Alxx® Публикувано Юли 6, 2010 Публикувано Юли 6, 2010 Тества ли го с двойката? Има ли по-добър ефект от другия файл? Цитирай
BANNN Публикувано Юли 6, 2010 Автор Публикувано Юли 6, 2010 2-ката замина, но го пробвам на 3-ката. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Юли 6, 2010 Публикувано Юли 6, 2010 Моето до 89 МБ с начина на kawabiker. Цитирай
joroiliev Публикувано Юли 6, 2010 Публикувано Юли 6, 2010 (редактирано) А дали iMemory Enhancer скапва по бързо батерията. Първите ми впечатления са че за стотни от секундата sSBSettings изчиства заетата от устройството памет. Максимално ми достига свободна рам до 178 или средно около 160. Явно по голям ефект има при 3G. Редактирано Юли 6, 2010 от joroiliev Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 6, 2010 Публикувано Юли 6, 2010 Няма как да се скапва батерията по-бързо и при 2-та варианта , даже напротив би трябвало да и действа положително , т.е. на теория телефона се мъчи по малко, съответно и харчи ток по малко . Цитирай
PunkoHead Публикувано Юли 6, 2010 Публикувано Юли 6, 2010 От моя опит казвам, че телефона харчи повеоче батерия с този мод Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 6, 2010 Публикувано Юли 6, 2010 Адаш говорим за рам-та, не за процесора !!! Цитирай
joroiliev Публикувано Юли 6, 2010 Публикувано Юли 6, 2010 (редактирано) Опитвам се да си обясня принципа на работа на тези мод-ове и стигнах до следните 2 извода. Едното че те трябва да работят постоянно на фонов режим и да изчистват автоматично рама, но тогава те самите заемат рам , понатоварват системата и хабят ток от батерията. А другото е , което за мен е по логично тези мод-ове да не позволяват подобно на Windows Explorer да правят временни копия на DLL, а веднага да ги затварят след затварянето на използваното приложение. По този начин веднага се възвръща паметта. Ако е второто то шапка им свалям на създателите му защото е много полезно. Направил съм си такова за Windows-a и работи по вторият начин, което не позволява създаването на временни копия на DLL и системата е винаги в състояние все едно след рестарт на компютъра. Дано и с този мод да е така. Редактирано Юли 6, 2010 от joroiliev Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 6, 2010 Публикувано Юли 6, 2010 Лични впечатления - файла на kawabiker влиза в действие, когато паметта падне под 50мб и цъкнете free memory. Тогава записва пейдж файл с текущото състояние на приложенията. Резултат: всяко едно, отваряно веднъж след рестарт, се зарежда доста по бързо и леко, отколкото без този файл. Сега пробвам колко ще изкара батерията и ще пиша. Мисля че ще е доста повече. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 6, 2010 Публикувано Юли 6, 2010 Но за другото не е така, за падането на РАМ-та под 50МБ, става и след пресен рестарт/респринг! Драги, аз съм с 2G, а ти с 3GS...замисли се. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 7, 2010 Публикувано Юли 7, 2010 Майко мила !!!! Какво трябваше да прочета Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 18, 2010 Публикувано Юли 18, 2010 Опитвам се да си обясня принципа на работа на тези мод-ове и стигнах до следните 2 извода.Едното че те трябва да работят постоянно на фонов режим и да изчистват автоматично рама, но тогава те самите заемат рам , понатоварват системата и хабят ток от батерията. А другото е , което за мен е по логично тези мод-ове да не позволяват подобно на Windows Explorer да правят временни копия на DLL, а веднага да ги затварят след затварянето на използваното приложение. По този начин веднага се възвръща паметта. Ако е второто то шапка им свалям на създателите му защото е много полезно. Направил съм си такова за Windows-a и работи по вторият начин, което не позволява създаването на временни копия на DLL и системата е винаги в състояние все едно след рестарт на компютъра. Дано и с този мод да е така. Обърка ми представите Цитирай
joroiliev Публикувано Юли 18, 2010 Публикувано Юли 18, 2010 Това чудо наистина действа и усетих и разлика в батерията. Сега ми държи поне с около 15-20 % повече време. Цитирай
Nixing Публикувано Юли 31, 2010 Публикувано Юли 31, 2010 Ами без този "Data Blocker", който си сложил, за да ти махне Edge и модифицирания plist файл, батерията ти ще издържа даже още повече. Цитирай
miroslav45 Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Пробвах и аз с файла на kawabiker и резултата е,че наистина се увеличи рама,след това реших да го изтрия от папката" LaunchDeamons",но сигурно съм сбъркал и съм затрил друг файл.Всичко по телефона си работи,освен приложенията от App Store,изхвърлят ме след 1-2сек.Мога ли да възстановя съдържанието на"LaunchDeamons'' по някакъв начин? Цитирай
miroslav45 Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Изтрих само 1 файл от въпросната папка,но за съжаление през iFile от телефона. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Е, ами мисли малко де, точно от кошчето на iFile можеш да го върнеш обратно.... Цитирай
Grievous Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Ако е включил от настройки ползването му. Цитирай
miroslav45 Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Явно не съм включил тази опция,защото търсих кошче в iFile,но уви... Цитирай
Grievous Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Това, което е изтрито преди да се използва кошчето като опция, не се запазва. Направи си едно чисто ресторче да ти е мирна главата и следващият път внимавай какво правиш! Цитирай
climber4o Публикувано Октомври 10, 2010 Публикувано Октомври 10, 2010 Момчета и момичета, имам следния въпрос със 3G 3.1.3 съм ФО , като отворя SBSettings на Avaliable Memory пише : 36 мб ... :О Като гледам вашите чак се отчаях , защо е толкова малко и какво да направя за да го увелича , и преди имах 3G с този съм от 4 дена и осещам че е доста по-бавен от стария . ( Телефона е ресторнат , защото мислих че нещо друго го бави , уви не ) Благодаря на всички предварително , дано успеем да направим нещо ! Цитирай
Jack Sparrow Публикувано Юли 1, 2011 Публикувано Юли 1, 2011 Файлът даден от Kawabiker не съществува, ако някой може да даде нов линк и също така за iMemory Enhancer който Gpower е пуснал в темата, но и него не мога да намеря никъде, ако може някой да ми даде актуални линкове да си ги сваля.. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 2, 2011 Публикувано Юли 2, 2011 Само махни тиф разширението накрая, постави в system/library/launchdaemons и рестартирай телефона. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.