gog Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 (редактирано) Потвърждавам казаното от Dean, а и от други потребители на форума, че тази седмица се очаква доставка на апарати в двата телекома (аз поне имам информация за един от тях). Днес ми звънната от Теленор, че утре или най-късно в понеделник, ще мога да взема от магазина, който съм посочил, третата бройка айфон Х, този път в цвят Space Gray. Не мога да се оплача от тях. Редактирано Ноември 10, 2017 от gog печатна грешка Цитирай
JmeLche Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 Влачете! Изпратено от моят стационарен телефон с подкрепата на Tapatalk 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 Някой няма ли да почерпи бре! Изпратено от моят стационарен телефон с подкрепата на Tapatalk Цитирай
mirror Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 E ми утре ако искаш може да почерпиш 1 1 Цитирай
kali-76 Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 (редактирано) Здравейте ..., Статусът на Вашата поръчка с номер......е променен на Доставя се до магазин на Мтел. Вашата поръчка е обработена и предадена за доставка до избрания от Вас офис на Мтел. Доставката ще бъде извършена в следващия работен ден на избрания от Вас магазин. С уважение Екипът на Мтел йесссс Редактирано Ноември 10, 2017 от kali-76 1 Цитирай
mirror Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 Face ID взе да ме дразни ужасно и си искам пръстовия отпечатък, когато навън е слънчево е почти невъзможно да ми разпознае физиономията!!! Както спомена някой по-горе, да си отключи човек телефона отнема повече време за разлика от TouchID. А когато шофирам си е направо опасно с това Face ID, преди просто си слагам пръста и набирам. Колкото и да го оптимизират, никога няма да замести така успешно touch ID. 2 1 1 Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 Face ID взе да ме дразни ужасно и си искам пръстовия отпечатък, когато навън е слънчево е почти невъзможно да ми разпознае физиономията!!! Както спомена някой по-горе, да си отключи човек телефона отнема повече време за разлика от TouchID. А когато шофирам си е направо опасно с това Face ID, преди просто си слагам пръста и набирам. Колкото и да го оптимизират, никога няма да замести така успешно touch ID. Ами то затова го пуснаха есента, та да няма много слънце и да се ползва нормално Иначе сериозно, убеден съм, че махането на TouchID e само по технически причини и ако успеят да ги решат, ще го върнат в следващите модели. Няма по-удобен начин за отключване от пръстовия отпечатък, каквото и да говорят от Епъл. Най-добре е да ги има и двата, както е при Самсунг. Ако лицевото не сработи веднага, просто бараш с пръста. 3 Цитирай
mirror Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 Само с пръст ми е достатъчно. Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 Някой ако иска 64GB Space Grey: 2230лв 2 Цитирай
lambreto Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 (редактирано) И при мен дойде такъв мейл от мтел Пак 64ГБ черен Това е цена ако си клиент на мтел Ако има мераклии пишете, иначе ще я откажа поръчката ако ми се обадят Редактирано Ноември 10, 2017 от lambreto Цитирай
Red riding hood Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 При мен от Теленор-ни дума, ни имейл, ни обаждане.....До кога ли ще живея в неизвестност? Цитирай
kali-76 Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 и аз чакам черен,явно все пак спазват реда на поръчките Цитирай
JmeLche Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 И при мен дойде такъв мейл от мтел Пак 64ГБ черен Това е цена ако си клиент на мтел Ако има мераклии пишете, иначе ще я откажа поръчката ако ми се обадят Пиши ми на л-с Изпратено от моят стационарен телефон с подкрепата на Tapatalk Цитирай
bache_kolio Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 Има ли някъде демонстрационни бройки за да се разцъка на живо? Цитирай
warman Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 Теленора на Ломско шосе(лично разцъкване) ,и доколкото съм запознат в iStyle.Sent from my iPad using Tapatalk Pro Цитирай
yovet0 Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 Някой да има излишна бройка, че още си търся. Цитирай
Fatalizr Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 Излъгали са Face ID с маска 1 Цитирай
valkov1989 Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 Нещо му нямам вяра на видеото-като отключва втория път с маската май е изключен faceidSent from my iPad using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Ноември 10, 2017 Публикувано Ноември 10, 2017 преди 9 часа, kali-76 написа: йесссс Айде честито! 1 Цитирай
kali-76 Публикувано Ноември 11, 2017 Публикувано Ноември 11, 2017 много е хубав телефона,много! 8 Цитирай
koksibg Публикувано Ноември 11, 2017 Публикувано Ноември 11, 2017 Единични досега но нарастващи случай на репорти има от собственици на десетката за зелена черта по дължина на екрана. Говори се за евентуален хардуерен дефект, защото случаите варират от 64 и 256гб както силвър така и черния вариант като репорти има от Щатите, Канада,Полша и Австралия засега. Ето малко снимки. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
yovet0 Публикувано Ноември 11, 2017 Публикувано Ноември 11, 2017 И аз се докопах до бройка. Идвайки от S8, на първо четене ми липсва клавиатурата на Самсунга, просто за мен е по- удобна, може би това, че Apple са решили да осавят голямо празно пространство под клавиатурата. Дисплеят не бих казал, че е много по-добър от S8, при еднакво изображение на двата, не откривам разлика. Звукът е доста по-добре от самсунга. Това е на първо четене пеи мен, като цяло оправда очакванията ми. Както каза колегата по-горе, ами да много е хубав 1 Цитирай
kali-76 Публикувано Ноември 11, 2017 Публикувано Ноември 11, 2017 аз да питам нещо,приложенията”килват”ли се,и как? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.