Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
преди 11 минути, Dean написа:

Братовчедка ми която работи в Технополис (Благоевград) ми звънна сега и ме увери, че бройка за мен ще има на 3-ти и не е нужно да спя пред магазина защото ще ми пази и мога да си я взема по всяко време през деня. :D От централния склад ги разпределяли така, че във всеки техен магазин да има, дали да вярвам? 

Чакай, чакай...

И аз имам запазена в Технополис Благоевград и ме увериха, че когато и да отида ще си я взема!

Публикувано

Отиваме заедно и ако бройката е само една ще има дуел. Стандартен бой, който умре - губи! 

Не, сериозно, в такъв случай дано да има бройчици, аз ще съм там в 8:00 :D

Публикувано

Те отварят в 10. Чий ще го дървиш в 8???

Публикувано

Малко ми е далеч Благоевград, но май и аз ще съм в някой Технополис около 8:30 - 9:00 ч.

Публикувано

Деан, да си направиш клипче като ония лудите в Австралия дето се снимат и като станеме те вече разцъкват нови Х-ове ...

Публикувано

И ти до една седмица си го взел

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

Публикувано

Всичко е супер, само дето почитателите ма плюс-ките ще се наложи да свикваме с малкия екран пак.

Публикувано

Екрана е по-голям от + , просто ти се струва по малък заради рамките на плюса.

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

Публикувано

Нещо изчезна всичко от сайта на Технополис, явно се отказаха. 

Публикувано

Усетиха се, че много ни улесняват явно. 

Публикувано

Няма да ни огрее май... ако трябва да чакаме до догодина по-добре да пропуснем. Тъкмо го купим и вземе да излезе другия... :D

Публикувано

От Технополис явно следят форума и са видяли, че сме сериозни фенове и са скрили бройките за да има за нас! А нали и братчедката ти работи в Технополис, ще разчитаме на нея.

Публикувано

Каквото е писано! Нека най-добрия се сдобие с бройка :D 

Яд ме е, че за нещо струващо 2.5 бона трябва да се следи така, все едно е нещо безплатно от някаква кампания и гледаш да се добереш и ти до бройка, а всъщност си готов да дадеш една торба с пари. Докъде ни докараха.... 

Публикувано

Така е! Феновете на ябълката са лесно манипулируеми.

Публикувано

Астин Мартин 77 беше направен само в 77 броя и още по-трудно се добираш до бройка, пък и да не споменаваме цената ;). Спокойно, щом има желание и роднини да помагат ще си изхарчите парите.

Публикувано

Ахах, в България сме все пак. Аз процедирам по същия начин в случая, но не вярвам да се получат нещата, тъй-като бройки няма дори и да стигнат до Благоевград. 

Трудно е като цяло за България, понеже не ни смятят за нищо от Apple, дори български език нямат в iPhone, въпреки че се продава официално тук, а какво остава да се надяваме изобщо нa apple store някога... :D 

Публикувано

Аз пък ще си остана оптимист и ще дебна довечера за предварителна заявка. :D 

Публикувано

Ако почерпиш ще ти уредя една бройка в Благоевград.

Публикувано
преди 1 минута, mirror написа:

Ако се отнася за мен, давай! Ще има почерпка :D 

Публикувано

Ако мерака е толкова силен и голям, зареждате се пред някой от големите Технополиси в София в 9:50 в петък и като отворят отивате пръв. Все по 1-2 бройки ще има за свободна продажба. Няма всичко да е запазено. Айстайл сигурно също ще имат бройки и там може да се наредите на опашка ;)

Публикувано
преди 21 минути, mirror написа:

Ако това беше отправено към мен, ще почерпя, но ми идва далечко и не ми се чака доставка. :D 

Публикувано

Успех ;) 

Публикувано

@kal1ch, споко, Варна е голям град и ще има достатъчно бройки за всички хюмнета! :lol:

Публикувано

Взехте ли Х? Никой не пуска снимка?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...