и тества няколко различни прототипа, всеки от които би могъл да се превърне в краен продукт.

Нов доклад на Bloomberg сочи, че всъщност в процес на разработка са три модела, два от които ще са лек ъпгрейд на iPhone 7/7 Plus, а един ще притежава съвсем нов дизайн и OLED дисплей от край до край. До тук нищо ново, но докладът продължава с теорията, че Apple тества повече от един размер за екрана на луксозния си модел, който също така би могъл да има стъклен гръб и леки извивки на дисплея от горе и от долу, което ще го направи до някъде подобен на първия модел iPhone, който излезе през 2007 година. Другият прототип има леко извито симетрично стъкло отпред и отзад, а третият е с алуминиев гръб.

Вариации на тези слухове сме чували и преди, но в този доклад има някои интересни факти, които не можем да пренебрегнем. Според тях, компанията тества двоен сензор за предната камера, каквато вече сме виждали в някои катийски модели и проучва възможността да я вгради в самия панел.

Всъщност теорията за множество прототипи потвърждава едно основно нещо - че няма нищо окончателно около новия iPhone. Крайният вариант би могъл да е комбинация от всяка една характеристика, посочена по-горе, или може би никоя от тях. Колкото повече се доближаваме до датата на премиерата на iPhone 8, толкова по-хаотични ще стават слуховете за него, докато през септември, Apple не ни изненада с нещо съвсем ново и невиждано.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...