Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Търсенето на iPhone X може да е по-слабо от очакваното от Apple


dessyteneva

Recommended Posts

iphone_x.jpg.cf89565694dd540c40ce236d4caafd10.jpg

Продадените iPhone X вероятно ще бъдат някъде между 30 и 35 милиона бройки през четвъртото тримесечие на 2017 година, твърди нов доклад. Ако това е вярно, то би било разочароващи за Apple.

Източници в производството твърдят, че предварителните поръчки за iPhone X, включително и тези за САЩ, Тайван и Сингапур, не са толкова силни, колкото се очакваше. Анализаторът Карл Акерман заяви наскоро, че продажбите на новото устройство са „добри“, но вероятно не толкова, колкото се прогнозираше. След като претърпя различни производствени проблеми, Apple вече стабилизира производството и според Минг-Чи Куо, в момента то достига 440 000 – 550 000 бройки дневно, което представлява огромно увеличение, спрямо първоначалните 50 000 – 100 000 бройки преди няколко месеца. Apple успя да отговори на търсенето, като доставка за следващия ден в момента е достъпна за всички модели iPhone X, но дали това се дължи на засиленото производство, или на по-слабото от очакваното търсене остава да се види, когато компанията направи своя отчет.

Докладът сочи, че пратките iPhone X ще спаднат леко през първото тримесечие на следващата година, а някои пазари като Япония, все още изпитват недостиг, но в резултат на по-слабото търсене, компанията обмисля да коригира ценообразуването на iPhone в началото на 2018 година.

Не всички новини обаче са негативни. Същият доклад сочи, че продажбите на Apple Watch вървят много добре. През следващата година, същите източници очакват доставките на часовника да достигнат 27 милиона броя, което е повече от досегашните прогнози за 23 – 25 милиона.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...