Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple планира нови висококачествени слушалки за тази година


dessyteneva

Recommended Posts

Beats.thumb.jpg.10ef27c26e327681ea22563a213cad97.jpg

Възползвайки си от успеха на AirPods, Apple подготвя нови слушалки, които ще пусне скоро тази година, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В бележките си към инвеститорите, той посочва, че компанията ще представи висококачествени over-ear слушалки със "съвсем нов" дизайн, които ще добави към нарастващата си гама аудио аксесоари, но не дава конкретна дата, като пише само, че това едва ли ще стане преди четвъртото тримесечие на годината. Макар, че това не е посочено в бележките, слушалките най-вероятно ще бъдат безжични, а Куо пише, че Apple ще се стреми да достави продукт, който да се гордее с удобството на AirPod, но с по-добри акустични качества.

Подобно на Beats, този модел се очаква да бъде по-скъп от AirPods, тъй като според анализатора, компанията ще използва висококачествени аудио компоненти, които ще повишат производителността, но и цената му.

Това, което Куо отбелязва като „съвсем нов“ дизайн, не е ясно, тъй като този тип слушалки обикновено попадат в една от двете категории – отворени или затворени назад. Освен материалите и незначителни естетически променливи, повечето модели от този тип споделят основните общи характеристики, обикновено включващи два наушника, свързани с лента или каишка, която се извива над главата на потребителя. Сегашният доставчик на Apple, SZS, който е включен в проекта, е специалист по металообработване и това може би ни насочва към интегрирането на метални кутии. Трябва да отбележим обаче, че технологията MIM може да бъде приложена към редица вътрешни компоненти, които обикновено се използват при конструирането на подобни устройство.

Не е известно какъв аудио хардуер възнамерява да използва Apple, тъй като компанията има история на пионер в новите технологии. AirPods например дойдоха с чипа W1, а HomePod е още по-напреднал, тъй като A8 поддържа адаптивна акустика, включваща микрофони за образуване на лъч и пикселни матрици.

Наред с информацията за тези слушалки, Куо посочва, че компанията ще актуализира и своите AirPods през втората половина на годината, като ще запази дизайна им непроменен, но ще се фокусира върху вътрешните компоненти и чипа, добавяйки и безжично зареждане. Накрая анализаторът пише, че за да отчете нарастването на производството на AirPods със 100 до 200%, Apple ще добави и нов доставчик.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...