ayl Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 С една дума намерението ми да се сдобия с апарат преди Коледа е крайно оптимистично. 1 Цитирай
mirror Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Ако искаш да е от мобилен оператор, да. 1 Цитирай
kali-76 Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 преди 57 минути, mirror написа: В периода 27.11 - 10.12 ужасТ Цитирай
lambreto Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Проверете в Плесио. Миналата седмица на сайта им пишеше, че го очакват от 7-ми. Сега като гледам може да се поръча. Звъннете им да ги питате дали го имат в наличност. Цитирай
ayl Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 В Плесио чакат до 2 седмици, няма налични. Цитирай
kali-76 Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Телефона го няма никъде наличен(тва е ясно)въпроса е дали да изчаквам Мтел... Цитирай
kali-76 Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 (редактирано) преди 11 минути, gorgior написа: А какви са ти другите алтернативи? и аз незнам....да го поръчам от др.място защото незнам въобще при тях кога ще се появи..много несериозно Редактирано Ноември 8, 2017 от kali-76 Цитирай
lambreto Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 (редактирано) В момента на сайта на айСтайл пише доставка до 2 дни за 64ГБ черен, за бял нищо не пише, а за 256ГБ - не е наличен. Но сайта им се бъгва леко, така че не знам дали това което виждам е вярно. При тях можеш да си резервираш без да плащаш и да ти го доставят в магазин. Доставка в магазин и плащане там предлагат и техномаркет, но кога ще имат не е ясно. Редактирано Ноември 8, 2017 от lambreto Цитирай
ayl Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Няма бутон за поръчка в айстайл. Аз ъпгрейднах от 4S на 5 през февруари пък не умрях тогава. Спокойно, ще докарат. Аз ще чакам да има като мина през магазина да взема без поръчки и без обаждания. 2 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Звънях в iStyle и го нямат. Имах го на launch day-a и го продадох, няма такъв глупак като мен Поне за коледа ще има какво да си подарявам. 2 2 Цитирай
ayl Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Ти трябва да направиш сериозна среща със себе си и да вземеш окончателно решение по въпроса "кой?". 6 4 Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Абе май ще му трябва среща със специалист на него 2 Цитирай
JmeLche Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Това е всяка година. Изпратено от моят стационарен телефон с подкрепата на Tapatalk Цитирай
kali-76 Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 ето и моят отговор от мтел Здравейте Поръчка .....ще бъде изпълнена при доставка на избраното устройство от производителя. Очаквайте информация на имейл с точна дата на доставка. С уважение Екипът на Мтел Цитирай
creepbg Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 В olx няма ли търгаши с нормални цени? Цитирай
lambreto Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Мтел се оказаха най-големите смешници. Първи те избързаха да обявят цените на iPhone X и да го сложат на главната си страница за преордер. А в деня когато го пуснаха в продажба те пускат платени статийки като тази http://www.mobilebulgaria.com/news/41540/03112017g-“mtel”-razshiryava-partnorstvoto-si-s-apple Не съм обикалял офисите им да видя дали имат демонстрационни бройки въобще, а и нямам намерение да го направя. Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Мтел винаги са си били смешници, благодарение на това сега имам точно розова седмица, защото миналата година приятел си чака поръчания телефон две месеца и накрая получи розов... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
kali-76 Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Значи прогнозата ми за коледен подарък може и да се сбъдне :)))ако зачакам и аз 2 месеца.. пък ако дойде и розов Х съвсем ще се почувствам специална,хихи 1 Цитирай
algor Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Без да бъда груб (макар така да звуча, знам), но понякога Коледа настъпва февруари. Просто не се надявайте на каквито и да е срокове, защото наистина положението с бройките не само тук е трагично и не мисля, че скоро ще наваксат. Дано съм лош пророк, разбира се... Цитирай
lambreto Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Все пак трябва да се радваме, че бяхме в държавите от първата вълна. Няма достатъчно бройки навсякъде и все пак на 24-ти ще го пускат в още държави - https://www.apple.com/newsroom/2017/11/iphone-x-arrives-in-south-korea-thailand-turkey-and-10-more-countries/. Дано при следващата партида да има доставки и до тука. Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 8, 2017 Автор Публикувано Ноември 8, 2017 Аз бих допълнил поста на algor със следното - ако нямаш на кой да се обадиш и се надяваш да получиш бройка само като нормален клиент, не виждам оптимистична възможност за преди коледа. Толкова са назад с бройките, че докато оправят познатите сигурно ще са нужни още поне 2-3 доставки ... Извинявам се ако звучи грубо, но за мен това е реалноста. 2 Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 8, 2017 Публикувано Ноември 8, 2017 Върнаха ни в комунизма. Тогава за Коледа чакахме банани, сега ябълки 7 5 Цитирай
turganay Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 В Теленор нямах проблеми, заявих го на 27 и на трети ми го връчиха.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.