londongunner Публикувано Септември 23, 2017 Публикувано Септември 23, 2017 Оф че се гръмна вече , искам и двата тел нота много ме кефи и повече клоня към него но пуста иос еко система дето съм я затворил отвсякъде с какви ли не джаджи и цяла фамилия ме спира мамка му .Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 23, 2017 Публикувано Септември 23, 2017 Ако не беше тази симбиоза между продуктите им...Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Септември 23, 2017 Публикувано Септември 23, 2017 Уау... Споделям нещо много, много интересно и впечатляващо - фоторепортаж от Индия. Оказва се, че сред новите добавки в софтуера на камерата е и функцията slow shutter, която би трябвало да е позната на снимащите с фотоапарат - с нея могат да се правят интересни кадри със светкавица. Цитирам Момчил Карабулев от форума на Мобилебългария. Определено има от какво да се впечатлите... 2 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 23, 2017 Публикувано Септември 23, 2017 Уау уникално Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 23, 2017 Публикувано Септември 23, 2017 Без да преувеличавам, камерата е уникална. Не знам дали и качеството на дисплея не допринася, имайки предвид, че идвам от 6с, а не 7, където дойдоха големите подобрения. В момента нямам компютър и монитор под ръка да се уверя, но на дисплея са отлични. Може би е малко времето да давам гръмки изказвания, но за момента ми се струва, че 8+ може да замени основното ми тяло (Sony a7r Mark II) в 80% от случаите, особено при добра светлина. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 23, 2017 Публикувано Септември 23, 2017 Неее, няма как да изкопчиш тоз детайл от таз малка матрица. Но ти го знаеш де. Р-ката 2 е страхотно тяло, може би малко бавно но все пак уникално.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Септември 23, 2017 Публикувано Септември 23, 2017 Човека ти е написал: Цитат но за момента ми се струва Това говори достатъчно, а и аз помолих за първи впечатления. След седмица, две, три, месец, ще даде вече мнение на базата на по-задълбочен опит с камерата. 3 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 В тубата има клипове , от отварянето на магазините в НюЙорк ,Торонто, ЛА и Лондон, няма никой няма опашки, влизат и си купуват. Еуфорията според мен ще е на 3.11 като пуснат Х 1 Цитирай
mirror Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 Скоро няма да гледаме опашки от хора, които да чакат новия модел на любимата си марка! Беше к'вото беше... 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 Стана масовка,какво да стане?! 1 Цитирай
koksibg Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 Един и същ дизайн вече 4 години + на "час по лъжичка" ни дават от Апъл кво да стане. Сега осмица другия месец десетката или хикса както го наричат. Това на час по лъжичка + същия дизайн почва да го прави безинтересен за масата народ. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
algor Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 900 милиона за 15 часа?!?! Бре, бре, бре... Цитирай
londongunner Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 Алгор какво ще кажеш за снимките които пуснаха в андроид форума направени с нот8 и тези снимани с 8+ в Индия , мнението ти е важно моля?!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 24, 2017 Автор Публикувано Септември 24, 2017 Викторе няма такива продажби и за месец. Епъл продават 75 милиона до нова година при пуснат нов модел през септември. Цитирай
baronbg Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 Един и същ дизайн вече 4 години + на "час по лъжичка" ни дават от Апъл кво да стане. Сега осмица другия месец десетката или хикса както го наричат. Това на час по лъжичка + същия дизайн почва да го прави безинтересен за масата народ. Sent from my iPhone using Tapatalk Добре де, стига с тоя дизайн! Какво да направят, кръгъл или триъгълен телефон че да ви е различен дизайна?“На час по лъжичка” да го анализираме и него!Пускат нещо ново и следващите 15 години нищо. После пак ново и 15 години нищо. Така по добре ли е?Така няма да е на “час по лъжичка” и пак ще има недоволни, в това число и ти. Но сега като пускат всяка година по нещо ново, не е добре!!!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Dean Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 Миналата година имаше опашка в iStyle в SOFIA при пускането на 7, изпитах я тая еуфория и аз, но този път наистина слабо... дори ютюбърите дето по принцип се напикават от кеф докато отварят новия iPhone сега са просто "meh, стъкло, красиво е, ма същото кат' преди" и то вече писва, наистина. На всичкото отгоре оня педигри на конференцията кво вика "All new design" ахахаха Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 Кефи ме как всяка година тук, когато обявят нов модел форума изпада в едноседмична черногледствена дупка. Докато не пипнете телефоните. 5 1 Цитирай
Dean Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 По принцип е така, да, но този път е различно. Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 И едни и същи прогнозират какво ще ми се случи в бъдещето 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 И едни и същи повтарят, че Apple ще затъне. Нещата не били същите.. аз не виждам разлика. 1 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 Deja vu! Адвокати и прокурори.Нищо,деФорум е и то добър,така че смело! 1 Цитирай
ayl Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 Това, че никой не се реди на опашките, нищо не означава. Епъл прилагат новата стратегия с подмяна на старите модели всяка година при операторите + много по-големи онлайн поръчки отпреди. За тях бумът продължава, ще отчетат пак рекордно търсене. 1 Цитирай
creepbg Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 Как е по-малката батерия спрямо по-старите модели, усеща ли се? Цитирай
algor Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 преди 7 часа, londongunner написа: Алгор какво ще кажеш за снимките които пуснаха в андроид форума направени с нот8 и тези снимани с 8+ в Индия , мнението ти е важно моля?! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Честно казано съм на кантар. И не, защото искам да дам предимство на някой от двата модела, а защото съпоставката ще мога да си я направя при едни и същи кадри, на едно и също място, правени по едно и също време на денонощието. Факт е, че и двете камери са топ и няма човек, който да го отрече. Както добре знаем, с iPhone се работи много по-лесно, бързо и ако качеството е сходно, аз лично не бих се поколебал да избера 8+. Ноут 8 е създаден да се работи с него с две ръце и половината сантиметър по-висок и единия сантиметър по-дебел от 8+-а също дава (за мен) предимство на iPhone. А и не на последно място, Ноут 8 е с Андроид, който след (аз му давам толкова) 4 месеца ще започне с дрейнове на батерия, лаг тук-там и прочие. Всъщност някой би ли си купил даден модел само заради по-добра камера? Не мисля, но пък всякакви психопатки има по света, а да не забравяме, че и аз съм от тях. 2 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 24, 2017 Публикувано Септември 24, 2017 Точно заради това питам , защото избора в момента ми се свежда до това коя камера е по-добра. Поръчах и двата честно казано но ше взема само единия! + за iPhone е , че вече 7г съм с тази ос отделно имам и други дивайси на епъл и еко системата е навързана, но пък нота ме блазни заради много , страхотен дисплей ,камера , много възможности за промяна , но както и ти каза след 2/3/4 месеца ще започне дрейн , лаг и ще трябва да го продам на половин цена най-много и пак да си взема iPhone Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.