ayl Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 То е ясно, че сега продават бройки, които са произведени август-септември. Сега произвеждат моя, който ще купя по Коледа Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 За който се чудеше дали като цъкнеш да купиш апп, ще ти познае фейса и директно ще плати: 3 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Не знам дали гледахте тестовете за ударо и водоустойчивост на everythingapplepro, но това нещо е впечатляващо! Наистина изглежда, че Х е най-здравия iPhone някога, може би Nokia имат пръст в работата по корпуса. След толкова изпускания, перални, реки, мивки и кутии с вода телефона изглежда непокътнат. 5 Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 И аз останах силно впечатлен, но се надявам да не ми се случва да го изпусна. 1 Цитирай
andro89 Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Аз съм меко казано впечатлен. Телефонът е точно това, което очаквах! Уникален дизайн! Черната лента, за която всички недоволстват въобще не ми пречи. Батерията се държи на ниво и доста по-добре от 7 plus през последните месеци. Има и неща, които ме дразнят, но смятам, че когато разработчиците си ъпнат приложенията всичко ще си дойде на мястото. За момента това мога да споделя и ако някой има някакви въпроси, насреща съм! 2 1 Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 На който не му харесва да не коментира , през 2-3 мнения едно и също. Телефона е уникален ...Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro 2 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Казах плюсовете, казах и минусите на телефона СПОРЕД МЕН. Ако пък някой се прехласва и му харесва прекалено много, то това е неговото виждане за нещата, а темата е точно за коментари по iPhone X, каквито и да са те, не виждам какъв е проблема? Аман от негативни хорица дето за тях "обективност" означава денонощно плюене по нещо. Ми купили сме въпросните телефони, вероятно щото ни кефят и ще си се прехласваме колкото ни е кеф. 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Обективно е, когато имаш телефона и си го ползвал. Останалото е необосновано плюене. 3 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Според колегата, телефона е грозен. За какво му е да го има)) Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 (редактирано) Даването на 2к+ не значи автоматично , че са похарчени правилно и че ще донесе удоволствие. Освен това не мисля, че `N страници с повтарящи се коментари- не ми пречи лентата, не ми работи фейса както очаквах, ама не ми пречи, и уникален е щот го имам в деня на излизането е обективно . И за да е обективно всичко, телефона беше в ръцете ми още на 02.11 Редактирано Ноември 4, 2017 от kawabiker 3 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Добре, дадох 2300 и сега много съжалявам защото телефона е грозен, не работи добре и спокойно можех да си карам с HUAWEI P8 lite защото може всичко, което и iPhone X. Надявам се това да е донесло радост в живота ти и да сметнеш мнението ми за обективно. 3 1 Цитирай
algor Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 (редактирано) Ще има още много негативизъм от хора, които гледат ревюта и си съставят мнение за даден модел по снимки и видеоматериали в интернет. Както и много хвалебствия отново по същите критерии. Да, обективно би било да има похвали и оплаквания от хора, които ползват апарата, но и това е относително, защото пък ползването е различно и всеки се нуждае в работа или забавление от различни приложения, игри, по различен начин се ползват камера, имейл клиенти и т.н. да не изреждам. Не виждам смисъл да се мразите или обичате заради съвпадане или несъвпадане на мнения, но пък опита показва, че хора, които в някой форум се псуват, обиждат, мразят и т.н. като седнат на една маса изведнъж се оказва, че различиията им не са чак толкова съществени и са съгласни един с друг по повечето негативни или положителни маркери. Прави ми впечатление и друго , обаче: от вчера насам най-много андроид потребители (до този момент) изразиха възхищение (или хайде да не е възхищение, а уау впечатление) от iPhone X, както и най-много хора заявиха покупка на апарата. Поне аз не помня с друг модел на iPhone да се е случвало това, но в същото време не казвам, че те са представителна извадка и може да се генерализира извод в една или друга степен. Хайде малко по-кротко и с повече уважение един към друг, а останалото е ясно. Коментирайте апарата и функциите му, а не плювайте по мнение на този и онзи. пп. На мен лично още ми е рано да дам каквото и да е мнение, но това не означава, че нямам такова. Вчера казах на хората, с които се чухме, че "апарата е правен за моята ръка", а и визуално ме кефи страшно много. Може би така се получава, защото (признавам си с ръка на сърце) очаквах някаква шитня да бъде модела, знам ли, а и в последните 2-3 години избягвам да давам мнение за нещо, което не съм видял с очите си и не съм докоснал с ръката си. До тук ще кажа, че според мен апарата си заслужава всяка стотинка от покупката. Редактирано Ноември 4, 2017 от algor 10 Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Да ти е честит телефона, а като разбереш какво казвам и спреш да се асоцираш с мнението ми, вероятно ще се случат нещата Асен да изтрие най–добре и си ги ползвайте със здраве. Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Маса ли чух? Идвам. Организация? 1 Цитирай
algor Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Точно за маса мисля е време, защото имаме не един, а два нови модела, които можем да обсъдим на спокойствие и в далеч по-приятна и безнервна обстановка. 2 Цитирай
lambreto Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 (редактирано) Ето и моите впечатления след 1 ден ползване. Колкото повече го ползвам - толкова повече му се кефя. Дислея е уникален. Face ID работи почти без засечка, поне при мен Touch ID повече ми засичаше и се налагаше да ползвам passcode. Тук дори и да не се отключи от първия път (примерно защото си държа другата ръка пред лицето или го гледам под много странен ъгъл) от втория път работи и не си спомням да ми се е налагало да въвеждам кода. Черната лента не ми пречи въобще и не ми прави впечатление че я има. Единствено Safari в хоризонтално положение изглежда кофти. Дори се замислих ако я бяха направили по цялата ширина на телефона, то ъглите трябваше да са извити надолу, за да е еднакво с извивките в долните ъгли и тогава щеше да е много грозно. Също приложенията които не са оптимизирани за този дислплей не ме дразнят. Черното на екрана е толкова черно, че не се вижда че има част от дисплея която не се ползва в момента. Все още ми се струва че ми е малко голям, но това си е до индивидуални предпочитания. За тези които ползват плюс версиите ще им се стори малък. Контрол центъра горе в ляво ми се струва малко неестествено, но не се сещам за друг ватиант как би могло да е по-добре. За да спреш разместването на иконите трябва да натиснеш "Done" горе в ляво - с хоум бутона беше много по-удобно. Може би трябва да го направят да можеш да го спреш с натискане на някое празно място вътху екрана. Но все пак разместването на икони не се прави всеки ден. За да спреш някое приложение трябва да отвориш task manager-а (или както там му се вика), да задържиш върху някое от приложенията и чак след това с слайд нагоре или с натискане на "-" бутона горе в ляво да го затвотиш. Все си мисля, че може да се мине и без втората стъпка - задърженето. Продължавам да съм на мнението че цената е надута, но това важи за всички Apple продукти, което не ни пречи да си ги купуваме и да им се кефим. ПП. Относно външния дизайн, лично аз бих заменил оптичния зуум и стабилизейшина за да няма изпъкнала камера. Тогава телефона щеше да изглежда уникално. Това важи за всички модели от 6 насам. Задна камера с качеството на SE ми е напълно достатъчна. За съжаление това няма как да стане заради конкуренцията с другите телефони. Редактирано Ноември 4, 2017 от lambreto 3 Цитирай
ayl Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 И аз го разцъках сега в Технополис. Лично мен ме впечатли много, ще го взема със сигурност. 4 Цитирай
nbotov Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Току що си поиграх с телефона в магазин на Теленор и останах с положително мнение. Черната лента на живо не изглежда толкова зле,но определено ще има хора на които няма да се хареса. Аз лично съм със смесени чувства. При ежедневна употреба едва ли ще е проблем,но при гледано на видео със сигурност няма да изглежда добре това изрязване. Единственото което не спира засега е цената и доколко добре работи FaceId. Цената е неоправдано висока според мен. Вероятно ще изчакам следващата версия догодина с оправени евентуални проблеми. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Izzy Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 По магазините в София вече го няма никъде наличен. И никой не знае кога ще получат нови бройки. 1 Цитирай
lambreto Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Ето и списък с причини (оправдания) да не си го купите Харесвате андроид Висока цена Функционалност в хоризонтален режим ( за тези които са свикнали с плюс моделите) Според мен останалите причини - липсващо Touch ID (хоум буто) и черната лента отгоре изчезват след половин час ползване. Друго което може да ви спре или накара да изчакате още известно време е ако евентуално се притеснявате от някакъв хардуерен проблем като избухващи батерии, бърнинг на дисплея и т.н. Имаше мнения още преди някой да го е виждал и ползвал на живо, че едва ли не това е бета версия на телефон и прочие. За момента няма нищо такова. Дори на дроп и водните тестове се справя над очакванията. Цитирай
Kery70 Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Ето нещо интересно http://www.mobilebulgaria.com/news/41542/%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25BE%25D0%25BC%25D1%258F%25D0%25BD%25D0%25B0-%25D0%25BD%25D0%25B0-%25D1%2586%25D0%25B2%25D0%25B5%25D1%2582%25D0%25BE%25D0%25B2%25D0%25B5%25D1%2582%25D0%25B5-%25D0%25B8-%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25BE%25D0%25B3%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%258F%25D0%25BD%25D0%25B5-%25D0%25BD%25D0%25B0-%25D0%25B4%25D0%25B8%25D1%2581%25D0%25BF%25D0%25BB%25D0%25B5%25D1%258F-%25D0%25BD%25D0%25B0-iphone-x-%25D1%2581%25D0%25B0-%25D0%25BD%25D0%25BE%25D1%2580%25D0%25BC%25D0%25B0%25D0%25BB%25D0%25BD%25D0%25B8-%25D1%2581%25D0%25BF%25D0%25BE%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25B4-appleSent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай
mirror Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Телефонът грее яко и другото дразнещо е клавиатурата, която е вдигната на близо сантиметър над долната част на дисплея. Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 Греенето е щото не се е синхронизирал и индексирал докрай, най вероятно. И мен ме дразни клавиатурата ама май са я сложили толкова високо за да не р по-удобен. 1 Цитирай
Red riding hood Публикувано Ноември 4, 2017 Публикувано Ноември 4, 2017 (редактирано) Здравейте, има ли някой тук, който си е поръчал телефона през Теленор и го е получил вчера? Предполагам, че ако имаше щеше да сподели, но все пак... Редактирано Ноември 4, 2017 от Red riding hood Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.