ayl Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 Х-а е като Ролекс Дайтона - записваш се в списъка и ти го доставят след 8 години. Тука се записваш и ти го доставят на 14.09.2018, а на 15.09. Е ивента за Х2. То и като цена е подгонил Дайтоната...Мисля си, че тая тактика ще отблъсне потребителя, а няма да добави фенове. Аз ще ги почакам, почакам и ще взема радикалното решение на кача на 8-ца и майната им.Или може би точно това целят говедата... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 Notcho by Cromulent Labs https://itunes.apple.com/bg/app/notcho/id1294836169?mt=8Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 Х-а е като Ролекс Дайтона - записваш се в списъка и ти го доставят след 8 години. Тука се записваш и ти го доставят на 14.09.2018, а на 15.09. Е ивента за Х2. То и като цена е подгонил Дайтоната...Мисля си, че тая тактика ще отблъсне потребителя, а няма да добави фенове. Аз ще ги почакам, почакам и ще взема радикалното решение на кача на 8-ца и майната им.Или може би точно това целят говедата... Според мен не бяха готови за този телефон и го пуснаха само защото трябваше да го пуснат. Следващият ще бъде вече нещо съвсем различно. Нямам търпение да дойде септември 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 9, 2017 Автор Публикувано Ноември 9, 2017 Ще ни дадат същата претоплена манджа за поредна година ... както най-добре го правят от Епъл! 1 Цитирай
ayl Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 Абе е..на работа. Дайте отзиви, вече седмица го имате. Цитирай
JmeLche Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 От 15 ноември iPhone X ще бъде, както в Ментел, така и по други търговски вериги! Изпратено от моят стационарен телефон с подкрепата на Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 Темата "Вицове, смешки, куриози" е в един друг раздел... 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 НЕ ЦИТИРАЙ ПРЕХОДНО МНЕНИЕ!Нещо не мога да ти разбера поста!? Изпратено от моят стационарен телефон с подкрепата на Tapatalk Цитирай
kali-76 Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 преди 30 минути, JmeLche написа: От 15 ноември iPhone X ще бъде, както в Ментел, така и по други търговски вериги! Изпратено от моят стационарен телефон с подкрепата на Tapatalk а дано! Цитирай
Dean Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 Мисля, че това е вярно защото от iStyle ми казаха, че в сряда очакват бройки, а днес и от Мтел ми казаха същото. Ще увиснат тия в OLX с бройките за по 3000 лева, алчен народ! Моя го взех 2300 и го дадох за толкова с протектор и калъф на стойност 70 лева. 1 Цитирай
algor Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 Е, те кво да ви кажат? - Здравейте! Ние сме велика фирма и не можем да ви кажем кога ще имаме бройки, затова минете след Нова година за по-сигурно или си купете от чужбина! Понякога толкова наивни неща пишете, че още вярвате в Дядо Коледа, явно... 1 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 Посочиха конкретен ден и от двата магазина, едва ли е случайност... Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 Защо се самонавивате. И стига плюхте по оператори и тър вериги. Щом и в apple store нямат налични, какво оставаза нашите оператори и вериги?!?То в Брюксел няма бройка, те за Благоевград се затюхкали.... 3 3 Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 Защо се трепете с излишни констатации, като всяка година е едно и също и всяка година манипулират потребителите с недостиг с цел маркетинг, И всяка година им се получава. Но не само заради маркетинга а заради добрите им продукти и софтуер и най лошото е, че те го знаят. Истинската им конкуренция е само в хардуера и докато не излезе стабилен различен софтуер от техния, ще продължаваме да ги хулим и купуваме продуктите им. 7 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 Айде, айде, не ви изнася на тия дето сте взели бройки с цел търговия и искате продажбата на един iPhone да ви оправи живота, но така стоят нещата. Спокойно, има време, до сряда някоя фолк певица може да не издържи и да ви даде 3500. Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 @Dean не виждам в темата някой да е коментирал, че продава на цената спомената от теб, но виждам един пост в който може ти да си взел подобна облага и сега да си нервен, че не можеш да вземеш бижуту на нормална цена и да запазиш печалбата. Не е правилно да се сърдиш на хората, ако целта им е да те копират(Бог не помага в такива ситуации). на 6.11.2017 г. at 22:23, Dean написа: Продадох си Х-а заради единия екран и сега пак го искам. Бог да ми помогне дано да го намеря утре в магазина. Егати... трябва да си намеря хоби. П.С - (Надявам се да се) бъзикам се. 1 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 Можеш да предполагаш колкото и каквото си искаш, аз бях си обявил цената и тук и който ме е питал на ЛС се е уверил, че го давам за толкова пари. Нямам нужда от подобни “облаги” И няма лошо ако някой е решил да изкара парички по този начин, но няма нужда да се заблуждаваме, че от iStyle, Mtel и всякъде другаде в България ни лъжат и бройки няма да има никога. Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 Те никога не са ни лъгали(те искат да ни продават), просто няма от къде да ги вземат, за да ни ги предоставят... пп. Аз твоя обява в борсата не съм виждал, но щом казваш, така да е... Цитирай
algor Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 преди 22 минути, Dean написа: Нямам нужда от подобни “облаги” За протокола: и ти се възползва от "облагите" на дефицита на Х в магазинната мрежа на търговците. Защо ли? Ако пазара беше нормално заситен с бройки от модела, ти никога нямаше да продадеш активиран и ползван три дни апарат на цената, на която си го купил. Бъди мъж и погледни фактите в очите. Твоят апарат както и да го гледаш е втора употреба и нормално би следвало да се изтъргува за 1900-2000 лева (в най-добрият случай), а не за 2300, за колкото си го продал. И престани да изтъкваш факта, че си го продал с протектор и калъф, защото това не оскъпява апарата ти, а оскъпяването идва от факта, че няма никъде бройки в магазинната мрежа. Все едно да продаваш Голф за 850 лева, ама щото е с работещ касетофон си успял да го продадеш за 950. 3 Цитирай
Dean Публикувано Ноември 9, 2017 Публикувано Ноември 9, 2017 (редактирано) Телефона беше ползван точно един ден и прибран в кутията на другата сутрин. Втора употреба ама друг път... На теория да, но на практика е чисто нов. Ако реално съм искал облаги щях да го пусна на 2350 най-малко и пак щях да го продам защото хората се скъсваха от звънене, затова съм го продал и буквално минути след като го обявих. Не може да ми казваш, че съм се възползвал от липсата на бройки.... Хората си продават с 400 лева разлика телефоните след една година ползване, ти се опитваш да ми кажеш, че моят трябва да струва 1900 за един ден ползване. Не знам дали си струва и да коментирам такава глупост. Ти като го взе Голфа от магазина за 850 да не му сложи златни джанти та му вдигаш стойността на 2500? Редактирано Ноември 9, 2017 от Dean 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 9, 2017 Автор Публикувано Ноември 9, 2017 Кола изкарана от магазина, може да е на 10 км но вече е втора употреба и цената и е надолу. Същото е и с телефона - ползва го една вечер ама не бил втора употреба. Айде докажи обратното като си купиш iPhone 7 или 8 и го ползвай 1 ден само и после го пусни на обява. Да видим някой ще ти звънне ли. Просто алгор е прав - няма предлагане на този продукт и търсенето е толкова голямо, че в твоя случай в който си го ползвал само един ден не е от значение. Но този продукт в точно този момент е много сериозно изключение. А за операторите и iStyle и те имат много преордъри и клиенти на който са обещали, така че тази " доставка " ако се осъществи на 15-ти, изобщо не значи че ще има достатъчно бройки за да се задоволи и 10% от търсенето, напротив. Така че, " ще получат доставка " и " ще има бройки " е далече от истината. " Ще има бройки ", когато получат толкова, че една седмица след пускането им да имат налични и при влизане на клиент да могат да го обслужат веднага. Това с продукта iPhone X ще се случи най-рано през февруари догодина, а може и по-късно да е ... Така че, изобщо не обвинявай хората който правят бизнес по този начин. И водата в пустинята е скъпа. След като има такова търсене и съответно толкова слабо предлагане, е напълно нормално цената да се покачва. Не са луди тия който предлагат, нали се сещаш ... Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 Една стока струва толкова колкото някой е склонен да плати за нея. При свободния пазар е нормално да има и свободни цени, че дори и спекула. Търсенето и предлагането определят стойността, а не мераците и мечтите. Аз на мястото на Деан щях да го продам с 100-200 лв. печалба и нямаше да изпитвам скрупули. В крайна сметка се е постарал да си осигури силно дефицитен и желан продукт, полагайки не малки усилия, време, пари и най-вече нерви. Ако няма печалба, няма да има и прогрес, няма и iPhone да има въобще. Желанието за печалба движи света и създава благата, а не вярата в доброто. Това е тъжната истина. 4 1 Цитирай
turganay Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 А дали го е продал на тази цена е друг въпрос. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.