dessyteneva Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Станахме като супервайзорите - каквото и да му има на компютъра, първо пробвай рестарт Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Това е поредния бъг на камерата днес го хванах случайно Таба горе ...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
miroslavm Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Само при SE ли няма никакви проблеми с ios11x.x? Аз поне не съм срещал никой от изброените бъгове,даже се учудвам ,че има такива. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Я виж да не си на 10... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
niksan1979 Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 И аз съм с SE и ги нямам тия бъгове с 11.0.2 е в момента. Иначе батерията държи по-малко от колкото при 10.3.3Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 То пак добре само това с камерата, че на един приятел му изчезна съвсем на 7+, първо черен екран и сега вече нищо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Не е само това , в предни постове от вчера съм описал още какви номера прави камерата.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 преди 3 часа, dessyteneva написа: Мдам, нещо не ти виждам основните икони долу в бара...а при мен започна да парви трика с черния екран след обаждане, до колкото успях да го хвана - след входящо. Явно има още много за "пипване", което е куриозно след толкова на брой бета версии... Тоя бъг го има още от бетите на 10.0 и така и не го оправиха. При мен се получава, когато водя разговор (независимо входящ или изходящ) и натисна бутона за заключване 2 пъти. След това дисплея не светва при натискане на Home, а чак като цъкна бутона за заключване. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Явно са в бара да пийнат по бира И доста други бъгчета забелязвам ама този ме утрепа днес. Само рестарт помогна... Натискаш бързо Нещо от черните нинджи? 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Тоя бъг го има още от бетите на 10.0 и така и не го оправиха. При мен се получава, когато водя разговор (независимо входящ или изходящ) и натисна бутона за заключване 2 пъти. След това дисплея не светва при натискане на Home, а чак като цъкна бутона за заключване. При мен да сега не се е появявал, нищо не натискам, говоря след като съм приела обаждане на заключен екран и като приключа не мога да затворя, защото е черно... хебавото е, че не го прави винаги, но дразни много.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Русев Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 На мен това ми се случва вече няколко пъти на iPad mini 3 с 11.0.2Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Ако някой не е прочел заглавието ще си помисли, тези защо се мъчат с тоя бъгав андроид , а то в крайна сметка .....Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 В крайна сметка почти се доближиха до андроида. Свързване с bluetooth у-ва по преценка на iOS11, когато гледам клип или слушам музика и реша да приема входящо повикване, музиката продължава да се чува, някакви бъгчета из менютата, които се оправят чрез рестарт на телефона... и те така... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 В крайна сметка няма система без бъгове, прави впечатление обаче, че все по-дълго време се задържат, аз ползвам iOS от 3 години и усещам разликата, не знам за тези, които са с нея от началото. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Ти прецака нещата! Дойде от андроида и бъговете в iOS почнаха. 5 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Русев Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Интересно ми е какво ти се набива на очи като четеш тази тема? За един приятел питам...? Че и ябълките си осраха софтуера. Към момента на писане на горното ми мнение /преди няколко месеца/ нещата не стояха по този начин.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 преди 50 минути, mirror написа: Ти прецака нещата! Дойде от андроида и бъговете в iOS почнаха. Споко, сега колегите като се прехвърлят на андроид, ще се оправят нещата 2 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Ще го изгладят към 11.2 със сигурност. Само търпение трябва да има. Мислех, че 10-ката е някъкво недоразумение отначалото и се дължи на нещо си неизвестно от кухнята на Епъл, че са се объркали нещо. Викам си: Тя овцата къде е овца вземе та се обърка, та човек ли. Да ама не. Стана си рецидив това. Миналия път (10-ката) я оправиха в 10.1. Сега ще е в 11.2. Подозирам, че от 14 натам иоса вече ще е неспасяем като андроида. Дано напреднат с телефоните с линукса или Майкрософт ни изненадат приятно като с Уин 10 иначе работата ще е утекла. Абе пазя си една нокия за всеки случай... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Ако някой не е прочел заглавието ще си помисли, тези защо се мъчат с тоя бъгав андроид , а то в крайна сметка .....Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Хахаха хаха Не се ядосвайте и по зле ще става!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 преди 2 часа, mirror написа: Свързване с bluetooth у-ва по преценка на iOS11, когато гледам клип или слушам музика и реша да приема входящо повикване, музиката продължава да се чува, Този "проблем" ти казах, че при мен го има далеч преди 11-ката, която ползвам едва от 3-4 дни. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Fakoni Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 iOS 11.0.3 е на лице.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
petar258 Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Няма го Стив Джобс да ги юрка и взеха да правят глупости като другите. Накрая ще си ходя с телефон с копчета и лаптоп за останалото Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 То ти и от 11.0 беше доволен 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 Тук ще го защитя. Аз също нмам оплаквания. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 11, 2017 Сподели Публикувано Октомври 11, 2017 3D touch работи? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.