Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И моя пристигна. Чакам го да се ъпдейтне до 11.1. Първо впечатление - много ме кефи, че рамката е тъмна и не лъщи колкото на сребристия. 

Публикувано

Има го но с разликата, че при единия цветовете са реалистични а при другия са като на анимационен филм.

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

Публикувано

Много ме ядосаха от мтел,много!

Старуса от изчакване одобрение на клиент е отишъл на pre order 4,нямам мейл...голяма грешка направих с тях!

Публикувано

Аз ги питах наобед дали днес мога да си го взема, викат чакаш мейл. И си го взех от технополис.

Публикувано

Я вижте пък какво ми излезна:

9213812e.jpg

(незнам защо е настрани, сори)

Все едно имам изтеглени приложения от този мейл, а за пръв път го виждам, на някой да му се е случило?

Публикувано

Да, при мен винаги се случва и не си обяснявам защо. :D

Публикувано (редактирано)

Да не си слагал приложения подписни от някой друг, някое неофициално?

Редактирано от ML16
Публикувано
преди 2 часа, kali-76 написа:

Много ме ядосаха от мтел,много!

Старуса от изчакване одобрение на клиент е отишъл на pre order 4,нямам мейл...голяма грешка направих с тях!

При мен днес дойде същия мейл, който ти вчера си получила, но е късно вече. Сега (или когато имат бройки) като ми се обадят ще им кажа да си го заврът в ...

Относно Apple ID-то и при мен се случва, но защото имам 2 различни акаунта - български и американски.
Ако не ти е познат този акаунт, да не би да се качвал свален от някаде .ipa файл или пък през Xcode?

Публикувано

Вече няма бройки никъде! Всичко приключи!

Хм, възможно е, правих си някакви тестове преди май, а и карах с девелъпър бети на иос11 с някакъв незнаен сертификат/профил.

Редактирано от apomarinov
Публикувано
преди 5 минути, mirror написа:

някъде изобщо не се и появиха :)

Публикувано
преди 5 минути, mirror написа:

Не знам от къде имате информация, вчера някой каза че Теленор имали само 3 броя, друг 80.
Според мен е добре да се казва източника или просто си пишете някви неща за заблуда на врага (съфорумците).
Е и аз малко да спекулирам, дори и в момента да няма на 7-ми пак ще има на някои места или най-малкото в о-ел-екс ще има :)

Публикувано

Айде тези които го купиха, да споделят мнения и препоръки! Какво мълчите бре!!!

Изпратено от моят стационарен телефон с подкрепата на Tapatalk

Публикувано

Не знам колко бройки са пуснали от Теленор, но само в офис във Велико Търново имаха два броя 64 гб, които бях заявил на Pre-order на 27 октомври. От 3 заявени получих две, така че вероятно са повече от 3 за страната, сигурно числото стига 80 и повече за цялата страна. Бяха казали, че ще ми се обадят, но никой не се обади и ходих на място откъде си ги взех.

Публикувано

До два часа сигурно ще е продаден. Не е луд тоя дето яде баницата ...

Публикувано

Баси, има ли толкова големи ненормалници?След един месец ще го има навсякъде.

Отдеве ходих да го гледам.

Екрана не събуди у мен УАУ ефекта...може би защото не са надупили цветовете като корейците.Малко тесничък идва в сравнение с 7+, което за мен е леко дразнещо.Тежичък и малък се усеща в ръката.Предполагам, че се свиква.

Абе...ще се взима! Мъка...

Face ID е някакъв майтап сигурно защото нито работи бързо, нито работи винаги. Отвратително... Вместо да кажа “Здравей на бъдещето” май трябва да кажа “Чао удобно настояще”. WTF? 

Дадох 2300, а нито екрана може да побере мен и още 2-ма приятели в снимка, нито отключването ми е като хората и за какво? Нали трябва новото и по-скъпото да ти предлага повече? 

Редактирано от Dean

Сериозно ли или се шегуваш?

Редактирано от Alxx®
Публикувано

Интересно ми е как е батерията, но още е раничко май за отзиви...

Публикувано

Суперлативи много се изсипаха, ама на мен нещо не ми допадна в магазина. И в айстайл, и в технополис имаха бяла бройка за мостра и може това да е причината. Поне вече знам, че ако ще сменям на Х, ще е черния. Белият е супер лъскав и малко ми евтинее на вид (не и на материали). Дисплеят е по-добър в първите 1-2 мин., после по нищо не го различавам от този на 8+. Вече няколко генерации ползвам + модел и този Х определено ми малее в ръката. Много тесен идва самия дисплей, което става още по-натрапчиво в landscape при гледане на видео или снимки. Самите снимки не излизат на дисплея от край до край, а трябва да ги зумнеш ръчно, за да го изпълнят. Е кел файда от тоя прекрасен дисплей с тия черни линии от двете страни? С жестовете свикнах моментално, но най-недомисленият от тях е този за control center-a. Вместо да се плъзга от горния десен ъгъл, е трябвало да го направят от долните ляв и десен, а в средата да си е за хоум бутона (чертата най-долу може да служи за ориентир). Може би в последващ ъпдейт ще го "поправят". Дразни ме това, че не виждам на колко % ми е батерията (да пускам CC, за да видя, не е удобно). Не съм сигурен и как ще е този ОЛЕД на ярка слънчева светлина в сравнение с 8+, предполагам че по-зле. Като бързина и софтуер с нищо не може да ме впечатли повече от 8+ и е ясно защо. Очаквам и батерията да е малко по-зле (но все пак по-добре от на малката 8-ца). 

Значи излиза, че едни 500 лв отгоре ти дават ОЛЕД дисплей, по-нов дизайн и по-добра предна камера (която се използва за отключване). 

Много, много силно се замислям дали да не остана с 8+. Имам десетина дни да реша, докато ми дойдат бройките.

Публикувано

Чакай Хахаха.
Значи, 2700 лв за това, че е цял екран и т.н и камерата, както казва колегата по-горе, че не ги побира, значи не си заслужава! Напълно се отказвам от !

Публикувано

Сериозен е я. Ти какво очакваш - фейс айди-то да работи безотказно? Другата година по това врема със следващия модел и съответен хордуер още ще чшстят бъговете с това приложение.
Затова тръгвайте към новата функция без много големи очаквания. Ако е изключена, как се отключва екрана като няма бутон? Или са върнали Slide to unlock с голямата черта отдолу?

Публикувано
преди 3 минути, DreamcatcheR написа:

С жестовете свикнах моментално, но най-недомисленият от тях е този за control center-a. Вместо да се плъзга от горния десен ъгъл, е трябвало да го направят от долните ляв и десен, а в средата да си е за хоум бутона (чертата най-долу може да служи за ориентир). Може би в последващ ъпдейт ще го "поправят".

Мисля, че от левия долен ъгъл се активира Reachability? Или бъркам?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...