ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 2, 2017 Публикувано Ноември 2, 2017 (редактирано) Първите ми впечатления са доста добри! Дойде в един от магазините,в Технополис и имах честта да го разгледам! Малко тежък ми се стори но...оправда ми очакванията! За тези които не са успели да го поръчат посетете магазините ,и гледайте да сте сред първите,особено в по малките градове,защото количествата са минимални! Редактирано Ноември 2, 2017 от ElemenT (a.k.a. Chiko) 1 Цитирай
andro89 Публикувано Ноември 2, 2017 Публикувано Ноември 2, 2017 преди 5 часа, algor написа: От Мтел и Теленор не очаквайте радост сега, в първото раздаване. Бройките им са минимални и дето се вика са приключили раздаването още преди да е почнало. Ако все пак има един щастливец, той наистина е богопомазан, ебаси. Явно съм богопомазан Утре отивам да го взема от магазин на Теленор! 1 Цитирай
algor Публикувано Ноември 2, 2017 Публикувано Ноември 2, 2017 Супер! Честитка и със здраве да му се кефиш! От 80 броя за Теленор, наистина си късметлия да вземеш X-ката. Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 2, 2017 Публикувано Ноември 2, 2017 Задавах го и преди, този въпрос. “Частите” камери, датчици и др. под “черната лента”, как и къде трябваше да ги монтират, за да не ви дразнят??? За да няма, харесвам, не харесвам, дизайнерски ход, маркетингов ход и т. н. Понеже повечето тук сме “естети” някой с инжинерни познания да сподели и предложи решение?!? п.п. Честито на печелившите. Аз пак изтеглих късата клечка. 1 1 Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 2, 2017 Публикувано Ноември 2, 2017 Ами виж как са ги монтирали Самсунг в S8, например. Те имат по-добри ижененерни познания от мен. А и хич не e трудно да се досетиш, че ако лентата беше открай докрай, тогава можеше да е по-тънка и пак да няма почти никаква рамка. Възможно е да е технологичен проблем, не отричам, ама да ми обяснявате, че е с цел красота, естетика и маркетинг...Ще видим догодина дали ще я има пак тази красота. Аз съм сигурен, че не. И тогава с кеф ще си го купя, особено ако има и TouchID. 1 Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 https://www.phonearena.com/news/Giant-lines-start-forming-for-iPhone-X_id99469 Избръснахте ли се , подмихте ли се , хайде ,че опашките стават все по-големи няма вас да чакат 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 3, 2017 Автор Публикувано Ноември 3, 2017 Точно по този начин поставени камерите и сензорите в това “ грозно нещо “, както го квалифицира колегата Антъни е мястото където трябва да са поставени и по този начин е различно и разпознаваемо спрямо другите марки и модели телефони. Не само, че няма да го махнат догодина, а ще бъде поставено по този начин и на други устройства на марката. По този начин използват останалото място отстрани за показателите за батерията и обхвата на мрежата. Единственото което е нужно да се направи е да се постави черна лента в тази част, за да изравни дисплея в страничния режим на работа. Тогава ще прилича на самсунг ( което се цели да се избегне ) и някой ще са щастливи. Дано ако въведът това за клипове и игри да е опция, за да не се дразнят тези на който им харесва. А интереса и продажбите ще оборят колегата Антъни и за наше щастие, представителната извадка не се взима от неговото мнение . 3 Цитирай
mirror Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 Мамка му, успах се! Дано да са останали бройки! 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 3, 2017 Автор Публикувано Ноември 3, 2017 Миро не бързай. Заради черната лента отгоре се забавят продажбите. Тим Кук в момента заснема клип, как да си сложите изолирбанд отгоре за да изравните лентата, а опашките са пред железарийте от продавачите да купуват лепенка. До обяд се очаква ъпдейт да преместят часовника и обхвата на Х-а надолу, за да не се крие от изолирбанда. Продажби най-рано следобед, и само на отворени бройки 3 1 1 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 (редактирано) Майтапа настрани, ама тая вечер сънувах, че са ми доставили отворена бройка с некви прашинки и драскотинки и откачах! Колкото до черната лента - с цел е и точка. От тук нататък ще излизат сумати музикални клипове и филми в които се показва iPhone X, а дори и някои да скриват марката той пак ще е разпознаваем и всички ще знаят, че е iPhone X благодарение на тази черна лента, която между другото няма да се махне от iPhone в следващите поне 3 години. Най-много да е по-малка при очакваните Плюс модели. Някои тук все едно от вчера сте фенове на Apple, никаквa трезва преценка за нещата нямате. Сами казвате как е могло да се направи по друг начин, има как да не се вижда, но не са го направили така. Ама айде сега да не се караме, днес е празник! Чакам си бройката и довечера ще изкажа впечатления в темата, а може и направо обява в раздел “продавам”. Редактирано Ноември 3, 2017 от Dean 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 3, 2017 Автор Публикувано Ноември 3, 2017 Дано ти дойде телефона, че иначе не виждам как би преживял друго Цитирай
Dean Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 (редактирано) Няма да мога. Аз съм фанатик... жалко, че в България няма такава истерия с опашки пред магазините. Тук нямаше да има ред, а бой, стандартен, който умре - губи. Редактирано Ноември 3, 2017 от Dean 2 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 Хората в България се редят на опашки за кебапчета и участия на чалга диви, айде моля ти се! Не ни стигат парите, не е щото сме някакви много обрани и специални. 3 Цитирай
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 Тая сутрин видях в Кауфланд, че имаше две бройки, опашка няма. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 Ауу и аз се успах! Какво станало днес? Къде има опашки да отивам? Какво раздават? 3 Цитирай
sarmak Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 Току-що ми се обади приятел , който е куриер на Speedy и ми каза, че след малко ми носи телефоните, които съм си поръчал 1 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 (редактирано) Айде пак, който чака на опашка за iPhone е прост, a българските кебапчета сме много “сложни”, сигурно и поради тая причина държавата ни е много прокопсала. Както и да е, темата драстично се изменя в момента и не е нужно, но можеш поне да я прегледаш в по-първите страници, където твърдиш съвсем уверено, че веднага щом се появи Х ще го налазиш, сега изведнъж стана много сложен и ти. Редактирано Ноември 3, 2017 от Dean 1 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 (редактирано) Новото ми приятелче за следващата 1 година вече е тук, отивам да си го взема! Редактирано Ноември 3, 2017 от Dean 3 Цитирай
mirror Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 Първи съм!!! Няма опашка, но няма и червени пътеки! 4 4 Цитирай
sarmak Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 Умрели са от студ и ще изчакам малко преди да ги включа 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 Честито на всички! Аз още не съм получил ни вест, ни кост от куриер. Надявам се да имам изненада в офиса.. Цитирай
turganay Публикувано Ноември 3, 2017 Публикувано Ноември 3, 2017 Момчета в интерес на истината и аз не харесвам черната лента отгоре, но пък го взимам заради други неща, които ме кефят в него. В момента съм с 6Plus и мисля, че е по добре да взема X-а от колкото осмицата, поне да е нещо различно. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.