Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Фил Шилър подсказа, че конкурентът на Echo ще има дисплей


dessyteneva

Recommended Posts

apple-logo.jpg.099e94754ed792bb4293f0923cdf4edc.jpg

Изминаха няколко години, от както Apple представи нова категория хардуер, но това може да се промени само след няколко седмици, когато започва WWDC 2017.

След като известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира преди няколко седмици, че компанията работи върху базиран на Siri конкурент на Echo и предположи възможността той да бъде представен на предстоящата конференция на разработчиците, той даде и някои подробности за него:

Цитат

„Устройството ще включва един високоговорител и седем пищялки и ще има изчислителна мощност, подобна на тази на iPhone 6/6s”.

Изпълнителният директор на Apple, Фил Шилър обаче, също хвърли малко светлина върху това загадъчно устройство и функциите, които то ще предложи на феновете.

По време на интервю с Gadgets 360, той бе помолен да сподели мнението си за устройства като Amazon Echo и Google Home и подсказа, че всъщност те не са нищо особено, а добавянето на екран към интелигентната им система би бил умен ход, след което отбеляза, че докато интелигентните гласови помощници могат да бъдат наистина полезни, то екранният интерфейс би служил за допълнение към това.

Цитат

„Не мисля, че идеята да не разполагаме с екран е много подходяща. Например, ако търся адрес и използвам Maps, ще бъде много по-добре, ако виждам картата и маршрута си. Фотографията, която е една от причините нашите устройства да са така популярни, също изисква дисплей. Идеята за устройство без екран не би била много полезна, ако искаме да споделим снимки в социалната мрежа и няма да работи така добре само с помощта на виртуалния асистент“.

Всъщност Шилър не потвърди пряко нищо, но интересното е, че когато беше запитан за Amazon Echo, той започна да коментира колко полезни са дисплеите и колко важна е ролята им в подобни устройства. Това може и да е свързано с появилите се миналата седмица снимки на неизвестно устройство на Amazon с пълноценен дисплей, но може и да е препратка към плановете на Apple за негов конкурент и може би всичко ще стане ясно още следващия месец.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...