niksan1979 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Не знам как е при другите със SE но при мен има лек лаг понякога. Но може да е и от това че само ота ъпдейта сме от година.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 (редактирано) На мен пък визуално не ми харесват чертичките, ама никой не ни пита за съжаление, ще свиквам. Редактирано Септември 20, 2017 от dessyteneva 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Русев Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 При мен съм си го направил да ми показва колко децибела е силата на сигнала и нямам нито цифрички, нито точки Въвеждаш в phone app *3001#12345#* и зелена слушалка И влизаш в field test mode След това задържаш power бутона докато не излезе swipe to power off и после задържаш home бутона докато не излезе от менюто и сте готови. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Русев Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Предпочитам да гледам децибелите пред точките които бяха за силата на сигнала. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
GeCaTaA Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 При мен съм си го направил да ми показва колко децибела е силата на сигнала и нямам нито цифрички, нито точки Въвеждаш в phone app*3001#12345#* и зелена слушалкаИ влизаш в field test modeСлед това задържаш power бутона докато не излезе swipe to power off и после задържаш home бутона докато не излезе от менюто и сте готови. Sent from my iPhone using Tapatalk После как се слагат пак чертичките Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Влизаш пак в field test mode и излизаш с хоум бутон. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Тап-чертички, тап-цифрички... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Има ли недоволни след чист рестор и инсталация като нов? Мисля, че мнението на ОТА ъпдейтналите не трябва да се взема под внимание. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Все си мисля, че Apple нямаше да оставят една от двете функции за ъпдейт да дава по-лоши резултати от другата... 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Mr. Saxobeat Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 На мен ли ми се струва или iOS 11 много повече топи батерията? Случи ми се за две-три минути от 32% да стане 30%. Това никога досега не се бе случвало. При това на low power и единствените активни приложения бяха Messenger и Spotify на background. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Току що ъпдейтнах. Поне на пръв поглед ми харесва новата визия и т.н., но наистина се забелязва лаг при 3d touch-а, както и при смяна на едно приложение с друго. Освен това и аз забелязах, че доста бързо от 100% батерията падна на 98, но предпочитам засега да изчакам известно време. Да направя няколко разряда на батерията и тогава да коментирам, макар че очаквам съвсем скоро 11.0.1. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 За батерията не мога да кажа дали е зле, защото беше много много по-зле в предните бети, сега за мен е ок, но като цяло още много имат да работят по иос-а. Доста дребни и досадни бъгове и лагове на най различни места. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
niksan1979 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Има бъгове и лаг обаче не знам дали си въобразявам но обхвата ми се подобри,преди вкъщи бях на две точки а сега пълен. Иначе ми допада и на мен като цяло,само трябва да я доизгладят.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 (редактирано) Еее преди бяха 5 точки сега са 4 черти На мен пък на wifi не може да вдигне повече от 20Мб даун. Ъпа отива към 50Мб. Със Speedtest това Редактирано Септември 20, 2017 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
GeCaTaA Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 За обхвата и аз мисля че е по добре Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 На мен ли ми се струва или iOS 11 много повече топи батерията? Случи ми се за две-три минути от 32% да стане 30%. Това никога досега не се бе случвало. При това на low power и единствените активни приложения бяха Messenger и Spotify на background. Spotify при ios 11 топи жестоко батерията 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Има ли недоволни след чист рестор и инсталация като нов? Мисля, че мнението на ОТА ъпдейтналите не трябва да се взема под внимание. OTA Update и reset all settings.Мисля,че разлика няма от рестор. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Въобразявате си, че няма. Аз съм 100% сигурен, че има разлика даже при инсталация през мак и през уиндоус, какво остава при ота ъпдейт. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Има един раздел за начинаещи, в който си пише всичко: Цитат Ще се постарая да бъда максимално кратък: Когато едно устройство се сбъгяса, чрез функцията restore правим пълна преинсталация(или форматиране, ако ви кефи, макар че не е точно това). Препоръчително е тази операция да се прави в DFU режим, защото при този режим устройството е включено, но НЕ ЗАРЕЖДА операционната система - така "наливаме" ОС на чисто. Налага се да си направим всички настройки наново и да връщаме информацията чрез синхронизация(която сме запазили със същата функция преди рестора), защото връщането на iTunes backup(чрез restore from backup) обикновенно връща и бъгчето причиняващо проблема. Много често се случва, чисто ново устройство да прави проблеми - причината(ако изключим дефектите в хардуера) най - често е в лошо инсталиран софтуер поради замърсена букса, лошо качество на кабела, лошо изтеглен фърмуеър(налага се да го теглите наново) или бъгав компютър/антивирус/файъруол. Горното важи с пълна сила за джейлбрейкнати устройства!!! Всяка нова версия iOS, бива "пробивана" чрез различни методи и модификации в различните дялове на устройството. Много от тези модифицирани файлове се запазват именно в бекъп-а и тъй като следващата излязла iOS(особенно версиите излизащи с новото устройство на пазара) е прекроена по различен начин, моднатите файлчета от старата с-ма запазени в бекъп-а, ще причиняват само проблеми. С времето и малко старание, ще можете да се научите да редактирате бекъп и да отстранявате потенциално проблемните файлове, но до тогава СЕ ВЪЗДЪРЖАЙТЕ от връщане на бекъп. Надявам се, че съм написал всичко просто, ясно и следвайки написаното ще спестите време, главоболия и излишни въпроси. Ще оставя всеки, който може, да намери автора и важната тема. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Точно така е,да!Но от тогава доста време измина и нещата са динамични.Аз също предпочитам рестор,но reset all settings също върши работа.Не очаквайте с рестор да избегнете бъговете и лаговете на 11.Толкоз 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
georgibs81 Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 SE, не знам дали само ми се струва, но touch ID -то работи безпогрешно, за разлика от преди. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 И работи по-бързо от преди. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
noother Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 (редактирано) А как само ми липсват моите си рингтонове след ъпдейта Не намирам решение все още и в мрежата. Някой някакво инфо? Аз съм си традиционалист и съм ползвал винаги Тюнса. Edit: Оправих се. Дори е по-лесно от преди. Редактирано Септември 20, 2017 от noother Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
violina.marinova Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 Как? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 20, 2017 Сподели Публикувано Септември 20, 2017 В Settings > Sounds > Ringtone има Download all purchased ringtones Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.