Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple най-вероятно ще представи нови модели iPad през март


dessyteneva

Recommended Posts

97ipad.jpg.ea546e8eabd6a3056d614cc5c93d8d7e.jpg

Apple регистрира тази седмица нови таблети пред Eurasian Economic Commission, което предполага, че продуктовата й линия скоро ще получи ъпргрейд. Заявките, които бяха открити от френския сайт Consomatic, са нужни по закон за всички устройства с криптиране, продавани в Армения, Беларус, Казахстан, Киргистан и Русия.

Два от таблетите са с номера А1893 и А1954, които не съответстват на нито един текущ модел, а в списъка има и няколко продукта, чиито модели започват с АА и СС и също не отговарят на стандартната номерация.

consomac-eurasia-2018.jpg.f5274918203ba1d9c1127deb6f6a2ac6.jpg

Последните слухове предполагат, че Apple може би планира опресняване на своя по-евтин 9.7 инчов iPad, представен през март миналата година, докато iPad mini вече няколко години чака ъпгрейд. Преди няколко месеца DigiTimes обяви, че компанията ще пусне още по-евтин 9.7 инчов модел, който ще струва около 259 долара. Сайтът твърдеше тогава, че това ще се случи през март. Не е ясно какви ще са промените в новия модел, но ако наистина е бюджетен, той със сигурност ще запази рамките си и хоум бутона с Touch ID, вместо да получи Face ID, а опресняването ще е с фокус върху производителността.

Нов iPad Pro с Face ID е най-вероятно да видим едва по време на WWDC 2018 през юни, но от друга страна вече прекратения 9.7 инчов iPad Pro дебютира през март 2016, така че има предпоставки и за по-ранната му поява. В миналото с подобни заявки пред комисията бяха разкрити 10.5 инчовия и 12.9 инчовия iPad Pro, iPhone 7 и iPhone 7 Plus, Apple Watch Series 2, AirPods и MacBook Pro с Touch Bar модели, които бяха представени в рамките на една до две седмици след това, така че може би трябва да обърнем сериозно внимание на това изтичане.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...