gogi6 Публикувано Октомври 17, 2017 Сподели Публикувано Октомври 17, 2017 Имате ли наблюдения за бета 3? Искам да помоля без обичайните “Работи перфектно”,както беше за бетите на 11 и после 11.0.3 още пълна тъга.Бъгове някакви? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 17, 2017 Сподели Публикувано Октомври 17, 2017 Много бъгове в 11 и трябваше да сложа бета 3.3D touch е оправен най-после! Засега толкова,да видим 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Октомври 17, 2017 Сподели Публикувано Октомври 17, 2017 Мен сега ме е страх да сложа бетата, че да не ми се омаже пак батерията. Не че е кой знае колко по-добре, ама и 10% отгоре е нещо... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Октомври 17, 2017 Сподели Публикувано Октомври 17, 2017 Като че ли е малко по-пъргав телефона, отваря приложенията по-бързо. 11.1 бета 3.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cvalio Публикувано Октомври 17, 2017 Сподели Публикувано Октомври 17, 2017 преди 18 часа, algor написа: купих лиценза за 6 кинта и всичко е ок. как го купи ? То не тръгва. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
valkov1989 Публикувано Октомври 17, 2017 Сподели Публикувано Октомври 17, 2017 Имам бъг с 11.0.3 iphone 8plus тръгвам да тегля нещо и иконката върти ли върти и нищо...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 17, 2017 Сподели Публикувано Октомври 17, 2017 Това може да е от стора. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
valkov1989 Публикувано Октомври 18, 2017 Сподели Публикувано Октомври 18, 2017 След хард ресет се оправиSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Октомври 18, 2017 Сподели Публикувано Октомври 18, 2017 Я подскажете, как правите хард ресет на 7+ или по нов? На моя не става с хоум и пауър, та явно някъде другаде е ключа от бараката. Мобифона е 7 Плюс. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 18, 2017 Сподели Публикувано Октомври 18, 2017 Volume down Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Октомври 18, 2017 Сподели Публикувано Октомври 18, 2017 Благодаря. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 Супер бъгава е iOS11, дори бетите бягаха по-добре! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 Сравнявайки го с андроид си е бетон 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 Спокойно!11.1 идва.Нещата се нареждат. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 Никога няма да стане като андроид, но ще ни пилят нервите в началото като при 10 и сега при 11. Но и ние ще се научиме. Ето аз, сега си стоя на 10.3.3 и чакам да се оправят преди да кача. Та на 12 и 13 най-много да се наложи да чакаме до февруари - март. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 преди 11 часа, WULAS написа: Я подскажете, как правите хард ресет на 7+ или по нов? На моя не става с хоум и пауър, та явно някъде другаде е ключа от бараката. Мобифона е 7 Плюс. На 8 и 8+ е volume up volume down бързо и след това задържаш power. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 Поне има надежда, на другия бряг няма Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 Това ми звучи като да ти отрежат крака, а ти да умираш от кеф, че нямаш рак като комшията. Какво значение има другия бряг? Епъл се осраха могъщо, а ние се успокояваме колко зле бил андроид. Ми аз ползвам и двете ОС в момента и не виждам с какво толкова е по-зле. И двете имат дразнещи неща. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
skpavlov Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 3310-ката с какъв OS е? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 @Anthony, и Левски имат някакви бъгове от няколко години, но си оставаш ЛЕВСКАР! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 19, 2017 Автор Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 преди 2 часа, Anthony написа: Това ми звучи като да ти отрежат крака, а ти да умираш от кеф, че нямаш рак като комшията. Какво значение има другия бряг? Епъл се осраха могъщо, а ние се успокояваме колко зле бил андроид. Ми аз ползвам и двете ОС в момента и не виждам с какво толкова е по-зле. И двете имат дразнещи неща. Интересно ми е мнението ти след 3-4 месеца. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 Има ли вариант, в който да се спре спящия режим на блутуута? Имам Fenix 3 и когато Bluetooth-а на aйфона изпадне в спящ режим и получавам нотификации с закъснение от 5-10 мин. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 Това е от часовника. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 Да бе да! Преди iOS 11 нямаше такива грижи! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 19, 2017 Сподели Публикувано Октомври 19, 2017 Значи ъпдейт на часовника.Нямам закъснение ,затова така мисля. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.