The Shaman Публикувано Май 10, 2010 Публикувано Май 10, 2010 Брей тоя телефон кво го правиш ??? Само три дни ли кара Цитирай
blizzard Публикувано Май 10, 2010 Публикувано Май 10, 2010 Ми незнам, при мен няма промяна. Мисля че всичко съм направил както трябва и не виждам разлика, ето някой да погледне ако иска дали имам грешка някъде http://dox.abv.bg/files/listtree Цитирай
blizzard Публикувано Май 10, 2010 Публикувано Май 10, 2010 А сега http://dox.bg/files/dw?a=6ac7329f1f ? Не съм споделял файлове досега и незнам как става. Цитирай
tonywoolf Публикувано Май 11, 2010 Публикувано Май 11, 2010 Преди няколко дни реших и аз да пробвам. Разлика наистина има. Процесора не влиза в режим на пестене на енергия, когато не е на зарядно и в резултат на това скролването е по-гладко, както и отваряне и затваряне на приложения. С игрите положението не е така, тъй като те изискват почти винаги определени ресурси от машината, за да се представят добре и за тях няма значение дали е на зарядно или не. Батерията пада малко по-бързо, но това не е проблем. Между другото същият мод бях го правил на 2.0 ако не се лъжа и имаше подобен ефект. Цитирай
bacekoko Публикувано Май 11, 2010 Публикувано Май 11, 2010 blizzard -редактирал си само първото Reduce Processor Speed, има доста още надолу (не ги помна точно колко са, но ~14) -на всички места трябва да е -0-, иначе няма да подейства Цитирай
kawabiker Публикувано Май 11, 2010 Публикувано Май 11, 2010 Незнам, кой какъв ефект е постигнал, ама съм убеден , че и двамата грам не сте прочели темата нагоре, blizzard не си редактирал изобщо това което трябва, а bacekoko пък тези 14 редакций дет ги е направил-направо е занулил целия файл :mrgreen:, трябва да се редактират само стойностите на батерията Цитирай
blizzard Публикувано Май 11, 2010 Публикувано Май 11, 2010 Тони ще качиш ли някъде твоя файл да го заместя с моя? Цитирай
bacekoko Публикувано Май 11, 2010 Публикувано Май 11, 2010 Всъщност местата на които изразът за редуциране на скоростта на процесора са 15. Повечето са си дефолтно на -0- Просто споменах броя им, за да се има в предвид, а не да променят първия и после що нема разлика... Цитирай
kawabiker Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Метода със РАМ-та бакча и на 4.0, файла е същия и се замества по същия метод, пробвано е от мен и работи, но правите всичко НА СВОЙ РИСК !!!! Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 kawabiker, по кой метод по-точно? Цитирай
kawabiker Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 П.П.2 Ако някой иска да си докара още малко RAM , http://dox.bg/files/dw?a=f22e4bb662 Пътя до файла за заместване е System/Lybrary/LaunchDeamons Цитирай
logche Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 kawabiker при мен в System/Lybrary/LaunchDeamons няма файл com.apple.dynamic_pager.plist? Просто да копирам този ли? iPhone 3g - iOS 4. Цитирай
kawabiker Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 (редактирано) Ей добре че си съкварталец , иначе........ ) Значи по принцип идеята на тази тема е за скороста на процесора, а това с рама, дойде по м/у другото, аз например съм си увеличил сега виртуалната памет, по този метод и телефона ми и с мултитаск , хоумскрийн и още няколко мода върви чудесно, няма нито забиване, нито засичане нито нищо, никъде ама никъде никой не е споменавал, че като направи този мод, телефона ще почне да му зарежда по бързо, или приложенията ще се отварят по бързо - това би трябвало да се получи , ако направиш мода на G от първото мнение ! Иначе - Да , това е идеята на моя мод, повече рам ! Редактирано Юни 25, 2010 от kawabiker 1 Цитирай
dachevradoslav Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Браво! Сега вече имам с около 25-30 повече свободна рам. А на каква "цена" е това? Цитирай
kawabiker Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 На теория, след около 5 години, ще ти се развали телефона )) Разгледай темата назад, обсъждано е мисля и прецени сам . Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Юни 27, 2010 Публикувано Юни 27, 2010 Мисля, че има по-лесен начин за "overclock" Стъпка първа: Използвайте SSH клиент (iFunBox, iFile и др.)Стъпка втора: Навигирайте до System/Library/System/System Configuration/PowerManagement.bundle/ Стъпка трета: Преименувайте файла “com.apple.SystemPowerProfileDefault.plist” на “SystemPowerProfileDefaultbak.plist” Стъпка четвърта: Рестартирайте вашия iPhone/iPod. Аз не усещам усезаема разлика. Цитирай
kawabiker Публикувано Юни 27, 2010 Публикувано Юни 27, 2010 А ти какво точно се опитваш да направиш ? Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Юни 27, 2010 Публикувано Юни 27, 2010 Метода е идентичен като този на G. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 27, 2010 Публикувано Юни 27, 2010 Аз го пробвах едва вчера. Ми не е много осезаемо, но сетингс например, се отваря доста по бързо, видео рекордер 3Г - записва без лаг. Ако нямах mobile substrate - телефона щеше да лети с този мод. Проблемът е, че батерията издъхва за часове и го махнах. Правих преправката с айфайл. Цитирай
PunkoHead Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Бях с това нещо около месец и половина. Онзи ден реших да го махна и ахнах.. Телефончето ми е по-бързо и по-стабилно без този мод. Батерията пада доста по-бавно и вече не пече като печка Цитирай
PunkoHead Публикувано Юли 4, 2010 Публикувано Юли 4, 2010 А на 3GS за какво му е такова нещо ? Цитирай
alessandros Публикувано Юли 5, 2010 Публикувано Юли 5, 2010 (редактирано) След добавянето на файла даден от kawabiker iPhone 3G на IOS 4, лети ли, лети! Аз съм много доволен! Благодаря kawabiker !/ и под поста съм/ Редактирано Юли 5, 2010 от alessandros Цитирай
BANNN Публикувано Юли 6, 2010 Автор Публикувано Юли 6, 2010 Появи се нова виртуална памет а именно iMemory Enhancer съвместима с IOS4. Удобна е за iPhone3G и IPod Touch 2G тъй като вече знаем, че новата IOS4 им идва в повече. Добавяте в Cydia URL: http://gumballtech.com/cydia/ Инсталирате iMemory Enhancer Рестартирате. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.