Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Microsoft добави нови функции за iPhone и iPad към Office и OneDrive


dessyteneva

Recommended Posts

favormates-7-colors-backlit-keyboard-ipad.jpg.8c381830e2c341cee7f5f8fc025f8233.jpg

Докато iPad бързо се превръща в заместител на компютъра за много от всекидневните дейности, той все още далеч не е перфектен. Много от приложенията от трети страни бавно интегрират нови функции, които да повишат производителността. Microsoft обаче добави няколко нови възможности към приложенията си Office и OneDrive, които наистина ще ви бъдат от полза.
Drag and Drop
Най-полезната нова функция както за Office, така и за OneDrive може би е Drag and Drop, която всъщност Apple представи за iPad с пускането на iOS 11 миналата година. С нея е лесно да преместите изображения и файлове. С последната актуализация на Office вече лесно можете да местите съдържание в различни приложения, например, ако работите върху презентация, имате възможност да плъзнете графика от Excel директно в PowerPoint, вместо да импортирате данните. Също така можета да плъзгате файлове и в One Drive, което ви позволява да организирате документите си в приложението, както и да ги споделяте, като ги плъзнете в Mail или iMessage например.
Co-autoring
Въпреки, че съавторството е на разположение за Office Online, както и за Mac и PC версиите на приложенията, отне известно време докато то достигне и до iOS. Тази функция ви позволява да си сътрудничите при работа с документи в реално време, като можета да видита кой ръботи върху документа и да проследите промените, без да се притеснявате, че ще изгубите предишните варианти.
Подобрения в OneDrive
Microsoft направи основен редизайн на OneDrive в последната актуализация за iOS. Новото приложение е по-лесно за използване, може те бързо да намерите документите и да видите метаданните, ако използвате изглед на списъци и лесно да ги споделяте. Гигантът предложи и функция за преглед, като с най-новата версия на приложението имате възможността незабавно да прегледате над 130 различни типа файлове, без да напускате приложението. Тя дава възможност и за разглеждане, без да се налага да изтегляте десетки приложения, които бързо биха изяли мястото ви за съхранение.
Други функции
Подобрените функции за достъпност играят голяма роля в последната актуализация. Потребителите вече имат по-голям контрол върху начина, по който се показва голям текст в приложенията Office, който разполага и с подобрени гласови функции, благодарение на VoiceOver.
Актуализациите на двете приложения вече са налични.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...