Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

И трите нови модела iPhone вече са в масово производство


dessyteneva

Recommended Posts

iPhone.thumb.jpg.7df8aa6ee5d31802fca61c4eab9aa7dd.jpg

Нов доклад по веригата за доставки на компоненти на Apple описва силните продажби на доставчиците, което подсказва за увеличаване на инерцията при производството на новото поколение iPhone. Източници, цитирани от DigiTimes твърдят, че трите нови модела iPhone вече са влезли във фаза масово производство, като освен това споменават, че няма да има недостиг на LCD панели за iPhone 7s/7s Plus, но доставките на OLED екрани за десетия юбилеен модел може и да не са достатъчни. Един от основните факти, цитирани във връзка с това е свързан с високите очаквания от страна на потребителите, че доставчиците ще поддържат производствените си линии на високи скорости, което от своя страна ще доведе и до рекордни месечни и дори тримесечни обеми на продажбите.

Според слуховете до момента, следващия месец Apple ще представи три модела iPhone – два с добре познатия ни TFT LCD екран и един с OLED панел. По-конкретно главните доставчици Foxconn, Pegatron и Wistron се очаква да реализират най-големите си продажби през тримесечието септември – ноември, което ще се дължи именно на пратките за iPhone, които вече се произвеждат. Освен това последно стана ясно, че Samsung планира да използва седем производствени линии за OLED панели на пълен капацитет през този месец, като цялата им продукция ще е посветена на iPhone 8.

От друга страна, неотдавнашна бележка на известния анализатор Минг-Чи Куо към инвеститорите твърди, че Apple ще започне тестовете за проверка на производиството на iPhone в края на този месец, като масовото такова ще започне в средата на септември. Освен това Куо твърди, че компанията ще представи и трите нови модела iPhone едновременно на своето събитие през септември и ще ги пусне в продажба веднага след това, но ще има голям недостиг на OLED варианта, тъй като до тогава ще са произведени едва 2 – 4 милиона бройки.

Въпреки, че времето напредва, слуховете за iPhone 8 и най-вече за евентуалното му закъснение на пазара продължават да са противоречиви и объркващи, така че ще се наложи да изчакаме още месец, за да разберем кое всъщност отговаря на истината и колко точно ще трябва да чакаме, за да се сдобием с десетия юбилеен модел iPhone.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...