Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Снимки в iCloud

Въпрос

Публикувано

Моля, обяснете ми може ли да ползвам пространството в облака като си пазя снимките там?

Имам 651 снимки качени,но като изтрия една и ги ъпдейтва и снимката изчезва и от телефона и от облака.

Не ми е ясно,защо ако искам дори да платя за повече памет, за една и съща информация се заема памет и в телефона и в айклауд.

Благодаря предварително за отделеното време.

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Опитай с Photo Stream

• 0
Публикувано

Колега не,ме разбра. Photo stream е включен. Телефона качва снимката,но като я изтрия я трие и от телефона и от облака.

• 0
Публикувано (редактирано)

По-точно iCloud photo sharing!Може да си правиш различни албуми !И не се затриват снимки

8167a394faa45fa7681619d9451796e5.jpg

За снимките ползвам flickr;)1ТБ безплатно място

Редактирано от gogi6
  • 0
Публикувано

Ми и това е включено. Дори пробвах да си влезна в айклауд през интернет от лаптопа. И изтрих 2-3 снимки и веднага се ъпдейтна и ги махна.

• 0
Публикувано

В шеринга трябва да качваш снимките !Не го прави автоматично.Когато ги изтриеш от photos или photo stream,продължават да си стоят в shared23a1a50f9e8b33b59434bc6e2f63f34e.jpg

• 0
Публикувано

Не разбирам какъв точно е проблема. iCloud Photo Library има за цел да имаш всичките си снимки и видеа на всички устройства - като нанесеш корекция, тя автоматично да се нанася навсякъде; като изтриеш нещо, то да се трие навсякъде. Така е замислено, така работи. Имаш опции в сетингс - фотос: optimize storage и download originals. На компютър съветвам да е избрано download originals, а на останалите устройства по избор и според зависи колко свободно място има и колко снимки има за качване.

Photo sharing е вариант, но мисля, че не пази снимките в оригиналното си качество и резолюция.

Другият вариант е офлайн бекъп (ако целта е бекъп). Тогава може да се изключи iCloud Photo Library.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Благодаря Гоги така наистина става номера. :soldier:

• 0
Публикувано

Въпросът ми е следният: може ли някой да ми обясни как да разбера кои снимки се запазват в iCloud и кои в телефона?! При влизане в Photos ми изкарва един брой снимки,а като вляза с iCoud.com ми показва друга цифра и се чувствам ОБЪРКАН меко казано! Другия ми въпрос е има ли начин да се качат снимките от iCloud в паметта на телефона и по този начин да се освободи място в облачното пространство! :D Благодаря предварително за отделеното внимание!

• 0
Публикувано

За да не си толкова объркан си настрой телефона така 0b5af0482a50b2eae68787574a632c55.png

• 0
Публикувано (редактирано)

При наличието на много снимки ,идва въпроса кои са ми в iCloud и кои са ми в телефона,защото като изтрия една голяма част от тях и в iCloud свободното ми място остава едно и също и трябва да влизам да ги трия и от там. Има ли вариант да ги преместя ВСИЧКИ в паметта на телефона а на облака да се съхраняват други неща?

Редактирано от ElemenT (a.k.a. Chiko)
  • 0
Публикувано

A backup в клауда имаш ли?Дай шот с настройките!

• 0
Публикувано
За да не си толкова объркан си настрой телефона така 0b5af0482a50b2eae68787574a632c55.png

По този начин ако имаш повече от 5 GB използвани ти иска да заплатиш.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • 0
Публикувано
преди 3 часа, pepo1919 написа:

A backup в клауда имаш ли?Дай шот с настройките!

Не ми позволява,да направя защото нямам достатъчно пространство...

• 0
Публикувано
преди 3 часа, turganay написа:

По този начин ако имаш повече от 5 GB използвани ти иска да заплатиш.

Искам изцяло да ползвам вътрешната памет за  съхранение на снимки,а iCloud паметта за всичко останало.

• 0
Публикувано

Нали това питам,ако ти е включен бекъп барабар със снимките,изтрии бекъпите и виж тогава

• 0
Публикувано

От както я има тази опция, нямам нито една снимка в клауда. Ползвам го за всичко останало и 5Гб ми стигат.
Мисля че това ти е въпроса и решението.

• 0
Публикувано
преди 1 час, baronbg написа:

От както я има тази опция, нямам нито една снимка в клауда. Ползвам го за всичко останало и 5Гб ми стигат.
Мисля че това ти е въпроса и решението.

Коя опция?

• 0
Публикувано
преди 4 часа, pepo1919 написа:

Нали това питам,ако ти е включен бекъп барабар със снимките,изтрии бекъпите и виж тогава

Изтрих backup-a на iCloud и се освободи място,но не съм пробвал .Въпроса ми е как да си направя снимките да се запаметяват в паметта на телефона?

• 0
Публикувано

Настройки>клауд>виж кое ти е включено!!!!!

Страх те е да направиш един шот ли?

• 0
Публикувано

Не,просто не е необходимо след като ми кажеш " Настройки>клауд>виж кое ти е включено!!!!! " Благодаря още веднъж! ;)

• 0
Публикувано
Изтрих backup-a на iCloud и се освободи място,но не съм пробвал .Въпроса ми е как да си направя снимките да се запаметяват в паметта на телефона?

Или не обясняваш както трябва, или аз съм прекалено изморен (тъп) и не схващам.
Снимките винаги се запаметяват в телефона! Незнам твоите къде се запаметяват, че питаш как да го направиш?!?

• 0
Публикувано

IMG_0002.thumb.PNG.8040ad7595f86526c528e14539d0126f.PNG

Пич, изключи опцията iCloud Photo Library да не е активна и всичко, каквото снимаш, ще си остава на телефона.

• 0
Публикувано

Има ли разлика дали ще е от тук или от настройката в iCloud?

• 0
Публикувано

И аз !

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...