Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Появиха се снимки на първите макети на iPhone 8


dessyteneva

Recommended Posts

Слуховете за бъдещия iPhone 8,iPhone Edition, iPhone X или както и да се нарича десетия, юбилеен смартфон на Apple, не спират, варирайки между изцяло стъклен корпус и поредния алуминиев модел.

Тези дни в интернет пространствот се появиха и първите макети, създадени по непроверените течове от последните дни. Снимките показват iPhone направен от стъкло и неръждаема стомана, с дисплей от край до край, без видима рамка. Приятна изненада може би е, че на гърба му няма сензор за пръстови отпечатъци, което разбира се не означава, че компанията е успяла да преодолее техническите трудности по вграждането му под екрана.

1.thumb.jpeg.522cccf48bb726a6da94eceb5c4bf5d6.jpeg2.thumb.jpeg.369e17af485fcfbdc7e5a41c78925b7c.jpeg3.thumb.jpeg.3e3827e09e4c28c5dfa37839720d651e.jpeg5.thumb.jpeg.d9c48ca66a7a10ad37ce3f21cd06bd3f.jpeg6.thumb.jpeg.60b8f9693fc1eb0889c40dbfecf518e6.jpeg

От изображенията не става ясно на какъв етап от производствения процес са тези макети, но на гърба им липсва логото на Apple. Страничните лайсни изглеждат така, сякаш са направени от полирана стомана, бутоните за изключване и регулиране на звука, все още присъстват от ляво, а от дясно можем да видим един доста по-голям бутон за включване и изключване.

7.jpg.8fb2dbfa66e6b16a3dad9db56661d19c.jpg

Заедно с тези снимки има и схема, показваща набор компоненти, скрити под екрана и добавянето на микрофон за намаляване на шума в изпъкналата двойна камера. С червено е отбелязано мястото, където рамката свършва и започва OLED панела.

Всъщност устройството на снимките изглежда наистина добре, но дали това е финалния дизайн, който компанията е избрала за своя тазгодишен флагман, няма как да знаем. Възоснова на последните спекулации, можем да предположим, че това все още не се е случило и тези макети не са реални, но от друга страна кой знае…

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да приберат камерата и страничните бутони наравно с рамката, да премахнат хоум бутона, да разпънат дисплея и дизайн подобен на 4/4S ще се получи добре според мен. А тази рамка от снимките ми навява спомени от 3G модела. А на вас? 

 

Хубав ден!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Веднага ще се съобразят с изискванията ти, даже вече ми изглеждат леко притеснени от хладния ти тон.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе на външен вид винаги са ги докарвали добре, ама нещо ОС взе да им куца.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...