ayl Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 Чета постовете на Деян и се замислям и аз дали да не скоча на 8+ вместо на Х. За мен от 7-ца ще си е голям ъпдейт. Мога да преглътна размера, но най-важното за мен е батерията. Как са двата модела откъм батерия при положение, че поне на книга двете батерии са почти еднакви? Цитирай
Kery70 Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 Видях го, пипнах го, поиграх си. Красив е и дребен Хареса ми като цяло, но... 1. Дисплея като пропорции е.... лично мнение. 2. Face ID, няма как да изкажа мнение понеже беше на приятел, но това което е изтекло в мрежата е достатъчно красноречиво. Не вярвам да може да ти опази личните данни. С малко повече игра и късмет ще се намери лице с което да се отключи. 3. Черната лента не дразни, поне мен, освен в хоризонтален режим, там и за снимките и за видеото, тези изрязани ъгли се набиват в очи. Снимките не използват целия екран, но няма и как да е така, телефона снима в различна пропорция, трябва да ги зумнеш малко. 4. Част от жестовете изискват свикване, но то с кое ли не е така. Всичко е субективно, но мен ме остави със смесени чувства, не е нещо което да искам да взема веднага, чаках да го видя и все повече се чудя дали да не взема 8 плюс или да си карам с настоящия до следващата година. Моите пет стотинки. А на всички които са го придобили, честито и с кеф да се ползва.Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
Dean Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 Вие поне сте видели и можете да решавате сега, а аз един път ще реша да направя pre-order на iPhone и на камък ударих. Все си виках абе колкото и да е по-малък все пак е 5.8’’, нали... Който се опасява за батерия да знае, че са еднакви с на 8+, поне на практика. 1 1 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 Вижте ги тези красавци Толкова не съм се колебал досега в живота си. Да е жена - да избереш по-малката и по-умната, а то телефон. 7 Цитирай
Kery70 Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 Остани с Х-ката, взел си го вече. PS: За съжаление тенденцията с тези дисплеи (дълги и тесни) я въведе Самсунг и Епъл ги последваха. А преди години беше обратно, с ipad примерно, когато го пуснаха във формат 4:3, Самсунг всичките им таблети бяха 16:9, а след това постепенно почнаха да правят 4:3 което освен за филми е доста по удобно. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай
lambreto Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 (редактирано) Не мога да се съглася за FaceID, ако нямаш близнак вероятноста да ти влезнат в телефона е нищожна. Знам че има видео в което двама братя (не близнаци) го отключват, но някой предумишлено да ти вземе телефона и да почне да пробва с някой който прилича на тебе и да сработи от първите 3 пъти е нищожна. После ще им трябва пасс кода ти Редактирано Ноември 5, 2017 от lambreto Цитирай
ayl Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 На всеки нов айфон досега му намираха кусурите бързо. А нека на Х-а кусура му да е, че не разпознава еднояйчни близнаци. 3 Цитирай
miro1972 Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 Вижте ги тези красавци Толкова не съм се колебал досега в живота си. Да е жена - да избереш по-малката и по-умната, а то телефон. Като заговори за избор на жени, сравнени с телефоните ти- на едната и е напреко , а на другата надлъжно (камерата де!) Нали знаете вица - търся си жена , дето и е напреко .... Като си отвори краката да се затваря!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 4 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 Направих крайният си избор хора - оставам с 8 Plus. Просто докато ползвам Х си мисля ейса тая снимка колко яко би изглеждала на екрана на 8. Моят избор зависи най-вече от фотографа в мен, обичам да снимам и обработвам снимки и макар при Х заради HDR екрана нещата да изглеждат малко по-добре, то при 8 Plus редактирането и видимостта са на много, много по-високо ниво. Не можах да се справя с мисълта как съм дал 2300 за телефон, който ми дава experience-а от 2014 с iPhone 6, който тогава си беше огромен за мен, но сега нещата са коренно различни. Преднта камера ме блазни малко заради bokeh ефекта, но иначе обикновените снимки са еднакви и на двата телефона, а аз имам нужните умения да си правя bokeh ефект и по други начини, така че мога да изкарам още една година без тази готина екстра. Вярвам, че догодина този страхотен телефон ще го има и в размери, подходящи за мен, просто нямам търпение, а дотогава - на добрия стар дизайн, с добрия голям LCD екран, като за последно! Парите направо отиват в сметката “за техника” и си остават там до септември месец 2018 (надявам се). На всички, които избрахте да останете или планувате да закупите Х пожелавам да си го ползвате със здраве и да ви радва много! 4 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 Аз съм в същата лодка. Щом първите ми впечатления от 10-15 мин. тест на телефона напълно се припокриват с тези на колега Dean, значи не си внушавам. Просто много съм свикнал вече на големия дисплей и отличната батерия, че да правя стъпка назад точно в това отношение. Сегашният дисплей на 8+ е прекрасен (за ЛСД стандартите). Victormihov, щом ползваш Plus, и на теб ще ти малее Х-а, повярвай ми. Ще дойде и при теб, ще го пробваш, но просто го имай предвид. Предимството е, че е удобен за работа с една ръка, но дотам. Тесен си е и това е. Идеален ъпгрейд за хората обичащи по-малки телефони, които не искат да минат на Plus. Или поне така си мисля.. Я някой друг тук, който е сменил Plus с Х, да каже какво мисли по въпроса. И без вътрешни самозалъгвания от типа "дал съм 2 бона и половина, остава и да не съм доволен" 2 Цитирай
petar.petrov Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 Дисплея малее в лендскейп режим в портретен си е ок. за батерията ето втори тест, че на Х се представя по добре от на 8+ (8+ нямам да кажат хората които имат и двата дали е вярно) За нем избора си остава Х (ъпгрейтнах от 7+) заради дизайна, дисплея и това че искам нещо ново Но ако имаше Х+ не бих се поколебал.... Цитирай
mirror Публикувано Ноември 5, 2017 Публикувано Ноември 5, 2017 (редактирано) След излизането на 6 и 6+ си взех 6, но когато видях 6+ на живо веднага смених апаратите. Бях изключително доволен от големия екран и батерията, но работата му с една ръка за мен беше невъзможна, беше неудобен за носене в дънки, панталони, къси гащи, якета, а и ми пречеше при карането на колело или някакъв друг спорт заради физическите му размери. Въпреки това на следващата година взех 6s+, но при излизането на 7 и 7+ реших да мина на малък екран. Размерът на 7 ми беше по мярка и боравех доста бързо и лесно с една ръка, побираше се лесно в всякакви джобове, но загубих големия дисплей, но пълно щастие няма! Когато видях Х на живо реших, че това е пълното щастие, но пак имам леки колебания, защото Х може да е с по-голям екран от 7, но този екран не е толкова ефективен както при + моделите. Може Х да е физически по-голям както на широчина така и на височина, но няма осезаема разлика при това какво се вижда на неговия дисплей и при този на 7. Работата му с една ръка е малко трудна, но става. Към момента оставам с Х, защото качеството на дисплея е чудесен, а батерията е супер, Редактирано Ноември 6, 2017 от mirror 3 Цитирай
turganay Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Всичко е въпрос на време да свикнете с размера му. И на мен в началото ми беше малък защото съм ползвал голям вече две години но свикнах и не ми прави впечатление. Относно удобство, дизайн, дисплей и батерия няма равен. Цитирай
drpetar Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 (редактирано) Ето малко нескопосани сравнения на екраните на 8, 8+ и Х. Редактирано Ноември 6, 2017 от drpetar 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 6, 2017 Автор Публикувано Ноември 6, 2017 Поне е упорит, не може да му се отрече Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Като гледам тестовете тези дни Х няма чупене няма намокряне !Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro 1 Цитирай
ayl Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Даа, Епъл са успели да направят идеално твърдо тяло. Да го духат алхимиците и учените! 1 Цитирай
kali-76 Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Някой все пак взе ли телефон от Мтел? Май въобще не им дойдоха телефони,а най-много ме дразни факта,че не ми отговарят на мейлите.. остава ми да се радвам на вашите бижута и да чакам някой все пак да мъцне нещо.. Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Явно телефона вече се е нагодил към начина ми на ползване и батерията кърти. Не обръщайте внимание какво пише отдолу - снощи го вързах към компютъра за 3 минути. 3 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Всеки телефон от 7 нагоре е с такива възможности. Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 ...че дори и 6S с нова батерия 2 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Истината е, че след вашите постове и съм резервиран към апарата и май ще изчакам догодина. Да, любител съм на огромните екрани, дори екрана на плюса ми е малък, викам си 5.8инча по-добре, ама щом е екранче като 8-мицата, няма да сменям аз.....ЕГАТИ Докато не го хвана в ръка и не си пойграя не се влияя от никакви постове на когото и да било.Всеки го “усеща” различно, за едни е малък за друг е голям. Само два поста по рано!?!На кое да вярваме???Бъди малко по последователен и дръж на мнението си. 2 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 (редактирано) преди 53 минути, SpAwN написа: ...че дори и 6S с нова батерия За 2 години с 6S не ми се е случило нито веднъж да издържи 8 часа usage. Нито като беше чисто нов, нито като ми я подмениха Creative Center. Виж, ако става въпрос за Plus.. Редактирано Ноември 6, 2017 от kal1ch Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.