Kery70 Публикувано Октомври 12, 2017 Сподели Публикувано Октомври 12, 2017 Днес и мен ме споходи проблема с забиването на уиджета за времето, за първи път. Минах през всички бети на 11 сега съм с 11.1 бета 2. Наложи се резет на прайвъси и локейшън и всичко за момента е ок.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 12, 2017 Сподели Публикувано Октомври 12, 2017 Асене, то хубаво е да се преинсталира, но докато не пуснат бекъп на съобщенията, някой като мен не му е вариант. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 12, 2017 Автор Сподели Публикувано Октомври 12, 2017 Ако върнеш бекъпа от мака, няма ли да ти върне съобщенията? Аз до сега винаги съм връщал от облак и имам съобщения от 2008-ма година. Като пуснеш опцията да ти бекъпне съобщенията, защо да не ти ги върне? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 12, 2017 Сподели Публикувано Октомври 12, 2017 преди 15 минути, JmeLche написа: Асене, то хубаво е да се преинсталира, но докато не пуснат бекъп на съобщенията, някой като мен не му е вариант. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Аз се извинявам, че явно съм пропуснал част от разговора ви, но сега скролнах да си видя съобщенията и имам такива от 27.10.2014г. За протокола последния бакъп го направих средата на септември, като пращах 7 плюса на ремонт и онзи ден го ползвах при сетването на 8+. Та защо да няма бакъп на съобщенията? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 12, 2017 Сподели Публикувано Октомври 12, 2017 Когато е "Setup as new" на у-во ти се изтриват смс-ти, а и няма бекъп iMessage за момента!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 12, 2017 Сподели Публикувано Октомври 12, 2017 Аз пък не разбирам какъв е смисъла на рестора и после backup?!Тотално ще ошашавите хората с глупости!Ако някой ми покаже телефон с ios 11 без лаг,да поръчва ! 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 12, 2017 Сподели Публикувано Октомври 12, 2017 (редактирано) О, да, в този вариант е така, но ако не ме лъже паметта имаше вариант да се изкарат само те... Alxx ако мине насам ще сподели варианта, а ако той не знае такъв, значи няма. (но точно от него знам, че може...или можеше) Едит: който иска телефон с iOS11 без проблеми, лаг, маг и прочие, да си приготви двойка, да му дам на ЛС банковата сметка да превежда и да пращам апарата. Даже за 100 кинта отгоре ще го докарам лично със синята стрела. Баси доставката, а? Редактирано Октомври 12, 2017 от algor 2 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 12, 2017 Автор Сподели Публикувано Октомври 12, 2017 Даже, ако е кифла може да си направи селфита на стрелата . Бая лайкове ще събере. Това е сигурно!!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 12, 2017 Сподели Публикувано Октомври 12, 2017 Верно,че кифлите си падат по плюсове. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 12, 2017 Автор Сподели Публикувано Октомври 12, 2017 Аз за стрелата говорех, но и плюсовете ги радват ... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Октомври 12, 2017 Сподели Публикувано Октомври 12, 2017 Като напреднете с годинките,ще почнете да се кефите и на плюс-а.П.п.Личен опит 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 12, 2017 Сподели Публикувано Октомври 12, 2017 За 2к ще трябва и теб да взема +телефона............Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 13, 2017 Сподели Публикувано Октомври 13, 2017 Като гледам описанията на програмите, които се ъпдейтват, чак сега започнаха да пишат, че са напълно съвместими с 11-ката. Май не иос-а, а програмите са виновни за повечето мизерии.А иначе няма никъкъв смисъл от преинсталация и връщане на бекъп. Това е като да се изсереш на метеното. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 13, 2017 Сподели Публикувано Октомври 13, 2017 Лошото е ,че и стоковите програми не са оптимизирани май ...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 13, 2017 Сподели Публикувано Октомври 13, 2017 След преинсталация се държи доста батерията (Setup as new) и ресторнах бекъп.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 13, 2017 Сподели Публикувано Октомври 13, 2017 След преинсталация се държи доста батерията (Setup as new) и ресторнах бекъп.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Вземи едно червено джони 0.700 и на лекции след понеделник!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 13, 2017 Сподели Публикувано Октомври 13, 2017 Нямаш яд! Железен си, да бяха всички като теб!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Октомври 16, 2017 Сподели Публикувано Октомври 16, 2017 Нов бъг на 11.0.3 - съобщенията не ми пристигат на iPad-а, въпреки че iMessage е пуснат и всички адреси и номера за получаване са активни... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Октомври 16, 2017 Сподели Публикувано Октомври 16, 2017 На моя iPad,съобщенията спряха да пристигат,още когато излезна официалната iOS 11(19.09).Интересно,че тогава бях с бета GM и не съм ресторвал на официалната.Като излезна iOS 11.01,изтрих бета профила и ъпдейтнах,но проблема си остана. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 16, 2017 Сподели Публикувано Октомври 16, 2017 Някой да ползва приложение за бакъп и архив на контакти, с пращане на имейл? Това, което аз ползвах доста години, няма ъпдейт и не работи на 11-ката и затова питам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 16, 2017 Сподели Публикувано Октомври 16, 2017 Казват,че в бета 3 на 11.1 са оправили лага при 3D touch?Някой? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
koksibg Публикувано Октомври 16, 2017 Сподели Публикувано Октомври 16, 2017 Някой да ползва приложение за бакъп и архив на контакти, с пращане на имейл? Аз имам това- но мнение не мога да дам понеже само съм го изтеглил и ми стой на десктопа. PhoneBook Pro by Alexander Troitskyhttps://itunes.apple.com/gb/app/phonebook-pro/id946741869?mt=8https://itunes.apple.com/gb/app/phonebook-pro/id946741869?mt=8Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 16, 2017 Сподели Публикувано Октомври 16, 2017 (редактирано) Сега ще го пробвам, мерси! Едит: Цитат Updated: 23 June 2016 Като гледам и това ще си чака ъпдейта (ако го дочака). Едит2: купих лиценза за 6 кинта и всичко е ок. Благодаря, koksibg! Редактирано Октомври 16, 2017 от algor Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Октомври 16, 2017 Сподели Публикувано Октомври 16, 2017 Лага е оправен Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Октомври 16, 2017 Сподели Публикувано Октомври 16, 2017 Apple Seeds Third Beta of iOS 11.1 to Developers Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.