Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Потвърдиха основна характеристика на iPhone 8


dessyteneva

Recommended Posts

iphone-8-mockup.thumb.jpg.b43eb923a5dbe08da660d084336929cf.jpg

Последните новини за iPhone 8, са свързани с една версията на софтуера за интелигентния високоговорител на Apple, HomePod, която по погрешка беше пусната от служител на компанията и съдържа някои интересни детайли за десетия юбилеен модел на емблематичния смартфон.

Разлработчиците, които се заеха да го анализират, вече намериха информация, потвърждаваща дизайна на телефона и новата функция за отключване с лицева идентификация. Софтуерът разкри също така и, че iPhone 8 няма да има хоум бутон и видим сензорен идентификатор, което потвърди някои от досегашните предположения.

Новото им откритие обаче, е свързано с най-важната характеристика на телефона – дисплея от край до край, който ще позволи вместването на много по-голям екран, в почти същите физически размери на 4.7 инчовия модел. Това означава и по-добро качество на изображението и по-голяма разделителна способност. Стив Троутън Смит, разработчикът, който първоначално започна анализира софтуера на HomePod, откри в кода му препратки за резолюцията на дисплея:

Цитат

„ Следващият iPhone ще има 3х екран с резолюция 1125х2436“ написа той в Twitter. “Трудно е да се прецени какво точно означава това за разработчиците“.

Ако тези числа ви звучат познато, то е защото наскоро ги видяхме в предположенията на известния анализатор Минг-Чи Куо, който заяви през февруари, че iPhone 8 ще има 5.8 инчов екран с разделителна способност 2800х1242, като площта на самия дисплей ще е 5.15 инча, или 2435х1125, както е показано в следващиге схеми:

kuo-iphone-lineup.jpg.647b65a83ad775042fd74acd3cfd8faf.jpg

В средата на юни, MacRumors забеляза в сайтовете на аналистичните програми препратки към устройства с iOS 11, които разполагат с 2436х1125 резолюция. Откритието на Смит изглежда потвърждава резолюцията и съотношението на екрана на iphone 8, който ще бъде с качеството на ретина и 521 пиксела на инч.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...