Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Немски оператор вече позволява на клиентите си да резервират iPhone 8


dessyteneva

Recommended Posts

iphone-8-concept-image.jpeg.33020f8aad641c797ab7cf04d8b53718.jpeg

Въпреки, че iPhone 8 все още не съществува официално, шумът, който се вдига около него е повече от всякога. Все пак ще мине доста време, докато успеете да го получите, дори и ако в най-добрия случай той бъде пуснат в продажба следващия месец, тъй като първоначалните му доставки ще бъдат силно ограничени, което означава, че на първите резервирали го фенове, може да се наложи да изчакат дори и до ноември, за да го получат. Това обаче не значи, че операторите не се подготвят предварително за продажбите на най-желания смартфон тази година. По-рано тази седмица немският Telekom дори пусна специална страница в уеб сайта си, която позвоялва на потребителите да резервират устройството, запазвайки си ред, въпреки че то все още не е дори обявено.

Интересното е, че тази програма не е само за iPhone, всъщност тя включва новите модели на Samsung, Apple, Huawei и др., за които всеки желаещ нов или вече съществуващ абонат на телекома може да си запази ред.

Що се отнася до премиерата на iPhone 8, датата й все още не е известна, след като редица слухове твърдяха, че ще се забави до октомври, или дори ноември и в последстиве бяха опровергани. Според последните спекулации, устройството ще дебютира следващия месец, заедно с iPhone 7s/7s Plus и ще бъде пуснато в продажба веднага след това, като единствения проблем ще бъдат ограничените му доставки, които компанията ще навакса в следващите месеци. По данни на анализаторите, първоначално ще са налични от 3 до 5 милиона броя iPhone 8, като само за сравнение, през първите три дни след пускането на нов модел на пазара, компанията обикновено продава около 10 милиона.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дойче Телеком предлагат услугата от доста време, която позволява на бъдещите си и настоящи клиенти да са първи при закупуването на новоизлизащ смартфон без значение неговата марка и модел. 

На въпросната страница никъде не се споменават марки и модели. Това си е чисто и просто регистрация на мейл за получаване на актуални новини. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...