Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Сега ми се обадиха от Теленор за потвърждение. Срока е "когато дойде, ще Ви се обадим"...

Публикувано
преди 6 минути, MM-iphone написа:

Не е в  Епъл стора  ама не ми се навлиза в спорове....точно на видео в youtube няма разлика.

И ти си виждал 8+ на живо, колкото всички останали философи - теоретици 

Публикувано

И на мен ми звъннаха преди час от Теленор за 8+ , казаха от 29.09 започват доставките но не се ангажират точно кога .

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

На моя въпрос по-горе относно батерията ще каже ли някой нещо от първа ръка? Достатъчно оптимизиран ли е Bionic, че да не се отрази по-малкия капацитет на батерията?

Публикувано (редактирано)

Естествено , след като са го направили. Оптимизацията винаги е била на ниво.

A тези колкото и да не ги харесвам , с тая новина много ме озадачиха http://www.redmondpie.com/iphone-8-owners-reporting-static-noise-issue-during-calls/

Редактирано от londongunner
Публикувано
преди 6 часа, MM-iphone написа:

Да , но като цена не пречи 8 plus да е с 200 лв по-скъп от  samsung-a..... Ще го видим дисплея на X с тези 600 нита срещу 1000 на  S8 plus- a.

Това е разликата в цената сега.
Април месец, S8+ беше с цени 1759 и 1799 лева навсякъде.
Редно е да сравняваме цени при пускането на моделите - тоест цените са еднакви или 20 лева е по-скъп 8+ 64гб, ако трябва да сме точни.

Публикувано

Тия от Теленор много модерни

37280150466_dd51843b16_c.jpg

С разрешението на автора на снимките, шервам линк към албума му с фотоси от вчера и днес.
Всички са от типа "вадя телефона от джоба и снимам", без обработка и филтри.
Нощните снимки са...
А бе ще видите сами.

https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0VGlxzuqGDp2w

пп. Много поздрави на Ноут 8 :tooth:

ппп. И цитирах, вместо да редактирам...
Заеви!
Пропуснах да кажа по-горе, че са снимани с 8+.

Редактирано от algor
Публикувано

Аз iPhone 8 го видях още миналата година, даже го и ползвах 1 година, ама може и да е бил с метален гръб, не знам щото не съм гледал под кейса как е. 

Публикувано

Ако те сърби някъде,почеши се,далеч по-полезно ще е.

Публикувано

Да не изкаже човек нещо малко по-различно от суперлатив за iPhone тук. 
Разлики между 7 Plus и 8 Plus НЯМА. Нито в бързината, нито в камерите, без значение как се води на хартия, реални разлики просто липсват. 

Публикувано

Последните дни “ръсиш” навсякъде,взимай го тоя гнусмас,стига си се мъчил.Съответно не чакай подкрепа!

Публикувано

Модула на камерата е различен. Стакнат, малко по-голям BSI сензор, ползва се за първи път в iphone. Това позволява матрицата да улавя по-добре светлината. http://image-sensors-world.blogspot.bg/2017/09/techinsights-unveils-iphone-8-plus.html?m=1

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk

Публикувано
преди 11 часа, Dean написа:

Да не изкаже човек нещо малко по-различно от суперлатив за iPhone тук. 
Разлики между 7 Plus и 8 Plus НЯМА. Нито в бързината, нито в камерите, без значение как се води на хартия, реални разлики просто липсват. 

Публикувано

FYI за тези, които ги интересува, след публикуването на цените за 8ците от Теленор, измекярите от Ментел мълчаливо са намалили първоначално обявените цени. 

Публикувано

По-високи от тези ли са били?86fe96574f2d391fe45d54d1ac4212ee.jpg

Публикувано

Тези цени с ДДС ли са?

Публикувано

За корпоративни клиенти? 90% от потребителите не са такива.

Публикувано

Съдейки по предишни обсъждания на цени,по-скоро 90% са такива.

Моят iPhone 8 64GB Space Gray пристигна днес. Дали съм уцелил куцата бройка или просто QC/QA на Apple се е влошило, ама силиконовото уплътнение на задния стъклен панел при мен е нащърбено... 

gWJw18FXhofXCyczsTEa3Qxs6ilelrrcsVSQdYaB

Редактирано от creepbg
Публикувано

От къде ти е пристигнал?

Публикувано
преди 2 минути, algor написа:

От къде ти е пристигнал?

От New York, 5th Avenue Apple Store - извинявам се, може би трябваше да го напиша, че да не се стресират колегите с европейски pre-order

Публикувано

Връщай го , е....л съм ги толкова пари и качеството като на китайска пръчка от 100$

Публикувано

Точно и аз това щях да напиша като колегата londongunner.

Публикувано

На снимка изглежда по-брутално, на живо трябва да се загледаш, но по-скоро ме притеснява дали все още е херметически затворен. Гаранцията не покрива измокрени телефони, въпреки че го рекламират като IP67

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...