Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Проектът за киберсигурност на Apple е интелигентен начин за продажба на повече iPhone и iPad


dessyteneva

Recommended Posts

iphone-7-mac.jpg.fa9d2379de3a1279e062c25717c3277a.jpg

Apple обяви нова инициатива, която ще помогне на бизнеса да се предпази от кибератаки или да се справи с последствията от тях. Компанията ще си партнира със Cisco, Aon и Allianz, за да въведе нов тип застрахователен продукт – застраховка срещу инциденти в киберпространството. Cisco и Apple ще доставят технологията, която трябва да предпази бизнеса от заплахи като зловреден софтуер, ransomware и др. Aon и Allianz ще предлагат услуга за оценка на устойчивостта в киберпространството и застрахователно покритие срещу кибер-атаки. В своето перссъобщение Apple обяснява, че Aon ще предложи оценка на киберустойчивостта, което означава, че компанията ще оцени позицията на клиента и ще препоръча начин за нейното подобряване. Муждувременно Cisco ще предостави своя продукт Ransomware Defence, който е в състояние да вижда заплахите и да ги блокира навсякъде. Решението включва усъвършенствана защита на електронната поща, защита endpoint и блокиране на зловреден интернет сайт в облака, за да се укрепи защитата на съответната компания срещу злонамерен софтуер, ransomware и други киберзаплахи. Задачата на Apple в цялата схема е да осигури хардуерни решения, включително iPhone, iPad и mac, които идват с висока сигурност и непрекъснато хардуерно криптиране.

Цитат

Изборът на доставчици на технологии играе ключова роля в защитата на всяка компания от кибератаки.Ето защо от самото начало Apple изгражда продукти с оглед на сигурността и това е една от многото причини, поради които бизнесът по света избира нашите устройства за своята работа“ посочва Тим Кук. „iPhone, iPad и Mac са най-добрите инструменти, предлагайки най-доброто потребителско усещане в света и най-високо ниво на сигурност. Ние сме развълнувани, че лидерите в застрахователната индустрия признават изключителната киберзащита, която те предоставят и, че имаме възможността да помогнем на клиентите да подсилят сигурността си“.

Allianz ще отговаря за застрахователния бизнес, осигурявайки застраховки на партньорите на Cisco и Apple, като трябва да отбележим, че всичко това е насочено към бизнес потребителите, които обаче трябва да купят продуктите на двете компании, за да се възползват от големите планове за киберсигурност. Можем да разглеждаме този ход като още една умна игра от страна на Apple, която ще й помогне да увеличи продажбите си към компании от всякакъв мащаб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...