algor Публикувано Ноември 17, 2017 Публикувано Ноември 17, 2017 преди 23 минути, Red riding hood написа: А би ли казал кога си го поръчал? И те ли ти се обадиха за да ти кажат да отидеш да го вземеш? Ти от Теленор с план ли ще го взимаш? Ако е без план, кеш и ти върши работа 64-ка, Силвър, драсни ми едно ЛС да видим как ще си го вземеш. Ако не, здраве да е. Цитирай
Red riding hood Публикувано Ноември 17, 2017 Публикувано Ноември 17, 2017 преди 45 минути, algor написа: Ти от Теленор с план ли ще го взимаш? Ако е без план, кеш и ти върши работа 64-ка, Силвър, драсни ми едно ЛС да видим как ще си го вземеш. Ако не, здраве да е. Благодаря за предложението, но искам да е черен и ще е с план :/ Ако мога да попитам и един глупав въпрос-има ли нещо специално в първоначалното зареждане на телефона? До сега освен Нокиа, друг апарат не съм имала и от 4 години не съм го сменяла, може тенденциите да са се променили... Цитирай
algor Публикувано Ноември 17, 2017 Публикувано Ноември 17, 2017 Смартфоните от първия миг се зареждат където и както дойде, а да не говорим, че за доста неща си трябва връзка с компютър, където зареждането започва от пъхането на кабела в компа. Зареждането не се прави вече по план и да е определени часове първите няколко пъти. Цитирай
ayl Публикувано Ноември 18, 2017 Публикувано Ноември 18, 2017 Много е яка тая функция за даване на нотификациите без текст и да го изкара чак след като те познае. Фейсидито хваща досега на 100% при мен. Няма празно даже и в сумрак само на светлината на екрана. 2 Цитирай
ayl Публикувано Ноември 20, 2017 Публикувано Ноември 20, 2017 Защо? Аз взех черния. Лепна като тия на 6-цата. На 7 имах проблеми- не прилепваще и скърцаше. На Х-а всичко е ОК. Цитирай
Dean Публикувано Ноември 20, 2017 Публикувано Ноември 20, 2017 И аз съм в кюпа пак. Сега като реших да го взимам пак прибрах 8 Plus-а в кутията, взех едно Lenovo с 5" екран и спрях със сравненията... сега всичко е точно, даже много голям са го направили. 1 Цитирай
Red riding hood Публикувано Ноември 20, 2017 Публикувано Ноември 20, 2017 И аз го взех днес. Но имам толкова грижи, че си седи в кутията и в петък като приключи работната седмица ще се заема с него на спокойствие. Цитирай
kali-76 Публикувано Ноември 20, 2017 Публикувано Ноември 20, 2017 преди 3 часа, ayl написа: Защо? Аз взех черния. Лепна като тия на 6-цата. На 7 имах проблеми- не прилепваще и скърцаше. На Х-а всичко е ОК. Ами незнам,изгуби си чара,инсче калъфа е супер! 1 Цитирай
algor Публикувано Ноември 20, 2017 Публикувано Ноември 20, 2017 Това с чара е точно така. Аз 11 месеца се кефих на моя 7 Plus Jet Black и за сефте в живота ми не го облякох нито с протектор, нито с калъф. В следствие на това, че се кефих на апарата си, накрая беше вече като войнишко канче. Подозирам, че и с 10-ката така ще се случи, но няма пълно щастие. 5 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 20, 2017 Публикувано Ноември 20, 2017 8,8+ и 10 имат стъклен гръб и спокойно могат да се ползват без калъфи. Както бяха 4 и 4s. Другите много се хлъзгат, поне при мен . 2 Цитирай
algor Публикувано Ноември 20, 2017 Публикувано Ноември 20, 2017 За гърба добре, но дисплеят (за 8 плюс най-вече говоря) е толкова афиф, че нямам думи. Имам чувството, че от въздуха се драска. Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 20, 2017 Публикувано Ноември 20, 2017 Там протектор се преживява.От най-тънките! Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 20, 2017 Публикувано Ноември 20, 2017 Аз сложих nano протектор на 8+ и съм доволен много е тънък и поне засега пази, но и аз си паза телефона Цитирай
Dean Публикувано Ноември 22, 2017 Публикувано Ноември 22, 2017 Батерията на Х в сравнение с 8 Plus се справя доста по-зле. Не казвам, че е лоша като цяло, на на 8 Plus получаваш с до 3 часа повече ползване. Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 23, 2017 Публикувано Ноември 23, 2017 Имам колеги със 7+ и 8+ и смело мога да кажа,че при еднакво ползване Х-са се държи дооста добре спрямо останалите! Цитирай
ayl Публикувано Ноември 24, 2017 Публикувано Ноември 24, 2017 Ами много добре се справя батерията. Четвърти ден карам без зареждане. Разговорите ми за периода са 4:12 часа.Бих казал отлично, но все пак аз идвам от 7-ца и за мен всичко е рози и кебапчета. 1 1 Цитирай
Donchew Публикувано Ноември 24, 2017 Публикувано Ноември 24, 2017 (редактирано) преди 15 часа, ayl написа: Не цитирай! Има си тема за батерията! И не знам щом идваш от миналогодишния модел и за теб всичко са рози, и кебапчета, какво трябва да е за хората с по-стари модели.. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 25, 2017 от arm11 1 Цитирай
ayl Публикувано Ноември 24, 2017 Публикувано Ноември 24, 2017 По принцип си прав, че има отделна тема за батерията, но си мисля, че точно тук в тази тема трябва да се пише и за батерията, поне докато модела е нов и има хора, които се колебаят дали да си го купят.Ако бях писал там, много някой щеше да знае за какво става дума, особено като не съм си сменил устройството в профила Цитирай
creepbg Публикувано Ноември 25, 2017 Публикувано Ноември 25, 2017 (редактирано) Минах от iPhone 8 на iPhone X, това ми е пореден ъпгрейд от един айфон на друг, но този път за първи път снимките не искат да се излеят на новия. Не съм правил нищо по-различно от друг път, винаги ресторвам от бекъп ОТА. Пробвах да включа/изключа Photo Library, но не помогна, някой нещо/идеи? Редактирано Ноември 25, 2017 от creepbg Цитирай
algor Публикувано Ноември 25, 2017 Публикувано Ноември 25, 2017 Кога направи рестора? При сина ми беше идентично като теб, но на следващия ден всичко си беше на мястото. Не знам повече време ли им трябва, технологично ли някак си им трябва врем еда се макъпнат - нямам идея. Затова те питам кога си върнал бакъпа... Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 25, 2017 Публикувано Ноември 25, 2017 Минах от iPhone 8 на iPhone X, това ми е пореден ъпгрейд от един айфон на друг, но този път за първи път снимките не искат да се излеят на новия. Не съм правил нищо по-различно от друг път, винаги ресторвам от бекъп ОТА. Пробвах да включа/изключа Photo Library, но не помогна, някой нещо/идеи? Аз не разбрах! Как ресторваш от бекъп ОТА? Цитирай
creepbg Публикувано Ноември 25, 2017 Публикувано Ноември 25, 2017 (редактирано) Може би не използвам правилно ОТА в случая - имам предвид през WiFi, а не през iTunes Restore направих днес преди обяд, все още нищо не се е наляло, а това, което наснимах не се е ъплоуднало в клауда. ПП. Оправи се след като ресторнах 8-цата до заводско състояние?! Редактирано Ноември 26, 2017 от creepbg Цитирай
JmeLche Публикувано Ноември 26, 2017 Публикувано Ноември 26, 2017 Как се затварят всички отворени App на веднъж?Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.