Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 11

Recommended Posts

Публикувано

Станахме като супервайзорите - каквото и да му има на компютъра, първо пробвай рестарт :)

• Отговори 1,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• gogi6

205

• Asen_77

91

• penmark

89

• dessyteneva

80

Публикувано

Това е поредния бъг на камерата днес го хванах случайно
Таба горе ...

a94ec2403c48a0f700fdc9bfaafd04f7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Само при SE ли няма никакви проблеми с ios11x.x? Аз поне не съм срещал никой от изброените бъгове,даже се учудвам ,че има такива.:)

Публикувано

Я виж да не си на 10... :D

Публикувано

И аз съм с SE и ги нямам тия бъгове с 11.0.2 е в момента. Иначе батерията държи по-малко от колкото при 10.3.3

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

То пак добре само това с камерата, че на един приятел му изчезна съвсем на 7+, първо черен екран и сега вече нищо.

Публикувано

Не е само това , в предни постове от вчера съм описал още какви номера прави камерата.

Публикувано
преди 3 часа, dessyteneva написа:

Мдам, нещо не ти виждам основните икони долу в бара...а при мен започна да парви трика с черния екран след обаждане, до колкото успях да го хвана - след входящо. Явно има още много за "пипване", което е куриозно след толкова на брой бета версии...

Тоя бъг го има още от бетите на 10.0 и така и не го оправиха.

При мен се получава, когато водя разговор (независимо входящ или изходящ) и натисна бутона за заключване 2 пъти. След това дисплея не светва при натискане на Home, а чак като цъкна бутона за заключване. 

Публикувано
Явно са в бара да пийнат по бира
И доста други бъгчета забелязвам ама този ме утрепа днес.
Само рестарт помогна...

Натискаш бързо :)Нещо от черните нинджи?;)
Публикувано
Тоя бъг го има още от бетите на 10.0 и така и не го оправиха.
При мен се получава, когато водя разговор (независимо входящ или изходящ) и натисна бутона за заключване 2 пъти. След това дисплея не светва при натискане на Home, а чак като цъкна бутона за заключване. 

При мен да сега не се е появявал, нищо не натискам, говоря след като съм приела обаждане на заключен екран и като приключа не мога да затворя, защото е черно... хебавото е, че не го прави винаги, но дразни много.

Публикувано

8e294d7f19c2db4a12570eeea9c3cfec.jpg
На мен това ми се случва вече няколко пъти на iPad mini 3 с 11.0.2

Публикувано

Ако някой не е прочел заглавието ще си помисли, тези защо се мъчат с тоя бъгав андроид , а то в крайна сметка .....

Публикувано

В крайна сметка почти се доближиха до андроида. Свързване с bluetooth у-ва по преценка на iOS11, когато гледам клип или слушам музика и реша да приема входящо повикване, музиката продължава да се чува, някакви бъгчета из менютата, които се оправят чрез рестарт на телефона... и те така...

Публикувано

В крайна сметка няма система без бъгове, прави впечатление обаче, че все по-дълго време се задържат, аз ползвам iOS  от 3 години и усещам разликата, не знам за тези, които са с нея от началото.

Публикувано

Ти прецака нещата! Дойде от андроида и бъговете в iOS почнаха. :lol:

Публикувано

Интересно ми е какво ти се набива на очи като четеш тази тема?
За един приятел питам...?

Че и ябълките си осраха софтуера. Към момента на писане на горното ми мнение /преди няколко месеца/ нещата не стояха по този начин.

Публикувано
преди 50 минути, mirror написа:

Ти прецака нещата! Дойде от андроида и бъговете в iOS почнаха. :lol:

Споко, сега колегите като се прехвърлят на андроид, ще се оправят нещата :)

Публикувано

Ще го изгладят към 11.2 със сигурност. Само търпение трябва да има. Мислех, че 10-ката е някъкво недоразумение отначалото и се дължи на нещо си неизвестно от кухнята на Епъл, че са се объркали нещо. Викам си: Тя овцата къде е овца вземе та се обърка, та човек ли. Да ама не. Стана си рецидив това. Миналия път (10-ката) я оправиха в 10.1. Сега ще е в 11.2. Подозирам, че от 14 натам иоса вече ще е неспасяем като андроида. Дано напреднат с телефоните с линукса или Майкрософт ни изненадат приятно като с Уин 10 иначе работата ще е утекла. Абе пазя си една нокия за всеки случай...

Публикувано
Ако някой не е прочел заглавието ще си помисли, тези защо се мъчат с тоя бъгав андроид , а то в крайна сметка .....

Хахаха хаха
Не се ядосвайте и по зле ще става!

Публикувано
преди 2 часа, mirror написа:

Свързване с bluetooth у-ва по преценка на iOS11, когато гледам клип или слушам музика и реша да приема входящо повикване, музиката продължава да се чува,  

Този "проблем" ти казах, че при мен го има далеч преди 11-ката, която ползвам едва от 3-4 дни.

Публикувано

iOS 11.0.3 е на лице..

Публикувано

Няма го Стив Джобс да ги юрка и взеха да правят глупости като другите. Накрая ще си ходя с телефон с копчета и лаптоп за останалото

Публикувано

То ти и от 11.0 беше доволен;)

Публикувано

Тук ще го защитя. Аз също нмам оплаквания.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...