gogi6 Публикувано Юли 10, 2018 Автор Публикувано Юли 10, 2018 Читав туик за удължаване лиценза на Electra? Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 10, 2018 Публикувано Юли 10, 2018 преди 7 часа, skpavlov написа: Не намирам читав appsync. Ти за т'ва ли джейлна? Темата е за ДЖЕЙЛБРЕЙК, не за пиратстване! Всички останали мнения ще се трият! 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Юли 11, 2018 Публикувано Юли 11, 2018 Извинете за спама. Като инсталирам от сидия и при стартирането и се получава това. Мнения. Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 11, 2018 Публикувано Юли 11, 2018 Джейл брейка е все по-сложен и с все повече проблеми спрямо този от преди много години. Препоръчвам ти, преди да правиш каквото и да било и да инсталираш каквото и да било да четеш дълго и задълбочено кое какво прави и какви проблеми създава. Все по-малко хора се занимават със джейлбрейк във форума, просто защото от много години същия не е нужен за работата на телефона като такъв. 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 11, 2018 Автор Публикувано Юли 11, 2018 Извинете за спама. Като инсталирам от сидия и при стартирането и се получава това. Мнения. На първо място изтрий repo666 от Cydia Sources .И джейла изобщо не е сложен! Просто липсва в последно време. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
skpavlov Публикувано Юли 11, 2018 Публикувано Юли 11, 2018 repo666 нямам инсталирано. А това имам като инсталирано Цитирай
skpavlov Публикувано Юли 11, 2018 Публикувано Юли 11, 2018 (редактирано) А това са сорсовете Редактирано Юли 11, 2018 от skpavlov Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 11, 2018 Публикувано Юли 11, 2018 Леле човек. При толкова инсталирани репота и програми направо се радвай, че работи телефона. Пак ще кажа - чети предварително и преценявай кое какво ти дава и качвай само което наистина ползваш и ти е нужно!!! Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 11, 2018 Публикувано Юли 11, 2018 Преди два дни, но е джейл само за iOS 11.4 beta 1,2 и 3. Джейла не работи на официалния iOS 11.4. 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Юли 11, 2018 Публикувано Юли 11, 2018 След джейла при мен не се връзва автоматично на wifi, трябва при всяко отключване ръчно да се връзвам. Друг има ли такива наблюдения. Цитирай
mirror Публикувано Юли 11, 2018 Публикувано Юли 11, 2018 Рестор директно или пробвай да разкараш последно добавените приложения, туикове от cydia. Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 11, 2018 Автор Публикувано Юли 11, 2018 Тц! Това с wi-fi си го има. Аз имам само speak notification и Anemone. Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 11, 2018 Автор Публикувано Юли 11, 2018 Рестартирах телефона и без джейл няма проблем с wi-fi. Джейлнах наново и засега няма проблем. Разкарах Audio Recorder обаче. Ще чакам ъпдейт, колкото и да ми е нужен. Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 15, 2018 Автор Публикувано Юли 15, 2018 Стойте далеч от xCon! Която и да е версия! Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 16, 2018 Автор Публикувано Юли 16, 2018 Леле човек. При толкова инсталирани репота и програми направо се радвай, че работи телефона. Пак ще кажа - чети предварително и преценявай кое какво ти дава и качвай само което наистина ползваш и ти е нужно!!!Положението с репотата изобщо не е такова каквото беше. Повечето разработчици си имат собствени репота и за да имаш определен туик трабва да ги добавяш! Това няма нищо общо с пиратството. Начина на плащане също е различен. Добавянето на много туикове също не е проблем. Това не е едно време и не е Iphone 2G. Повечето туикове са стотици пъти по-леки от приложенията в AppStore. Не виждам как може да се натовари толкова здраво у-во като Iphone (iPad). По-скоро резултата е обратен. Понеже от няколко дни раздела “purchase” в AppStore ми е празен, видях какви са цените на приложения, които съм купувал. Някои са умножени по 5-7 пъти?! Tapatalk Pro 22лв)))) И не само. Така че, не виждам и лошо да тестваш пиратско такова, преди да купуваш! 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Юли 16, 2018 Публикувано Юли 16, 2018 И tsprotector не намирам за 11+. За трети вариант не се сещам. Цитирай
skpavlov Публикувано Юли 16, 2018 Публикувано Юли 16, 2018 repo.packix.com ми създаваше доста проблеми вкл. при стартиране на сидия и определени туикове от други репа не можех да инсталирам до като не премахнах въпросното репо. Бих ви посъветвал да не го качвате. Цитирай
skpavlov Публикувано Юли 26, 2018 Публикувано Юли 26, 2018 (редактирано) Здравейте, моля за съдействие. След ъпдейт на сидия заби и сега вече не стартира. Реджейлнах, но ефект няма. Как да подкарам сидия отново? Редактирано Юли 26, 2018 от skpavlov Цитирай
simba4 Публикувано Юли 26, 2018 Публикувано Юли 26, 2018 В Гуугъл като напишеш за проблема, не излиза ли нещо!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 26, 2018 Автор Публикувано Юли 26, 2018 Онсталираш този .deb от тук с помощта на Filza или SSH! Най-вероятно ще се появи бяла икона. Отваряш и ъпдейтваш от там. После влизаш в Cydia и триеш Cydia Update helper https://github.com/ElectraJailbreak/electratools/blob/gh-pages/debs/cydia-upgrade-helper_1.1-1_iphoneos-arm.deb 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Юли 26, 2018 Публикувано Юли 26, 2018 Огромно БЛАГОДАРЯ на Gogi6. Сега сидия работи. 2 Цитирай
skpavlov Публикувано Юли 31, 2018 Публикувано Юли 31, 2018 Дали излезе нещо от сорта на xcon което да байпасва.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.