Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

С appsync внимавай!

• Отговори 80
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• gogi6

24

• skpavlov

19

• Alxx®

8

• Asen_77

5

Публикувано

Читав туик за удължаване  лиценза на Electra?

Публикувано
преди 7 часа, skpavlov написа:

Не намирам читав appsync.

Ти за т'ва ли джейлна?

Темата е за ДЖЕЙЛБРЕЙК, не за пиратстване! Всички останали мнения ще се трият!

Публикувано

Извинете за спама. Като инсталирам от  сидия и при стартирането и се получава това. Мнения.

BE34A6F9-F515-44FC-83E0-CB702E2CB836.png

Публикувано

Джейл брейка е все по-сложен и с все повече проблеми спрямо този от преди много години. Препоръчвам ти, преди да правиш каквото и да било и да инсталираш каквото и да било да четеш дълго и задълбочено кое какво прави и какви проблеми създава. Все по-малко хора се занимават със джейлбрейк във форума, просто защото от много години същия не е нужен за работата на телефона като такъв. 

Публикувано
Извинете за спама. Като инсталирам от  сидия и при стартирането и се получава това. Мнения.

BE34A6F9-F515-44FC-83E0-CB702E2CB836.thumb.png.5737ebf1e29776ea956f4e4138c34056.png

На първо място изтрий repo666 от Cydia Sources .И джейла изобщо не е сложен! Просто липсва в последно време.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано

repo666 нямам инсталирано. А това имам като инсталирано

34651DAE-5BA0-4A8E-A8EF-5D8A41F5996F.png

1CE9CE81-3A00-4586-9E11-777B08A40252.png

90F3CE1F-12D8-4FB4-970F-F8BA32C20474.png

8CF7C854-0F11-499E-BFC5-0416CA0031E3.png

FF56A212-0644-4888-9177-2AFF0815BC3E.png

Публикувано (редактирано)

А това са сорсовете

2E0A01BD-B866-43A5-AFED-933C93DD64F7.png

E1BE199B-3B46-4BD2-A874-41C1670019E4.png

154325BD-A493-4ADB-A3EC-6846890F25F7.png

Редактирано от skpavlov
Публикувано

Много пиратски:)))

Публикувано

Леле човек. При толкова инсталирани репота и програми направо се радвай, че работи телефона. Пак ще кажа - чети предварително и преценявай кое какво ти дава и качвай само което наистина ползваш и ти е нужно!!!

Публикувано

Кога излезе джейл за 11.4?

Публикувано

Преди два дни, но е джейл само за iOS 11.4 beta 1,2 и 3. Джейла не работи на официалния iOS 11.4.

Публикувано

След джейла при мен не се връзва автоматично на wifi, трябва при всяко отключване ръчно да се връзвам. Друг има ли такива наблюдения.

Публикувано

Рестор директно или пробвай да разкараш последно добавените приложения, туикове от cydia.

Публикувано

Тц! Това с wi-fi си го има. Аз имам само speak notification и Anemone.

Публикувано

Рестартирах телефона и без джейл няма проблем с wi-fi. Джейлнах наново и засега няма проблем. Разкарах Audio Recorder обаче. Ще чакам ъпдейт, колкото и да ми е нужен.

Публикувано

Стойте далеч от xCon! Която и да е версия!

Публикувано
Леле човек. При толкова инсталирани репота и програми направо се радвай, че работи телефона. Пак ще кажа - чети предварително и преценявай кое какво ти дава и качвай само което наистина ползваш и ти е нужно!!!

Положението с репотата изобщо не е такова каквото беше. Повечето разработчици си имат собствени репота и за да имаш определен туик трабва да ги добавяш! Това няма нищо общо с пиратството. Начина на плащане също е различен. Добавянето на много туикове също не е проблем. Това не е едно време и не е Iphone 2G. Повечето туикове са стотици пъти по-леки от приложенията в AppStore. Не виждам как може да се натовари толкова здраво у-во като Iphone (iPad). По-скоро резултата е обратен. Понеже от няколко дни раздела “purchase” в AppStore ми е празен, видях какви са цените на приложения, които съм купувал. Някои са умножени по 5-7 пъти?! Tapatalk Pro 22лв:))))) И не само. Така че, не виждам и лошо да тестваш пиратско такова, преди да купуваш!
Публикувано

И tsprotector не намирам за 11+. За трети вариант не се сещам.

Публикувано

repo.packix.com ми създаваше доста проблеми вкл. при стартиране на сидия и определени туикове от други репа не можех да инсталирам до като не премахнах въпросното репо. Бих ви посъветвал да не го качвате.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Здравейте, моля за съдействие. След ъпдейт на сидия заби и сега вече не стартира. Реджейлнах, но ефект няма. Как да подкарам сидия отново?

Редактирано от skpavlov
Публикувано

В Гуугъл като напишеш за проблема, не излиза ли нещо!

Публикувано

Онсталираш този .deb от тук с помощта на Filza или SSH! Най-вероятно ще се появи бяла икона. Отваряш и ъпдейтваш от там. После влизаш в Cydia и триеш Cydia Update helper

https://github.com/ElectraJailbreak/electratools/blob/gh-pages/debs/cydia-upgrade-helper_1.1-1_iphoneos-arm.deb

Публикувано

Огромно БЛАГОДАРЯ на Gogi6. Сега сидия работи.

Публикувано

Дали излезе нещо от сорта на xcon което да байпасва.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...