Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Очаква се по-евтин iPad да дебютира тази седмица


dessyteneva

Recommended Posts

97ipad.jpg.746e5c7850771a2baed6abd446366b2b.jpg

Apple планира да представи по-евтин iPad на своето събитие тази седмица, насочено към образованието, твърди Bloomberg. Новите продукти трябва да бъдат обявени утре в Lane Tech College Prep High School в Чикаго. Според слуховете компанията работи и върху по-евтин ноутбук, който вероятно ще замести MacBook Air с цена под 1000 долара в САЩ, но той най-вероятно няма да е готов за официално представяне сега.

Изданието посочва, че Apple най-вероятно ще перкрати MacBook Air, позовавайки се на по-ниската цена на 12 инчовите MacBook, която започва от 1299 долара и факта, че те не саактуализирани от юни имналата година, докато цената на MacBook Air започва от 999 долара, а той не е получавал смислена актуализация от март 2015 година. По-рано този месец известният анализатор Минг-Чи Куо също прогнозира появата на по-достъпен MacBook Air през второто тримесечие на годината.

Що се отнася до iPad, спецификациите му не са известни, предполага се, че новият модел ще поддържа Apple Pencil, а за отправна точка може да послужи цената на най-евтиния iPad, която е 329 долара.

Apple доминира на образователиня пазар, но 60% от него се държат от Chromebook и таблетите с Android. Този пазар е на стойност 17.7 милиарда долара в световен мащаб и продажбите на него са значими. Много студенти пордължават да използват устройствата и след завършване на образованието си, което води до бъдещи продажби за доставчиците на образователни услуги. Ако слухът е точен, ще научим повече още утре, когато стартира събитието.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...