Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Това малко устройство може да е най-големата промяна в iPhone 8


dessyteneva

Recommended Posts

iphone-8-concept.thumb.jpg.d9eb4ae6ce40235b95869035de3bcbbd.jpg

На iPhone 8 се възлагат големи надежди, както за нов дизайн, след три поредни години еднотипен такъв, така и за хардуерни иновации – OLED дисплей, стъклен корпус с метална рамка, възможност за безжично зареждане и още и още. Всичко това ще направи десетия юбилеен модел iPhone най-горещия смартфон тази есен. Една наскоро изтекла снимка обаче, може би ни дава възможността да видим устройството, което ще донесе най-големите промени в телефона.

В началото на август, когато се заговори за евентуалното премахване на Touch ID и замяната му със система за лицево разпознаване, това ни се струваше невъзможно. Apple да изостави своята водеща технология за сакниране на пръстови отпечатъци и да предложи нещо със съмнителни качества. С течение на времето обаче, слуховете станаха все по-упорити, а за системата за лицево разпознаване, научихме много неща – тя ще използва инфрачервени лъчи, за да може да работи дори и в пълна тъмнина, ще реагира дори и, ако телефона е поставен хоризонтално и това ще се случва за милионни части от секундата, т.е. мигновено. С други думи Face ID се очерта като един наистина възможен заместник на Touch ID. Ако всичко е така, както си го представяме, то това ще донесе наистина голяма промяна и в нейната основа е този малък компонент, чиято снимка изтече в интернет пространството:

599fa4a31bb73_iphone83dsensor.thumb.jpg.d98d8511ec1217239bb1640dccd69a46.jpg

Може би за пръв и последен път виждате 3D модула за сканиране на лице на iPhone 8, който ще бъде поставен в горната, изрязана част на дисплея, заедно с камерата и микрофона.

Десетият юбилеен модел iPhone вече навлезе в масово производство, а компонентите му все пак не са недостъпни, така че има шанс снимката да е реална и все пак всичко ще стане ясно на 12 следващия месец, когато според слуховете ще се състои голямото есенно събитие на Apple.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...