DreamcatcheR Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Резултатите на батерията и на мен не ми се виждат хич добри. С 8+ най-слабият ми резултат е 12 ч. usage/25 ч. стендбай и е още на 20%. Цитирай
lambreto Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 преди 3 часа, londongunner написа: Като гледам тестовете тези дни Х няма чупене няма намокряне ! Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro За чупенето не е точно така, на някой тестове стъклото се напуква още от първото изпускане от нивото на кръста. Като се има предвид че смяната на задния панел струва повече от 50% от цената на телефона, по-добре не го пробвайте Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 За 2 години с 6S не ми се е случило нито веднъж да издържи 8 часа usage. Нито като беше чисто нов, нито като ми я подмениха Creative Center. Виж, ако става въпрос за Plus.. Когато ми беше нова батерията на 6S: Това на първо зареждане, след второто бях на 8 часа usage при тези проценти. 1 Цитирай
ayl Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Това е тапета с капките. Някой да го пробва и да каже дали става. 1 Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Ayl имаш ли тапета с размер за + модела ?Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro Цитирай
ayl Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Имам го голям и го режа. Я кажи каква е резолюцията и утре ще ти направя. Цитирай
penmark Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Дай го голям, ние ще си го режем кой как иска Цитирай
lambreto Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Вече излезна ревюто на dxomark за камерата https://www.dxomark.com/apple-iphone-x-top-performer-stills/ . Една точка по-малко от pixel 2. Също и според displaymate има най-добрия дисплей правен някога http://www.displaymate.com/iPhoneX_ShootOut_1a.htm Цитирай
algor Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 А бе камерата на Пиксел 2 може и да е по-добра, стига в купения от потребител апарат да има камера, а и операционна система. http://www.mobilebulgaria.com/news/41544/потребители-са-получили-pixel-2-xl-без-операционна-система Иначе явно Гугъл си е платил малко повече, за да остане флагманът му на първо място. Или Apple не са развързали достатъчно кесията. 2 1 Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Имам го голям и го режа. Я кажи каква е резолюцията и утре ще ти направя. Дават го различно и не знам кое е вярното2208х1242 и за landscape 2208x2208Също 1080х1920 Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro Цитирай
lambreto Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 (редактирано) 1242 x 2208 е резолюцията на всички + модели досега що се касае до тапети Редактирано Ноември 6, 2017 от lambreto 1 Цитирай
kaizera Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 За чупенето не е точно така, на някой тестове стъклото се напуква още от първото изпускане от нивото на кръста. Като се има предвид че смяната на задния панел струва повече от 50% от цената на телефона, по-добре не го пробвайте Наистина кекава работа... бих казал, че даже е доста чуплив Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gog Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 От ревюто на dxomark за камерата на Х излиза, че е №1 при снимките, а отстъпва по- сериозно при видеото. Цитирай
ayl Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Гледам го тоя клип и оставам с впечатлението, че рамката на черния Х е черна, а не с цвета на нормалната неръждавейка. Това така ли е? Аз гледах в Технополис бял и там цвета си беше нормален. Цитирай
dedra1 Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Гледах черният в техното и рамката му наистина е черна. Цитирай
koksibg Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Доста чуплив е да. Според square trade е мост бреийкабъл айфон евер. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dean Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 (редактирано) Продадох си Х-а заради единия екран и сега пак го искам. Бог да ми помогне дано да го намеря утре в магазина. Егати... трябва да си намеря хоби. П.С - (Надявам се да се) бъзикам се. Редактирано Ноември 6, 2017 от Dean 2 Цитирай
algor Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Само кажи, че го искаш и утре ти нося един. 1 Цитирай
lambreto Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 преди 30 минути, ayl написа: Гледам го тоя клип и оставам с впечатлението, че рамката на черния Х е черна, а не с цвета на нормалната неръждавейка. Това така ли е? Аз гледах в Технополис бял и там цвета си беше нормален. Да, това мислих че е ясно на всеки. И това го прави много як. Рамката е като на "Space Black Stainless Steel" часовника ако можеш да си го представиш. Най-добре го виж наживо. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 (редактирано) преди 29 минути, koksibg написа: Доста чуплив е да. Според square trade е мост бреийкабъл айфон евер. Sent from my iPhone using Tapatalk Тия продават застраховки за телефони - много тенденциозно поднесено. преди 21 минути, Dean написа: Продадох си Х-а заради единия екран и сега пак го искам. Бог да ми помогне дано да го намеря утре в магазина. Егати... трябва да си намеря хоби. П.С - (Надявам се да се) бъзикам се. Хахах. Подозирах, че така ще стане. Редактирано Ноември 6, 2017 от kal1ch премахнах снимките и клипа 1 Цитирай
lambreto Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 преди 30 минути, kal1ch написа: Тия продават застраховки за телефони - много тенденциозно поднесено. Да, за да си оправдаят високите цени на застраховките. 1 Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 Кои са истинските ревюта? Само тези с нула критика ли? Всичко друго е платено или нагласено. Кажете кои източници се смятат за достоверни и да гледаме само тях? Смяна на екрана струва 570 долара в Щатите. Информация от Епъл. И тя ли е фалшива, щото на мен ми изглежда като най-скъпия екран на телефон евър. И след като струва толкова скъпо подмяната, как застраховката може да бъде евтина? 1 Цитирай
penmark Публикувано Ноември 6, 2017 Публикувано Ноември 6, 2017 (редактирано) Криейтив са добавили 10 в ценовата листа. Смяна на дисплей е 640лв. http://creativecenter.bg/wp-content/uploads/2016/09/IOS-prices-BG4.pdf Редактирано Ноември 6, 2017 от penmark 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.