Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Ако обичате винаги топло кафе - Ember е чашата за вас


dessyteneva

Recommended Posts

Ember.png.977eeefe929ad0857dc0642dd0fba677.png

Нашите смарт устройства могат да контролират буквално нещата и това не е клише, а появата на Ember го доказва. Ако се питате какво е това, то отговорът е керамична чаша с вградена система за отопление, базирана на батерии, която поддържа кафето топло, без какво то и да е капаче, или допълнително затваряне. Номерът е, че вместо да използвате ръцете си, за да си стоплите любимото кафе, можете да го направите от другата стая, със своя смартфон или Apple Watch. Системата позволява да се насладите на горещо кафе, което Ember поддържа в „идеалната температура от първата глътка до последната капка“. На парктика това означава, че бордовата система за затопляне може да регулира температурата до осем часа, преди да се нуждае от зареждане.

Цената на чашата Ember от 80 долара я прави наистина по-евтина от това, което едноименната компания е продавала преди, тъй като последната им интелигентна чаша, се продаваше над 150 долара в Starbucks и при това се радваше на огромен интерес. Това може би е и причината главният изпълнителен директор на Ember, Клей Александър, сравнява стратегията си с бизнес модела на Tesla, който включва продажба на нещо на извънредно висока цена, за да се направи по-евтино следващо копие.

Като техническите параметри – Ember може да побере 280 грама течност и да я загрее до 62 градуса и е напълно потопяема във вода, но се мие ръчно. Тя се свързва с телефона ви чрез Bluetooth и позволява да зададете предпочитаната температура на напитката, а ако я оставите два часа неподвижна, автоматично преминава в режим "сън". Отвън Ember изглежда като нормална керамична чаша, а вътрешността й е от стомана. Четири сензора се грижат за предаване на информацията за температуранта към процесора в основата й, а презареждането се осигурява ат чинийката, която върви в комплект с нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...